İlk aşılamam olacak iğneden kaç saat sonra aşılama yapılması lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bodis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
245
85
18
27
Bugün yumurtanın 18.5 mm olduğunu 23.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmamı ve yarın sabah 8.30 aşılama için gelmemi söylediler iğneden 12 saat bile geçmeden aşılama yapılır mı bu normal mi yardım edin lütfen🙁

İğnemi yaptığımın ertesi günü aşılama yaptılar bana. Yaklaşık seninle aynı saat aralığında. Korkma zaten sperm rahimde uzun süre canlı kalabiliyor. Benim aşılamam tutmuştu. Kimyasala döndü sonra…

İğnemi yaptığımın ertesi günü aşılama yaptılar bana. Yaklaşık seninle aynı saat aralığında. Korkma zaten sperm rahimde uzun süre canlı kalabiliyor. Benim aşılamam tutmuştu. Kimyasala döndü sonra…
İnşallah yine tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız benim pcos var femara ile 22. Günde 18.5 mm oldu bugün iğne yarın aşılama var ne yapmam gerekir hiç bilmiyorum

Aşılamadan sonra beni hemen kaldırmadılar, sen de hemen kalkma, belinin altına bir şeyler koy yükselt biraz dinlen, ağır kaldırma, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. Umarım tutar sağlıkla kucağına alırsın.

Aşılamadan sonra beni hemen kaldırmadılar, sen de hemen kalkma, belinin altına bir şeyler koy yükselt biraz dinlen, ağır kaldırma, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. Umarım tutar sağlıkla kucağına alırsın.
İnşallah tutar dediklerinizi yapacağım size dua edeceğim 🌸

Back
X