Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk aşılamam olacak iğneden kaç saat sonra aşılama yapılması lazım
Bugün yumurtanın 18.5 mm olduğunu 23.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmamı ve yarın sabah 8.30 aşılama için gelmemi söylediler iğneden 12 saat bile geçmeden aşılama yapılır mı bu normal mi yardım edin lütfen
İğnemi yaptığımın ertesi günü aşılama yaptılar bana. Yaklaşık seninle aynı saat aralığında. Korkma zaten sperm rahimde uzun süre canlı kalabiliyor. Benim aşılamam tutmuştu. Kimyasala döndü sonra…
İğnemi yaptığımın ertesi günü aşılama yaptılar bana. Yaklaşık seninle aynı saat aralığında. Korkma zaten sperm rahimde uzun süre canlı kalabiliyor. Benim aşılamam tutmuştu. Kimyasala döndü sonra…
İnşallah yine tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız benim pcos var femara ile 22. Günde 18.5 mm oldu bugün iğne yarın aşılama var ne yapmam gerekir hiç bilmiyorum
Aşılamadan sonra beni hemen kaldırmadılar, sen de hemen kalkma, belinin altına bir şeyler koy yükselt biraz dinlen, ağır kaldırma, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. Umarım tutar sağlıkla kucağına alırsın.
Aşılamadan sonra beni hemen kaldırmadılar, sen de hemen kalkma, belinin altına bir şeyler koy yükselt biraz dinlen, ağır kaldırma, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. Umarım tutar sağlıkla kucağına alırsın.