Yani ilk yıl hariç hiç onun yanına gitmedin mi??
Bu çok fazla ya, insan başka ülke olsa sevgilisinin yanına gitmeli bence. Hep o hep o , nereye kadar?
Yakınlaşma için kendine güvenmiyorsan onun bir arkadasinda kalırsın.
Ben üniversitedeyken 4kisilik erkek evinde yaşayan yakın bir arkadaşım vardı. Kız arkadaşı gelecekti, bana rica etmişti mesela 'sende kalabilir mi,bizim evin erkek nüfusu çok fazla' diye, ben de seve seve kabul etmiştim. Aynı şekilde yurtta kalan erkek bir arkadaşın kız arkadaşı da bizde kalmıştı geldiğinde. Hatta şimdi düşününce yurtta kalan bir kız arkadaşın sevgilisi de bizim evde kalmisti, bu millet de otel gibi görmüş ha bizi
şimdi farkettim.
Konu sahibi hep bana rabbena olmaz. Virüs bitince de sen git, bir arkadaşının evinde kal.
Cinselliğe yaklasmama meselesinde kimse kimseye istemediği bir şey yaptıramaz. Sonrasından pişman olacaksan, kendini kötü hissedeceksen, adetin geçince panik olup kiyafetliydik sürtündük hamile kalır mıyım konuları acacaksan hiç yapma daha iyi. Kararına saygı gösteren gösterir, gösteyene de yol verirsin.
Ama onun dışında sen de şehrine gitmelisin. Bu yaptığın açıkça bencilliğe giriyor.
Ben üniversitedeyken Türkiye'nin mahrumiyet bölgesinde şark gorevi yapan sevgilime bile gitmiştim, sırf o gelmesin,yazıktır diye.