- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canimArkadaşlar ilk asilamam,bugum 13.gunum.
Aşırı kasik batması sancısı çektim suphelendim. Lq. Test aldim anında silik çizgi 1. Dakikadan sonra net cikti
Peki adet belirtilern var miydi ben adet belirtilerm cok yogun basladi :/Üsteki 2.test bu sabah ki
Darisi banaCok teşekkür ederim 3 yıl sonra hamile kalabildim
Yarın teste kontrole gidiyorum canim darısı basina inşallahHamilesin canim
Pozitif haberini alasn insallahh canimYarın teste kontrole gidiyorum canim darısı basina inşallah
Canim ben kasik agrisi batması sanci şeklinde 9 gun önceden başladı göğüs hassasiyeti oldu. Aşırı idrara ciktim. En büyük belirti kasiklar tabi şüphelenmeye sebep o oldu. Bugun fazla agri kalmadi adetim 1 gün geçti.Peki adet belirtilern var miydi ben adet belirtilerm cok yogun basladi :/
Amin canım rabbim sahada nasip etsin ben ilk aşılamayi umutsuz yapmistim ama şaşırdım tuttu. Senin hikayen nedir peki kaç yıldır istiyorsun canim Rabbım sana da en güzelini yasatsinPozitif haberini alasn insallahh canim![]()
25 yildir evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm degerleei anca bir senede toparladi fakat biraz morfoloji skntisi var 2 asilamamdayim .bu da olmazsa artk tup bebek :)Amin canım rabbim sahada nasip etsin ben ilk aşılamayi umutsuz yapmistim ama şaşırdım tuttu. Senin hikayen nedir peki kaç yıldır istiyorsun canim Rabbım sana da en güzelini yasatsin
Kizz 2.5 yildr eiyim 25 neydi agsgsgAmin canım rabbim sahada nasip etsin ben ilk aşılamayi umutsuz yapmistim ama şaşırdım tuttu. Senin hikayen nedir peki kaç yıldır istiyorsun canim Rabbım sana da en güzelini yasatsin
Rabbim sifa versin ilac kullaniyo mu sprem değerleri guzel olsin diye canim. Çaksır otunu deneyin. Bir de asilamadan sonra asla iliski olmasin taa ki adetin gelene kadar ki inşallah gelmez canim ben aşılamadan sonra hiç ilişki yaşamadım zarar vermesin diye ve kafamdan attım ister olur ister olmaz banane dedim25 yildir evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm degerleei anca bir senede toparladi fakat biraz morfoloji skntisi var 2 asilamamdayim .bu da olmazsa artk tup bebek :)
:))))))) canim bak bende 2.5 yıllık evliyim hersey nasip kısmet inan ki bir bakmışsın olmuşKizz 2.5 yildr eiyim 25 neydi agsgsg
Tamam canim insallaah ,:)):))))))) canim bak bende 2.5 yıllık evliyim hersey nasip kısmet inan ki bir bakmışsın olmuş