İLK ACI TECRÜBEM yardım edin nolursunuz.......

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
10.08.2009 doğum günümdüüüüüü......ama ilk acı tecrübem 8 haftalık ilk bebegimi düşüdrüm.Nenehatun hastanesi neslihan alana gidiyorum.kimse bana sebebp söylemedi.neden niye çok korkuyorum ya birdaha bebegim olmassa korkusu sardııııııı.tecrübelerinize güveniyorum yardımcı olun nolursuunuzzz.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geÇmıŞ olsun cnm
Öyle dÜŞÜnme senın gıbı yÜzlerce ınsan var burdaa

bende 18.08.2009 da bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim ilk bebeğimdi

düşmemişti kanamam sancım yoktu ama kalbi durmuştu işte 19,08,2009 da ise alındı benden..

bende korkuyorum ama sonradan o kadar çok böyle vaka duydum ki içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Allah inşallah tekrardan sağlıklı bebişler nasib eder sana bana ve isteyen herkese

geçmiş olsun seni çok çok iyi anlıyorum.

canım bende 2 kere düşük yaptım canını sıkma demekki nasibi yokmuş biliyorum düşük yapmak çok acı bişey ama elimizden gelen bişeyde yok sonuçta verende allah alanda demekki nasibi böyleymiş hem niye bi daha çocuğun olmasınki burda defalarca düşük yapıp en sonunda bebeklerini kucağına alan o kadar çok kişi varki senin şu an ilk bebeğin olduğu için birazda tedirginsin ama inan canım vakti geldiğinde bebeğin seninle olucaktır kesinlikle bir düşük tekrar hamile kalamama sebebi değidir kendini çok fazla yıpratma canım bırak vicudun dinlensin tekrar denersin canım

bende 18.08.2009 da bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim ilk bebeğimdi

düşmemişti kanamam sancım yoktu ama kalbi durmuştu işte 19,08,2009 da ise alındı benden..

bende korkuyorum ama sonradan o kadar çok böyle vaka duydum ki içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Allah inşallah tekrardan sağlıklı bebişler nasib eder sana bana ve isteyen herkese

geçmiş olsun seni çok çok iyi anlıyorum.

çok geçmiş olsun sanada canıım allah sabır versn bizeeeee canım yaaa

endiseni korkunu anliyorum, ayni duygulari paylasiyorum. ama 1 ay gecti ustunden simdi daha sakin bakiyorum, zamana ihtiyacin var, biraz zaman gecince ve burda ayni acilari yasayan arkadaslari gordukce senin de sakinlesecigini daha cesur olacagini umuyorum. cok gecmis olsun, icindeki firtinayi anlayabiliyorum ben de 10 haftalikken kaybettim. Allah beterinden korusun deyip yola devam etmeliyiz, zor ama mecburuz. en kisa zamanda saglikli bir hamilelik mujdesi vermen dilegiyle.

10.08.2009 doğum günümdüüüüüü......ama ilk acı tecrübem 8 haftalık ilk bebegimi düşüdrüm.Nenehatun hastanesi neslihan alana gidiyorum.kimse bana sebebp söylemedi.neden niye çok korkuyorum ya birdaha bebegim olmassa korkusu sardııııııı.tecrübelerinize güveniyorum yardımcı olun nolursuunuzzz.......

canım geçmiş olsun hiç moralini bozma senin yaşadığın artık çok fazla yaşanan şey oldu genlede artık ilk gebelikler düşükle sonuçlanıyo doktorlarda sebebini bilmiyo benim 2 akrabamda ilk gebelğiğinde düşük oldu ama ikinci gebelikleri Allaha şükür çok iyidi maşallah şimdi sağlıklı bebekleri var inşallah seninde öyle bende bebeğim gelişemediği için kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum o zaman öğrendüm bende son zamanlar çoğu kadında böyle sorunlar oluyo ve çoğunda ikinci gebelikler sağlıklı oluyo hiç moralini bozma sadece dua et Allah sana yardım eder :teselli:

merhaba canım benimkisi daha kötüydü dış gebelik benim tüpümde patladı şimdi b ir tüpüm var keşke benimde düşük olsydıda dış gebelik olmasaydı çünkü artık benim tek tüpüm var

benim de ilk gebeliğim 8 haftalıkken sonlandırıldı boş gebelik nedeniyle.ben de aynı şekilde ya bi daha hamile kalamazsam diye çok endişe ettim.korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.şimdi 6 haftalık önümüzdeki hafta inşallah kalp atışlarını duyucaz.ben de bu sitede teselli bulmuştum.insan sadece kendi başına gelmiş zannediyo ama burda okudukça derdini paylaştıkça moralin yerine geliyo.çok üzücü biliyorum ama elden bişey gelmiyo maalesef.allah ikinci denemende yüzünü güldürecek inşallah moralini yüksek tutmaya çalış.

merhaba canım, hiç üzülme, ilk ay kendini biraz kendini kötü hissedeceksin ama sonrası inanki daha iyi olacak, sevgilerle...

canım cok gecmiş olsun ne yazıkki boyle seyler yasıyoruz... ben de 8 haftalık hamileyim doktor bugun kalp atısı gormedi 3 gun bekleyecegiz ve muhtemelen bebişi alıcaklar ordan cok kotuyum bende , ama elden ne gelir. yine de sukretmek lazım ki en azından hamile kalabildigimizi biliyoruz. gecmiş olsun

geçmiş olsun canım üzülme
düşüğün bir ayağı içerde olur derler yine bebişin olur Allah ın izniyle
ben 18 haftalıkken kaybettim kuzumu
içimde ölmüş ben bilememişim
rahime yapışmış kürtajla alındı..
beterin beteri var hayırlısı olsun
şimdi kızım var çok şükür
rabbim hayırlısını nasip etsin herkese

allah yardımcınız olsun çok acı tecrübeler allah kimseye yaşatmmasın

X