• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskiye giremiyorum vajinusmus muyum?

RedSonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
8
1
86
İstanbul
Kizlar selam.

30 yasindayim, Ilk birlikteligim uzerinden fazla zaman gecmedi. Bekaretimi yeni kaybettim diyebiliriz. Bugune kadar hic tam olarak birliktelik yasayamadim. Birliktelik sirasinda penisin bir kismi bana az bir aci vererek giriyor bir noktadan sonra inanilmaz bir aci hissediyorum. Ilk iliskimden beri bu boyle. Erkek arkadasim da tam giremeden cikmak zorunda kaliyor. Birkac defa denedik, acim bir turlu azalmadi. Erkek arkadasim bir turlu tam giremedi. Cunku bende inanilmaz bir agri oluyor, agdadan falan fazla yani. Jinekolog biyolojik olarak gayet saglikli oldugumu soyledi. Kendi bedenimi ve fizyolojimi cok iyi tanimadigim icin yorum da yapamiyorum.

sizden su sorulara cevap verebilecek varsa cok yardimi olacak.

1. Iliski sirasinda duyulan agri ne seviyededir? Benim duydugum agri normal seviyedemi acaba? Karsilastirabilecegim bir ornek verebilir misiniz?
2. Kac birliktelikten sonra agri ortadan kaybolur. Bugune kadar hemen hemen 15 defa denedim.
3. Ben aci cekince erkek arkadasimin cikmasi yanlis mi?
4. Psikolojik bir etki olabilir mi? Okudugum yazilar rahat oldugum zaman birlesmenin daha sancisiz oldugunu soyluyor. Cok aci hissettigim icin rahatlayamiyorum da. Rahatlamanin ozel bir teknigi var mi?
5. Bu durumda zevk alamiyorum. Cunku sadece aci var. Bu normal mi?

Kizlar selam.

30 yasindayim, Ilk birlikteligim uzerinden fazla zaman gecmedi. Bekaretimi yeni kaybettim diyebiliriz. Bugune kadar hic tam olarak birliktelik yasayamadim. Birliktelik sirasinda penisin bir kismi bana az bir aci vererek giriyor bir noktadan sonra inanilmaz bir aci hissediyorum. Ilk iliskimden beri bu boyle. Erkek arkadasim da tam giremeden cikmak zorunda kaliyor. Birkac defa denedik, acim bir turlu azalmadi. Erkek arkadasim bir turlu tam giremedi. Cunku bende inanilmaz bir agri oluyor, agdadan falan fazla yani. Jinekolog biyolojik olarak gayet saglikli oldugumu soyledi. Kendi bedenimi ve fizyolojimi cok iyi tanimadigim icin yorum da yapamiyorum.

1. Iliski sirasinda duyulan agri ne seviyededir? Benim duydugum agri normal seviyedemi acaba? Karsilastirabilecegim bir ornek verebilir misiniz?
2. Kac birliktelikten sonra agri ortadan kaybolur. Bugune kadar hemen hemen 15 defa denedim.
4. Psikolojik bir etki olabilir mi? Okudugum yazilar rahat oldugum zaman birlesmenin daha sancisiz oldugunu soyluyor. Cok aci hissettigim icin rahatlayamiyorum da. Rahatlamanin ozel bir teknigi var mi?

Biz 2hafta denemistik. Bir yerden sonra agridan dolayi izin vermiyordum esime. Ama bu boyle olmaz dedim vajinusmusa dogru gidiyordum. Bir gun kendimi motive ettim ve ne kadar fazla agriyabilir ki dedim. İliski esnasinda derin nefes aldim ve oldu. Hala ara ara agri hissederim eger rahat degilsem yani zarla br ilgisi yok o agrinin bence. Ne kadar rahatsan iliski o kadar rahat ve kolay oluyor yoksa iskence gibi bir sey :)

Öncelikle bir kadın olduğunuz için sizi tebrik ederim. Bildiğim kadarı ile vajinusmuda penis vajinaya hiç giremiyor. Vajinismus vakalarında vajina kasları kasılarak penisin vajinaya girmesine engel olur. Sizin durumunuz psikolojik gibi görünüyor. Kaygılanmayın rahat olun, zamanla düzelir umarım.

Kizlar selam.

Slm cnm
1. İlk denemede sinek ısırması kadar ağrır ve kasmadığın sürece bu tekrarlanmaz
2. Böle bi rakam yok kendini kastığın her an ağrır rahatlaman gerek
3.kesinlikle doğru senin canın acıdıkça erkek arkadaşın devam ederse senin kaygı seviyen artar
5. Acı ön planda olduğu için zevk alamaman normal

Cnm benim bence durum dqha da kötüleşmeden acil bi psikologa başvur ben 2 yıllık evliyim istanbulda yaşıyorum. vajinismustum ve psikologum aayesinde yendim allah ondan razı olsun derdimi kendi derdi edindi ve beni tedavi etti şimdi ağrısız ilişkiye girebiliyorum ve zevk alıyorum. Senin durumun bana ağrılı cinsel ilişki bozukluğu gibi geldi internetten gördüğün şeyleri denersen ya da acısın geçer diye ilişikiye girmeye devam edersen durum daha kötü olur acil bi psikologa git

Canim ben yeni evli bi bayanim ilk baslarda vajinismus sorunu yasadim parmak egzersizi kayganlasdirici ile ALLAHIN IZNILE atlatdim ama iliski zamani orgazm yasayamiyorum vajinal yani sana gelince canim korkma cunki vajinismusda bikere acayip korkuyosun korkmasan bile icine alamiyosun belki sende isteksizlikden ole oluyo bence sevgilinle farkli bi ortamda doktorlar bile tavsiye ediyo belki video izle renk kat fazla isteyin olusur belki ozaman acitmaz belki

Bende iki aylik evliyim ve vajinusmusum delircem yakinda az kaldi bir turlu olmuyor doktora gittim ama yarida biraktm esim giriyor ama bi yerde bi duvar var ve orasi bana cok aci veriyor sonra zatn esimde hemen cikiyor dayanamadigim icin cikmasa blki olick ama dayanamiyrmki

Back