Kizlar selam.
30 yasindayim, Ilk birlikteligim uzerinden fazla zaman gecmedi. Bekaretimi yeni kaybettim diyebiliriz. Bugune kadar hic tam olarak birliktelik yasayamadim. Birliktelik sirasinda penisin bir kismi bana az bir aci vererek giriyor bir noktadan sonra inanilmaz bir aci hissediyorum. Ilk iliskimden beri bu boyle. Erkek arkadasim da tam giremeden cikmak zorunda kaliyor. Birkac defa denedik, acim bir turlu azalmadi. Erkek arkadasim bir turlu tam giremedi. Cunku bende inanilmaz bir agri oluyor, agdadan falan fazla yani. Jinekolog biyolojik olarak gayet saglikli oldugumu soyledi. Kendi bedenimi ve fizyolojimi cok iyi tanimadigim icin yorum da yapamiyorum.
sizden su sorulara cevap verebilecek varsa cok yardimi olacak.
1. Iliski sirasinda duyulan agri ne seviyededir? Benim duydugum agri normal seviyedemi acaba? Karsilastirabilecegim bir ornek verebilir misiniz?
2. Kac birliktelikten sonra agri ortadan kaybolur. Bugune kadar hemen hemen 15 defa denedim.
3. Ben aci cekince erkek arkadasimin cikmasi yanlis mi?
4. Psikolojik bir etki olabilir mi? Okudugum yazilar rahat oldugum zaman birlesmenin daha sancisiz oldugunu soyluyor. Cok aci hissettigim icin rahatlayamiyorum da. Rahatlamanin ozel bir teknigi var mi?
5. Bu durumda zevk alamiyorum. Cunku sadece aci var. Bu normal mi?