• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girememe

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
Bir haftalık evliyim. İlk gün ilişkiye hiç bir şekilde giremedim. Ertesi gün ise parmak yoluyla denedik ve o şekilde kanamam geldi. Sonra bir daha denedik hafif girince eşim biraz daha kanamam oldu. Ama yine de cok acıyordu. Bunun sebebi sizce ne olabilir dha önce basına gelen var mı? Yoksa bu ilk zaman kasılması mı ne zaman denesek canım yanıyor. Vajinismus oldugundan şüphe ediyorum.

En ufak zımbırtıyı vajinismusa yormayın. Vajinismusun tek belirtisi ilişkiye girememe değil. Yani her gördüğünüzü bu hastalığa yormayın.

Belki bir başka sebebi var? Neyse.

Öncelikle allah mesut etsin.

Ikinci olarak, vücutun tabi daha taze, yani bakireydin. Ilk zamanlarda kasılman, acı çekmen, hatta evet paytak paytak yürüyecek olman normal.

Azar azar deneyin, o şekilde devam edin, olmazsa kayganlaştırıcı jel ile deneyin.

Farklı pozisyonlarla deneyin.

Hergün değil, her iki veya üç güne deneyin.

Vulva, penise alışınca diyelim, kendini salacaktır, fazla kasılmalar olmayacaktır.

Hala zorluk çekiliyorsa, doktordan yardım alınabilir her zaman.

Vajinismusa odaklanmayın bir kere. Acıyan yer tam olarak neresi mesela?

Bir
Vajinismusa odaklanmayın bir kere. Acıyan yer tam olarak neresi mesela?
Bir kadın doguma gittim o bi et parcasının oldugunu ameliyat olabileceğini söyledi. Psikiyatri ise vajinismus problemi olduğunu söylüyor bende artık kime inanacağımı şaşırdım sanırım terapi alacağım

Bir

Bir kadın doguma gittim o bi et parcasının oldugunu ameliyat olabileceğini söyledi. Psikiyatri ise vajinismus problemi olduğunu söylüyor bende artık kime inanacağımı şaşırdım sanırım terapi alacağım
Hiç korkma ameliyat ol eğer ertelersen psikolojin daha kötü olur korkacak hiç bişey yok

Bir

Başka bir kadın doğuma daha gidin. Psikiyatri nerden bilsin muayene etmeden sizi. Vajinismus demiş yollamış bence. Ameliyat olun kurtulun

Bir haftalık evliyim. İlk gün ilişkiye hiç bir şekilde giremedim. Ertesi gün ise parmak yoluyla denedik ve o şekilde kanamam geldi. Sonra bir daha denedik hafif girince eşim biraz daha kanamam oldu. Ama yine de cok acıyordu. Bunun sebebi sizce ne olabilir dha önce basına gelen var mı? Yoksa bu ilk zaman kasılması mı ne zaman denesek canım yanıyor. Vajinismus oldugundan şüphe ediyorum.
Benimde 1 hata 10 gün olmamıştı dediğin gibi olmuştu bende sen gibi buralara falan konu açtım ama oldu yani çok şükür

Bir

Ne gibi bir et parçası içerden sallanan bir et mi. Ağzımızdaki küçük dilimiz gibi mi

Öyle hemen ameliyat deme başka doktora da görün. Ben ilişkiye çok zor girdim cayır cayır yanıyordu. Bir yıl boyunca ilişkide hep acıdı. Doktora gittim muayene etti hiç bir sorun yok dedi. İçimde sallanan bi et parçası var dedim tuvalette kendimi yıkarken elime değiyordu doktor da normal artık kız değilsin zar açıldı dedi. Seninki biraz psikolojik dedi bana. Sen İlk bisiklete bindiğinde hemen sürdün mü hiç düşmedin mi dizin hiç kanamadı mı dedi. Bu da öyle zamanla öğreneceksin dedi. Çok araştırdım ve artık çok rahatım muhteşem bi çözüm buldum anestol uyuşturucu krem ve zeytinyağı mükemmel çözüm .

Öyle hemen ameliyat deme başka doktora da görün. Ben ilişkiye çok zor girdim cayır cayır yanıyordu. Bir yıl boyunca ilişkide hep acıdı. Doktora gittim muayene etti hiç bir sorun yok dedi. İçimde sallanan bi et parçası var dedim tuvalette kendimi yıkarken elime değiyordu doktor da normal artık kız değilsin zar açıldı dedi. Seninki biraz psikolojik dedi bana. Sen İlk bisiklete bindiğinde hemen sürdün mü hiç düşmedin mi dizin hiç kanamadı mı dedi. Bu da öyle zamanla öğreneceksin dedi. Çok araştırdım ve artık çok rahatım muhteşem bi çözüm buldum anestol uyuşturucu krem ve zeytinyağı mükemmel çözüm .
Teşekkür ederim cevabınız için. Bende bugun baska bir doktorla görüştüm. Kızlık zarı nedenli bir durummuş. Yani ortadan şerit geçen bir yapısı varmış bu yüzden zorlanıyoruz tam bozulamamış. Haliyle çünkü agrıdan beraber olamıyorum. Bununla ilgili kimi doktorlar zarın kesilmesini öneriyor dedi ama şart değilmis. İlk zamanlar acıyacak felan dedi ama zamanla çözülür dedi de rahatladım epey.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bende bugun baska bir doktorla görüştüm. Kızlık zarı nedenli bir durummuş. Yani ortadan şerit geçen bir yapısı varmış bu yüzden zorlanıyoruz tam bozulamamış. Haliyle çünkü agrıdan beraber olamıyorum. Bununla ilgili kimi doktorlar zarın kesilmesini öneriyor dedi ama şart değilmis. İlk zamanlar acıyacak felan dedi ama zamanla çözülür dedi de rahatladım epey.
Bebek yağıyla olmuştu bizim

Aynen canım ben şuan çok rahatım bebek yağı kullandım kuruyo biraz pek memnun kalmadım zeytinyağı resmen mucize onu kullandım şok oldum balık gibi kaydırıyor 😂 bi de anestol uyuşturucu merhem aldım eczaneden onu kullandım müthiş bi krem uyuşturuyor hissetmiyorsun acı falan sonrasında da alıştım hiç bi şey kullanmıyorum şimdi. Bir de ilişki rahim yönünde olmalı düz girmek acıtır aşağı doğru girmeli netten anatomiye bak rahmin yönünü anlarsın 😉

Bizdeki tamamen kapalıydı o yüzden 3 doktora gittik hepsi ameliyat demişti ama gerçekten zor günlerdi psikolojisi bozuluyor insanın sonra doktor ameliyatla bozulduğuna dair kağıt imzalamişti

Bizdeki tamamen kapalıydı o yüzden 3 doktora gittik hepsi ameliyat demişti ama gerçekten zor günlerdi psikolojisi bozuluyor insanın sonra doktor ameliyatla bozulduğuna dair kağıt imzalamişti
Seninki baya geridedir o zaman canım

neler varya cok ilginç bunu ilk defa duyuyorum bende cok zor girdim ilşkiye 2 gün kan geldi benm zardada bi sıkıntı vardı heralde :)
Evet canım ben de duyduğumda çok şaşırmıştım. 40 yıl önce amcamın eşinde böyle bir durum olmuş. Kan gelmemiş ilk gece. Sonra yine gelmemiş. Sanırım bi rahatsızlık yüzünden doktora gitmiş öyle öğrenmiş. Çok geride demiş doktor. Penis oraya ulaşamıyor.

neler varya cok ilginç bunu ilk defa duyuyorum bende cok zor girdim ilşkiye 2 gün kan geldi benm zardada bi sıkıntı vardı heralde :)
Bende bunun böyle zor oldugunu hic düşünmedim. benden de cok kan geliyor ve canım cok yanıyor. Umarım bu durum bi an önce düzelir.

Bende bunun böyle zor oldugunu hic düşünmedim. benden de cok kan geliyor ve canım cok yanıyor. Umarım bu durum bi an önce düzelir.
Kanın çok gelmesi normal değil canım. Lan 5 gün falan gelebilir ama pembe leke gibi olur adet kanaması gibi değil yani. Doktora görün bence

Back