• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkinin başında bir yerde takılma

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
merhaba. benim durumumda olan biri var mı acaba diye düşünerek yazıyorum. normal doğum yaptım. doğumdan sonra ilişki kalitesi düştü. çünkü ilişkinin başında eşimin penisi vajinada bir yere takılıyor.yani girmesine engel oluyor. ve ağrı oluşuyor bende. eşim de hissediyor takıldığını. acaba dikişlerimde bir sorun mu var. yani yanlış mı diktiler acaba.bu baştaki takılma sonra geçiyor ve ilişkiye devam ediyoruz. ama sonra biraz kan geliyor bittiğinde. ne olduğunu anlayamadım. internette araştırdım ama hiç bu konuyla ilgili birşey yok. bu durumu yaşamış yada yaşayan biri var mı? varsa ne yaptı?doktoru ne dedi?

merhaba canim bende buna benzer seyler yasiyorum ama benim genelde regli bittigi zaman oluyo sanki acik konuscam.kusura bakma iliskiye giriyoruz ilkbi kac kez soktugunda biseye carpiyo kut kut hem.esim.hem.ben hissedioyoruz benim.canim.yaniyo ama.sonra geciyo kanama falan olmuyo bende. ben bunu dr sordum adet gordukten sonra rahim asagida oluyomus oyle dedi sacma.geldi ama bilemiyorum sebebi ne ama.herseferinde olmuyo hep hissetmiyorum.

merhaba. benim durumumda olan biri var mı acaba diye düşünerek yazıyorum. normal doğum yaptım. doğumdan sonra ilişki kalitesi düştü. çünkü ilişkinin başında eşimin penisi vajinada bir yere takılıyor.yani girmesine engel oluyor. ve ağrı oluşuyor bende. eşim de hissediyor takıldığını. acaba dikişlerimde bir sorun mu var. yani yanlış mı diktiler acaba.bu baştaki takılma sonra geçiyor ve ilişkiye devam ediyoruz. ama sonra biraz kan geliyor bittiğinde. ne olduğunu anlayamadım. internette araştırdım ama hiç bu konuyla ilgili birşey yok. bu durumu yaşamış yada yaşayan biri var mı? varsa ne yaptı?doktoru ne dedi?

Ben dogum yaptıktan 4 ay sonra ilişkim oldu ilk 3.4 ünde acı cektim ama sonra gecti.

Son düzenleme:
Back