- 23 Haziran 2023
- 180
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi umut230686
İlk aşılama ile hamile kalan varmı yarın aşılamam olucak ne yapmam gerekiyor tutması için aşılaması tutanlar yardım edebilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk aşılama ile hamile kalan varmı yarın aşılamam olucak ne yapmam gerekiyor tutması için aşılaması tutanlar yardım edebilirmi
Avokadoyu nezaman yediniz aşılamadan sonramı ve kadar
hareket konusunda nasıl yaptınız sürekli yattınızmı başka önerdiğiniz aşılama sonrası yiyecek içeçek varmı
Kaç yumurtanız oldu rahim kalınlığınız kaçtı çok soruyorum ama kusura bakmayın
Benimkini klomenle büyüttü doktorum 20mm oldu rahım kalınlığı 10 mm pazartesi akşam 8de çatlatma iğnesi vurdum yarında 11 gibi aşılama yapılacak sizin aşılama çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu ve siz nezamandan beri çocuk düşünüyordunuz
Ben 7 yıldır evliyim, 5 yıldır istiyorduk diyebilirim. Pandemide bi kaybım oldu sonra ipin ucunu bıraktık falan. 3 ay klomen 2 ay da femara kullandım nasip olmadı. Sonra aşılamaya geçtik.
Hayırlı olsun
Kaç yumurta ile aşılama yaptı
Yumurta kaç mm di
Tam üstteki mesajda yazdım tekrar olmasın şimdi.
Ayyy hadi hayırlı olsunnnnn
Özelde mi yaptırdınız
Yarın gideceğim günüm belli olacak benim de
Evet özelde yaptırdım sizden de güzel haberler duyalım inşallah.
Ayy inşallah
Doktorum tüp bebek önerdi ama hiç aşılama yapılmadığı için bu ay aşılama deneyelim dedi.
Problem nedir acaba?
Pcos hastasıyım
Ay canım bende dün aşılama oldum bende de pcos var iki yumurtam gelişti benimde 19mm di bende bol bol avokado tükettim hala daha da tüketiyorum ananasta her gün bir dilim yiyorum inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım belirti olarak ne yaşadın peki canım çatlatma iğnesinden 24 saat sonra göğüs hassasiyeti ve akıntı farkettim bu da çatlama olduğunu gösteriyormuş doktorum öyle dedi aşılama olurkende bende kasık ağrısı oldu hatta hala devam ediyor şişkinlik gaz da varStres yapmayın demekle başlayayım önce yine de yapıyor insan tabi orası da ayrı. :) Benim ilk aşılamam tuttu. Ciddi pcosluyum. Kiloluyum. Tiroid hapı falan kullanıyorum. Avokado yemiştim (çok yemiştim). Aşılamadan sonra da abartmadan ananas yemiştim. Kendinizi çok dinlemeyin bu sürede, iyi gelmiyor.
Ay canım bende dün aşılama oldum bende de pcos var iki yumurtam gelişti benimde 19mm di bende bol bol avokado tükettim hala daha da tüketiyorum ananasta her gün bir dilim yiyorum inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım belirti olarak ne yaşadın peki canım çatlatma iğnesinden 24 saat sonra göğüs hassasiyeti ve akıntı farkettim bu da çatlama olduğunu gösteriyormuş doktorum öyle dedi aşılama olurkende bende kasık ağrısı oldu hatta hala devam ediyor şişkinlik gaz da var