- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 163
evet dimii :)) şöyle elbisenin altından da gürül gürül dursa keşke
kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dimii :)) şöyle elbisenin altından da gürül gürül dursa keşke
kaydirigubbakcemile3
:roflol: gürül gürül ha, ayol tablolara bakarsan AA bedenim, ne gürülü:) artık hamilelikte o duyguyu yaşarım diye umud ediyorum, memişlerin şöyle gürlediğini yanikaydirigubbakcemile3
valla hamileliğe çok var :)
:roflol: yok ya okdr bekleyemem ben.. simdi istiyrm :-( !!!
iliskiye girdikten sonra degilde ilk kez erkek eli degince gögüslerde bi sisme oldugunu duydum ve bizde böyle derler... demekki bu yoldan geçerken bunu farkeden hatunlar olmus ki diyorlar... bunun cinsel iliskiyle alakasi yok... sadece dokunmayla sanirim... ben sahsen anatomik bir açiklamasi oldugunu sanmiyorum...
bence de cinsel ilişkiyle ilgisi yok bunun.. dokunmayla alakalı olduğunu düşünüyorum.
ben de masajla büyütüyorum çünkü:)
erkek eli yada cinsel ilişki değil mesele
kızla ilk başlarda ne kadar dalga geçmişsiniz çok yazık valla bende 17 yaşındayım bende bu konuda cok bilinçsizim buraya konu acıyor ki oda bilmiyor ve soruyor.Bende duymuştum evlilikten sonra büyüdüklerini ama bu demek olmuyor ki haydi kızlar evliliğe yada sevgili aramaya diye birşey sadece merak. İlk sayfalarda cok dalgası olmuş üzüldüm bu konuda.