- 18 Şubat 2018
- 12.147
- 2
- 54.427
- 598
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yalnız kalan aldatsaydı.Kendisini iki hafta yalnız bırakıp gittim ve bu oldu.
Aynen devam edeceksiniz halbukiBenim vereceğim her karara hazır . Maddi olarak da herhangi bir çekişme yok.
Bunu hiç düşünmedim ama bu da olabilir tabii
Böyle bir durumdan memnun olmak mümkün mü hanımefendi. Meseleyi kimseye söyleyemedim . Bugün haykırmak istedim için için ağladım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Burada size danışmak istedim . Böyle bir şeyi ilk defa yaşadım. Boşanmayı da düşünüyorum sadece bu kararı öfkeyle almak istemiyorum.
adam seni bin kere aldattim mi diyecek? muhtelemen kulagina bir sey gelme tehlikesi var ondan söyledi. onu da tek seferlik vs diye ayak yapiyor. bir de otostopcu kadin normalde alir miydu da o gün alsin? aldi velev ki hemen de yan gozle bakmis tutku donuyla ise girismisyalan dolan seyler. ama sen affetmeye niyetli gibisinAldatsa aldattim diyecek mi sence? Her şey tamam da numara istemek nedir ya bir de içki herkes ile icilmez yani. Kontrolün yitirildigi anlar bunlar. Ama sen affetmeye niyetli gibisin
insallah sen de burnunu sürtüp affeden kisimdan olmazsın. cunku sürttüğün tek sey burun degil, boynuz törpün olur.Hiç kimse vazgeçilmez değil. Yani aldatma kimisi için sadece cinsellik kimisi için bir bakış. Burada sen kendini ölçüp tartacaksin. Onsuz olabiliyorsan ayrilirsin yok onsuz olmaz diyorsan biraz burnunu sürtüp aff edersin .
dogru tek bir cevap var o da terk etmek.Bence bana hiç sormamaliyiz. Çünkü ben terk ederdim.
kadının size ulasma durumu, es dosttan birinin görmüş olma ihtimali ya da cinsel hastalik kapma olasiliginizi atliyorsunuz.Kendisi anlatmasa benim asla duyabileceğim bir durum yok maalesef . Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. İlk defa oldu ve çocuklar var . Doğrusu bir çıkmaz içindeyim
Kocası kadını tanıyor. Olayı karısının nabzına göre şerbeti vererek anlatmış.
Adam kadını aldatmış.
Adam kadına defalarca kez yalan söylemiş, kandırmış.
Adam aldattığı kadına para harcamış. Belki bir araba belki ev parası harcadı, belki defalarca hatta yıllardır aldatıyor konuyu açan kişi bunu sorgulamıyor.
Konuyu açan kişide sinir stres yok çok şaşırdım, hani insan en çok elin kadınına/kadınlarına paraları harcayıp, hiçbir şey olmamış gibi evine gelip cici baba rolüne devam etmesine, çocuklarının annesini salak yerine
Çok doğru . Sağ olun . Bazen kör oluyor insan . Sanırım kör oldum bu konuda. Düşünüp bir karar vereceğim.senin 2015teki yorumunu sana yazıyorum
adam seni bin kere aldattim mi diyecek? muhtelemen kulagina bir sey gelme tehlikesi var ondan söyledi. onu da tek seferlik vs diye ayak yapiyor. bir de otostopcu kadin normalde alir miydu da o gün alsin? aldi velev ki hemen de yan gozle bakmis tutku donuyla ise girismisyalan dolan seyler. ama sen affetmeye niyetli gibisin
ayni yil attığın bir baska mesaj da bu;
insallah sen de burnunu sürtüp affeden kisimdan olmazsın. cunku sürttüğün tek sey burun degil, boynuz törpün olur.
ha bir de soyle demissin
dogru tek bir cevap var o da terk etmek.
bazi suclarin affi olmaz. nasil ki sen baskasiyla yatsan kocan seni affetmeyecekti sen neden onu affedesin ki?
Cybh için hangi birime gitmem gerekiyor acaba?Kimse sebepsiz yere kabahatini ortaya dökmez. Size seyreltilmiş gerçeklik sunuyor. Arka planda ne vardır kim bilir. Affedecekseniz deşmeyin tabii ama yine de bir cybh için tahlil verip genel bir muayene olun bence. İhanet zor ya kimse böyle bir kalleşliği hak etmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok doğru . Sağ olun . Bazen kör oluyor insan . Sanırım kör oldum bu konuda. Düşünüp bir karar vereceğim.
o kadinlar mutsuz olduklari, boşanma sebebi neyse artik ilgisizlik, ana kuzusu es, dayak, aldatma vs olan evlilige devam etse mutlu mu olacaklardi?Çünkü etrafımda boşanıp bundan pişmanlık duyan mutsuz kadınlar var. Özellikle çocuklu boşananlar .
Bence önce kadın doğuma gidin. Orada yönlendirirler. Genelde uzmanlar başka birim gerekiyorsa sevk yazıyorlar.Cybh için hangi birime gitmem gerekiyor acaba?
Bu dediğiniz aklıma çok yattı. Bana yol gösterdi çünkü bir türlü ne yapacağıma karar veremiyordum. Çözüm de bulamıyordum. Maddi açıdan sıkıntım olmaz . Yorumunuz için çok çok teşekkür ediyorumMadem bu kadar pisman ve siz bosanmasam mi diye supheler icindesiniz, oyleyse birkac ayligina evden gitsin? Gitsin yani, erkek adam nerde kalirsa kalsin, bir sure yalniz kalmak dusunmek istiyorum deyin. O sirada da sizin maddi olarak tum ihtiyaclarinizi karsilasin? Sonucta pisman ve mahcup ve utaniyor, ustelik olanlar onun sucuyken, karisini ve cocuklarini magdur edecek degildir? Eger samimi bir uzuntu icindeyse tabii.
Esiniz gittikten sonra biraz yalniz kalin, kafanizi dinleyin, bir bakin bakalim onsuz hayat cok mu imkansiz? Ya da bir bakin bakalim, esiniz yalniz kalip pismanlik icinde affedilmeyi mi bekliyor yoksa yeni hatalar pesinde mi kosuyor?
Sonuc olarak sunu demek istiyorum, hizlica bir karar vermek zorunda degilsiniz. Eger affetmekten yanaysa gonlunuz ki ben tavsiye etmem, aylarca oyle bir surundurun ki, hem samimi mi gorun, hem bir daha cesaret edemeyecegi hale getirin.
Madem bu kadar pisman ve siz bosanmasam mi diye supheler icindesiniz, oyleyse birkac ayligina evden gitsin? Gitsin yani, erkek adam nerde kalirsa kalsin, bir sure yalniz kalmak dusunmek istiyorum deyin. O sirada da sizin maddi olarak tum ihtiyaclarinizi karsilasin? Sonucta pisman ve mahcup ve utaniyor, ustelik olanlar onun sucuyken, karisini ve cocuklarini magdur edecek degildir? Eger samimi bir uzuntu icindeyse tabii.
Esiniz gittikten sonra biraz yalniz kalin, kafanizi dinleyin, bir bakin bakalim onsuz hayat cok mu imkansiz? Ya da bir bakin bakalim, esiniz yalniz kalip pismanlik icinde affedilmeyi mi bekliyor yoksa yeni hatalar pesinde mi kosuyor?
Sonuc olarak sunu demek istiyorum, hizlica bir karar vermek zorunda degilsiniz. Eger affetmekten yanaysa gonlunuz ki ben tavsiye etmem, aylarca oyle bir surundurun ki, hem samimi mi gorun, hem bir daha cesaret edemeyecegi hale getirin.
Bu dediğiniz aklıma çok yattı. Bana yol gösterdi çünkü bir türlü ne yapacağıma karar veremiyordum. Çözüm de bulamıyordum. Maddi açıdan sıkıntım olmaz . Yorumunuz için çok çok teşekkür ediyorum
Bu dediğiniz aklıma çok yattı. Bana yol gösterdi çünkü bir türlü ne yapacağıma karar veremiyordum. Çözüm de bulamıyordum. Maddi açıdan sıkıntım olmaz . Yorumunuz için çok çok teşekkür ediyorum