ilişkimdeki minik bir sorun

aslında ben de kıskanç bir insanım haberdar olayım isterim ama kendi alanı olduğunun farkındayım. bu noktaya getiren hiçbir zaman ben olmadım. bu düzeyde hayatına müdahale etmedim açıkçası
kesinlikle konuşacağım

Bak işte aynı benBiz de öyleydik.İkimiz de birbirimize hesap veriyorduk.Bir saat mesaj atmadan asla geçmezdiAma buna ne kadar gönüllü olursa olsun bir müddet sonra kendi bile sıkılabilir.Yani bu hesap verme işi karşılıklı olsa dahi bir müddet sonra çok can sıkıcı olmaya başlayacak ve ikinizden biri pes edecek.Muhtemelen ilk pes eden de sen olursun

ben oldum gibi bir şey zaten
gözüm açıldı ama daha sesimi cikarmadim ona da çok az kaldı..

big brother harikasınız

Kıskançlıkla şiddet birbirinin kardeşidir . Şimdi göstermese de bir süre sonra şiddete olan eğilimini göreceksiniz. Gözlemlerimi söylüyorum , tahminlerimi değil.

Büyük bir dert. Adam kontrol manyağı uzak ol kardeşim yoksa seni hıc eder bu adam
Evlensen 3 saat ulasamazsa aldattın der bu tipler. Şimdi gülüp egleniyorsun da çok düşün bu adam bela

Kesinlikle iyi gözlemcisiniz , daha şiddet eğilimini görmediği için normal sanıyor adamı ama ayrılmaya kalkınca gösteriyorlar gerçek yüzlerini . Öncesinde ise kıskançlık en büyük belirteç.

Ben iyi niyetli bulmadim boyle cok kiskanan cok kisitlayan erkeklerde genelde kendi potansiyallerinden guvensizliklerinden dolayi krai tarafi sikıp bunaltiyor yani o seni surekli takip etse onu aldatamazsin gibi bir dusunce. Bunu durdurmak senin elinde telefonu seasize al yat arasin arasin dursun rahatsiz oldugunu cocuk gibi surekli haber vermek istemedigini soyle. Bu yasina kadar onun kontrolu olmadan hayatta kalmayi basarmissin. Basina biaey gelir diye korkuyormus numarasi yapmasin hepsi guvensizlik ve kontrol meraki

Kendi basima bir sey acip izledim mi kirildigini hissediyorum dan sonra okumayi biraktim. Baska sehirlerde baska evlerde.. beraber bir sey izleyecegiz diye kasmak.. Ilgi alaka sevgi gibi gozukuyor ama degil. Saglikli bir durum degil bu. Allah sonunuzu hayretsin.

umarım.. düzeleceğini umuyorum

aldatma korkusu değil gibi geliyor bana ama dışarıdan bir göz daha iyi anlamayı sağlıyor bazen belki de oyledir. dikkate alacağım yorum için teşekkürler

baya takıntı. cok zor. uzaklasın veya tedavı olsun, normal degıl ınsanın omrunu curutur.
ne demek her seyı rapor etmek.
sıze guvenı mı yok.
ınsan ozler arar mesejlasır bu tekmil vermek gibi
normal bırı degıl ben sıze soyleyım.

Sevgilinizin, evinize güvenlik kamerası taktırmadığı kalmış. Kontrol manyaklarının yola gelmesi, Mars'tan Dünya'ya suyun getirilmesi gibi mucizevi. Yine de konuşmayı deneyin; ama bu sadece onun çözmesi gereken bir sorun.

hayatınızı bile isteye zindana çevirmeyin.
yol yakınken vazgeçin. değişmez.
azalır zaman zaman, azalmış gibi olur ama saçma sapan bir yerde patlayıverir.
sizin "normal" algınızla onun "normal" algısı aynı değil.
sizin aklınıza bile gelmeyecek bir alınganlık sebebi bulup size kendinizi kötü hissettirebilir.
inanın bu sevgi, tutku, bağlılık sağlıklı değil.

yanlış anlamayın lütfen beni ama ben sizi de normal göremedim. ya sizde yapı olarak böyle birisiniz ya da artık o kadar baskılamış ki algınız kaymış. o bişey demeden zaten siz diyorsunuz alınır darılır şöyle böyle olur diye. cevaplarınızı da okudum bi çok kişi sizin yerinize cinnet geçirmiş siz aşırı sakinsiniz. bu çok ciddi bir sorun bana göre şimdiden böyle olan zamanla ne hale gelir. sizden şüphesi olmadığı için sert tavırlarını göremiyorsunuz şu an (her dk rapor yazınca içi rahat tabi) ama iki dk yazmayınca böylelerinin aklına neler neler gelir. beyefendinin tek korkusunun senin başına bişey gelmesi olduğunu sanmıyorum. azıcık kontrol gitsin elinden aldatmakla itham edilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…