İlk aldatılma

şans mı
adamlar karısının yıkayıp ütülediği donla pişirdiği yemeyi yiyip gidip evin nafakasını başka kadına harcıyor
kadının sağladığı düzende gelip keyfini sürüyor
çevre de biliyorsa bir güzel kadını aşağılıyor,kadın için üzülüyor
bence en son dert ama başka birine dokunup öpüp okşuyor sonra gelip size bunları yapıyor
envai çeşit hastalığı da sosu
bu normal mi şimdi
kabul edip ikinci şansı verir misiniz

Sevgilisi hamile kalmıştır. Onu aldırmanın vicdan azabıyla gelmiştir belki. Gayri meşru ilişkisindeki sorunlar yüzğnden zayıflamıştır. Bir yandan metresi tarafından tehdit ediliyorsa…arkadaşım sakin kafayla sindire sindire o adamla duygusal bağlılığını bitir. Yeni hayat için hazırlıklarını yap, delillerini topla. Boşanırken bazı haklardan faydalanmak için 6 ay süren olacak. Eğer çok çok pişman görürsen samimiyetine inanırsan o evliliğe 2. Şansı verirsin.

Bence bana hiç sormamaliyiz. Çünkü ben terk ederdim. Bu senin karar verecegin bir durum. Ayrilirsin, iki hafta sonra da adama "ben seni geri istiyorum" diye mesaj atar bulabilirsin kendini. O yüzden karar senin.
2015 senesindeki yorumlarınızı tekrar okuyun isterseniz

Bugün onun için de hastaneye gittik maalesef . Çünkü cinsel anlamda problemler başladı.
Sorun büyümüş. Kapatılacak bir durum değil. Zaten çalışan biriymişsiniz. B planı yapıp yeni hayat kurun derim. Acabalar size de kilo verdirir.

2.ciyi bekle o zaman aksiyon alirsin acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…