- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Kan testi verirseniz kesin çıkar yarın bence betaya baktırın derim ben 13. Gün ise kullandığıniz ilaçların etkisi de olabilir ama umarım gebeliktirArkadaşlar ilk asilamam,bugum 13.gunum.
Aşırı kasik batması sancısı çektim suphelendim. Lq. Test aldim anında silik çizgi 1. Dakikadan sonra net cikti
Var gibi canm hayırlı olsunArkadaşlar ilk asilamam,bugum 13.gunum.
Aşırı kasik batması sancısı çektim suphelendim. Lq. Test aldim anında silik çizgi 1. Dakikadan sonra net cikti
Cok teşekkür ederim 3 yıl sonra hamile kalabildimHayırlı olsun hamilesiniz.
Var gibi canm hayırlı olsun sagol canim benim inanamıyorum ya
Rabbım isteyen herkese nasip etsin cok sagol canimGebelik var hayırlı olsun.
Gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah normalde 12. gün belli olur diyorlar sizinki 13. gün ve baya belirginCok teşekkür ederim 3 yıl sonra hamile kalabildim
Yarın acilde yaptiracam inşallah yaparlarKan testi yaptır emin ol
Ben acilde yaptırdım yaparlarYarın acilde yaptiracam inşallah yaparlar
Sagol canim Rabbım razı olsjnGözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah normalde 12. gün belli olur diyorlar sizinki 13. gün ve baya belirgin
Rabbım korusun senin bebisi de hayırlı olsun canimBen acilde yaptırdım yaparlar
Bence tutmuş 13.gune çatlama iğnesinin etkisi kalmazArkadaşlar ilk asilamam,bugum 13.gunum.
Emin olmak için kan testi yapsam içim rahat etse eşime 14 şubat hediyesi sürpriz yapacam çünkü nasip olursa inşallahbence acile gitmeyin hastalık malum pazartesi en iyi zaman sizin için
Bence tutmuş 13.gune çatlama iğnesinin etkisi kalmazisteyen herkese nasip olsjn canimm hüngür hüngür ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?