- 4 Mart 2024
- 14
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi bilinmezbirisi123
Hayir yanlış anlaşıldım okulumu bitirmeden mesleğimi ele almadan ekonomik özgürlüğümü ele almadan asla o kadar ciddi bir işe kalkışmam bunu o da biliyor ama hayatımda ciddi olsun istediğim için onun bu konudaki düşüncesi hiçbir zaman benim kadar gelecek vadeden olmadı. O nedenle gelecek göremiyorum. Orda anlatmak istediğim oydu20 yaşında ne evliliği zaten okulun bitti mi ki?
Neyin acelesi daha ergenlikten dün çıkmışsın.
İte kaka zorla yürüyen bir şey için de kendini üzme, kendine değer vermeyi de öğren.
Ayrıldıktan sonra pişmanlık yaşar mıyım o iyi duyguları özler miyim ben mi büyütüyorum diye çok düşünüyorum. Bu arada önem gösterip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimAyrıca sizin sevdiğiniz kadar sevmediği de çok açık. Adam ayrılık iması yapıyor, sizin kırıldığınız noktalarda telafi etmediği gibi biterse biter diyor. Gerçekten en güzel zamanlarını sana değer vermeyen sevmeyen biri için mi harcayacaksın?
Teşekkür ederim cevabınız için altta bir cevaba da belirttim hayallerim var ideallerim var benim okulumu bitirmeden mesleğimi ele almadan ekonomik özgürlüğümü ele almadan asla o kadar ciddi bir işe kalkışmam bunu o da biliyor ama hayatımda ciddi olsun istediğim için onun bu konudaki düşüncesi hiçbir zaman benim kadar gelecek vadeden olmadı. O nedenle gelecek göremiyorum. Orda anlatmak istediğim oyduKız ne evliliği aklını peynir ekmekle mi yedin ? okuluna odaklan, kendini geliştirmeye hayatının tadını çıkarmaya bak bu yaşta bu kadar takıntı iyi değil.Bende daha önce çok fazla aşık olduğumu sandığım kişiye o kadar takılmıştım ki gözüm hiçbir şeyi görmüyordu ağzının içine bakıyordum ama zamanla geçti unuttum çünkü istemeyen birisini zorla kendine bağlayamazsın. 20 yaşındayım ve şu an bi ilişkim var emin ol sevilince senin çaba göstermene bile gerek kalmıyo tabikide emek oluyor ama isteyen erkek belli ediyor kendini.Keşke daha öneden kendimi bu kadar yıpratmasaymışım beni sevmeyen birisi için küçük düşürmeseymişim diyorum şimdi.Lütfen ayrıl ve önüne bak
Aşkım bırak o zaman demesi kolay ama gerçekten hastalıklı oluyo toksik ilişki denilen şey,bi falsoda kapıyı göstermek lazım ite kaka yürümez .Teşekkür ederim cevabınız için altta bir cevaba da belirttim hayallerim var ideallerim var benim okulumu bitirmeden mesleğimi ele almadan ekonomik özgürlüğümü ele almadan asla o kadar ciddi bir işe kalkışmam bunu o da biliyor ama hayatımda ciddi olsun istediğim için onun bu konudaki düşüncesi hiçbir zaman benim kadar gelecek vadeden olmadı. O nedenle gelecek göremiyorum. Orda anlatmak istediğim oydu
Gelecekte pişman olur muyum peki iyi anları bir daha biriyle yaşanmayacağımı falan düşünüyorum saçma bir şekilde. Bir tıkta yalnızlıktan korkuyor olabilir. Bunun hakkında bir fikriniz var mıAşkım bırak o zaman demesi kolay ama gerçekten hastalıklı oluyo toksik ilişki denilen şey,bi falsoda kapıyı göstermek lazım ite kaka yürümez .
Benim alttan almalarımla ona duygusal anlamda ve genel anlamda destek verdiğim için keskin bir ayrılık istemediğini düşünüyorum biraz da benim ezikliğim olabilir kendimi ezdirmiş olabilirimKonunun başını okudum anlamadığım şey şu oldu karşı taraf nasıl istemeye istemeye ilişki yürüttü??
Bir insan böyle bir konu açtırıyorsa zaten yolunda gitmeyen bir şeyler vardır.
Ya dünyada milyarlarca insan var yarısı erkek desek bir sürü opsiyonelin var tek kişi bu değil ya.Hem öyle muhteşem şeyler de yaşamamışsınız ayrıl barış toksik bi ilişki,eğer toksikliğe alıştıysan bunu özleyebilirsin ama bunun için de terapi falan alman lazım belkide tamamen unutmak için.Ben hafifleyeceğini düşünüyorum yani karar seninGelecekte pişman olur muyum peki iyi anları bir daha biriyle yaşanmayacağımı falan düşünüyorum saçma bir şekilde. Bir tıkta yalnızlıktan korkuyor olabilir. Bunun hakkında bir fikriniz var mı
Benim alttan almalarımla ona duygusal anlamda ve genel anlamda destek verdiğim için keskin bir ayrılık istemediğini düşünüyorum biraz da benim ezikliğim olabilir kendimi ezdirmiş olabilirim
Sizinki platoniğimsi bir şey zaten. Hangi duyguyu yaşatıyor? Daha genceciksin. Üniversitede bulursun seni seveni.Ayrıldıktan sonra pişmanlık yaşar mıyım o iyi duyguları özler miyim ben mi büyütüyorum diye çok düşünüyorum. Bu arada önem gösterip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Konunu okumadım sadece bu yazdığına cevap vermek istiyorum. Her insanda ayrılık sonrası özlemek ve o duyguları tekrar yaşamayacakmışsın gibi bir his oluşur-oluşabilir bu hisler bir tecrübedir. Ama zamanla baktığınızda ''ben bunun için mi üzülmüşüm'' diyerek kendinize güleceksiniz :)Ayrıldıktan sonra pişmanlık yaşar mıyım o iyi duyguları özler miyim ben mi büyütüyorum diye çok düşünüyorum. Bu arada önem gösterip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Son bir sorum olacaktı kafam çok karışık olduğu için sağlıklı düşünemiyorum. Toksikliğe alışamadım ama şöyle düşünüyorum acaba gerçekten büyüten çok takılan ben miyim her ilişkide olur mu böyle şeyler?Ya dünyada milyarlarca insan var yarısı erkek desek bir sürü opsiyonelin var tek kişi bu değil ya.Hem öyle muhteşem şeyler de yaşamamışsınız ayrıl barış toksik bi ilişki,eğer toksikliğe alıştıysan bunu özleyebilirsin ama bunun için de terapi falan alman lazım belkide tamamen unutmak için.Ben hafifleyeceğini düşünüyorum yani karar senin
Olmaz yavrum olmaz.her ilişkide olur mu böyle şeyler?