ilk anne olacak arkadaşlaraaa

Ben 1,5 senedir evliyim, temmuzda 2 sene olacak. 1,5 sene boyunca hiç korunmadık ama benim hormonal rahatsızlıklarım vardı bazen olmayacak diye endişeleniyordum bazende şimdi olmasın daha erken diyordum kendi kendime :) şuan ise 7 hafta 5 günlük hamileyim. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

kızlar bende kararsızım çook eşim evlenmeden başlamıştı çocuk istemeye ama ben hep erteledim erken erken die henüz 6.5 aylık evliyim ve k.validemlerle altlı üstü oturuyoruz sürekli bir sorun çıkıyor hatta evden bile taşınmayı düşünüyorum sitede yazılanları okudukçada hevesleniyorum hatta bu hafta kocişle anne bebak furarına gidicez:asigim:bakalım daha da heveslenicem galiba ama şuan da borcumuz var gerçi 1-2 yaa kadar bitiyor hamd olsun ama kararsızım hem istiyorum hemde kesinlikle olmaz diyorum ne yapıcam bilmiyorum :uhm:eek:ffff yardım edersiniz dimi:çok üzgünüm:

arkadaşlar evliliğinizden ne kadar süre sonra hamıle kaldınız?ben evliliğimin 2.ayında hamile kaldım.eşim sürekli baba olmak istedıgını ifade edince ben zaten çocuk hastasıyım karar vedık.şimdi 27 haftalık hamıleyim sizce çokmu erken olmuş?

canım ben evlendiğim ay hamile kaldım eşim çoooook çocuk istiyordu bende hemen olmaz nasılsa diye korunmadım ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendik ilk zamanlar biraz psikolojimi etkiledi ama şimdi 33 haftalık oldum, canım oğlumu dört gözle bekliyoruz iyikide hemen olmuşşşşşşşşş

Bende Evlendiğimin 2.ayinda Hamile Kaldim.benim Yaşim çok Genç.ama Eşim Benden Yaşça Biaz Büyük Eşim çoook Istiyordu.tabii Bende çocuklari çok Seviyordum.benim Içinde Problem Olmadi.şimdi 20+5 Olduk Vee O Kadar Güzel Bir Duyguki Anlatmak Bile Bazen Mümkün Olmuyo.muhteşem Bişey.allah Isteyen Herkeze Nasip Etsin Inşalllahhh

X