+1 aradığım yorum buyduBence siz bu adamla farkında olmadan fuckbuddy olmuşsunuz. Anlattığınız her şey ona işaret. Burdan sevgililiğe nasıl evrilir hiçbir fikrim yok
Bunu diyecektim de çekindim ya kırmak istemedim konu sahibiniBence siz bu adamla farkında olmadan fuckbuddy olmuşsunuz. Anlattığınız her şey ona işaret. Burdan sevgililiğe nasıl evrilir hiçbir fikrim yok
Ya cidden böyle mi düşünüyorsunuz?Bence siz bu adamla farkında olmadan fuckbuddy olmuşsunuz. Anlattığınız her şey ona işaret. Burdan sevgililiğe nasıl evrilir hiçbir fikrim yok
Ama sevgi yok yazdıklarınizda ben 3 aylık ilişkide aynı evde kalmayi geçtim seks yapmaya karşıyım çünkü bu sevgi aşk barindirmiyor bana göre tabiYa cidden böyle mi düşünüyorsunuz?Bu yorumu beklemiyordum açıkçası, fuckbuddy olduğumuzu düşünmüyorum
İşte sizin doğrularınız her zaman doğru olmaz. Sevişmeden ilişkiye başlamayan insanlar ya da ilişkiyi sevişerek başlatan insanlar da var. Ki günümüzde ilişkiler böyle başlıyor zaten. 30’lu yaşlarında insanlar senelerce kafeteryada oturup bakışarak çay kahve içmiyorlar.Ama sevgi yok yazdıklarınizda ben 3 aylık ilişkide aynı evde kalmayi geçtim seks yapmaya karşıyım çünkü bu sevgi aşk barindirmiyor bana göre tabi
Sevgi beklemiyorum zaten kısa zamanda bende sevemem kimseyi :) Heyecan, tutku her ne ise. Bi de cinsellik konusunda da katılmıyorum. Eğer onu hala yapmamış olsak görüşmeye devam etmezdim öyle söyleyeyimAma sevgi yok yazdıklarınizda ben 3 aylık ilişkide aynı evde kalmayi geçtim seks yapmaya karşıyım çünkü bu sevgi aşk barindirmiyor bana göre tabi
Tabi canım zaten bana göre dedim tabi ki yaşımın verdigi tecrubesizlikte var ..İşte sizin doğrularınız her zaman doğru olmaz. Sevişmeden ilişkiye başlamayan insanlar ya da ilişkiyi sevişerek başlatan insanlar da var. Ki günümüzde ilişkiler böyle başlıyor zaten. 30’lu yaşlarında insanlar senelerce kafeteryada oturup bakışarak çay kahve içmiyorlar.
Cinsellik için aşka gerek mi var? Kaçımızın babaannesi dedesi severek sevişti?Amacım yargılamak değil yanlış anlamayın ama canım cicim kelimelerinin olmadığı bi ilişki nasıl hemen cinselliğe gitti ki
Üç ayda neden ve nasıl sevgi olsun ki zaten?Tabi canım zaten bana göre dedim tabi ki yaşımın verdigi tecrubesizlikte var ..
Sadece konu sahibinin eski konusunu da hatırlıyorum ilişkisinde sevgi olmadığını düşündüğüm için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?