ne dertler var seninki de dert mi şeklinde linç yerim diye korktumMinik mi?
Adam sizin 3. göz olma yolunda ilerliyor, minik diyorsunuz...
Yok yok, bayağı dert sizinki.ne dertler var seninki de dert mi şeklinde linç yerim diye korktum
biraz keyif yaptım takıldım cevabı pek tatmin etmiyor. yeterli bulmuyor bu sefer de :) kitap okusaydin bir şeyler izleseydin niye boş oturdun ki diyor..Yok yok, bayağı dert sizinki.
Meraklı bir tip olabilir desem ‘biraz keyif yaptım takıldım öyle’ cevabınız tatmin edici olur.
Ama adam bildiğiniz bigbrother şeklinde hayatınızı dikizlemede.
Bırakın sevgililiği, evlilikte bile böyle bir paylaşım olmamalı.
Hadi dışarıdaki şu bu endişeden, nerede kimle olduğunuzu bilsin, içi rahat etsin.
Aynı evde ayrı odalarda vakit geçirildiği olur ki olması gerekir.
İnsan kendiyle kalmasının hesabını vermemeli diye düşünüyorum.
Hayatında da başka konularda bu kadar detaycı bir insan mı?biraz keyif yaptım takıldım cevabı pek tatmin etmiyor. yeterli bulmuyor bu sefer de :) kitap okusaydin bir şeyler izleseydin niye boş oturdun ki diyor..
evet kesinlikle çok detaycıdır : DHayatında da başka konularda bu kadar detaycı bir insan mı?
Ben öyleyimdir, bana bir olay anlatın, aradan alakasız cımbızla bir cümle alırım çünkü bütünü görmem için orayı çözmem gerekir.
Ama insan hayatlarıyla alakalı böyle bir meraka sahip olmadım.
Hani belki kendi huy olarak öyle de size mi yansıtıyor diye olumlu bakmaya çalışayım ama nafile
Olmuyor, normal değil.
Hiç rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi, bunun sizin için çok çok yorucu olduğunu, sanki çocuk gibi hesap vermenin artık gurur incittiğini, ilişkinizi boş yere çıkmaza sürüklediğinizi falan.
Konuşmalısınız acilen.
aynı şehirdeyken bizim de öyleydi aslında. şurdayım demem yetiyordu. ama pandemi dönemi hep evdeyim. yarım saatte bir de napıyorsun ne yaptın diyince biraz şey oluyor. bir de her seferinde tatmin edici bir şeyler yapmamı bekliyorSevgilisiniz tabiiki birbieinize suraya gittim bu bunu yaptim diyeceksiniz. Eski sevgilimle iyiydik o konuda atiyorum cafeye gittiysem x yerdeyim diyordum tamam askim diyordu hic sormazdi bile kimlesin diye unuttuysam da sorun olmuyor. Ayni sekilde o da bana söylerdi unuttuysa ben de sorun etmezdim. Ama bakkala gittim sununla konustum bunu yaptim diye tek tek anlatmak cok yorucu ve gereksiz. Bu erkek arkadasiniz asiri kiskanc ve kisitlayici bi tip gibi geldi. Kosarak uzaklaşın
Bir gün sorduğunda üstün körü anlatın yorgunum vs diyerek, illa ki üsteleyecektir ve siz de o zaman bu durumundan rahatsızlığınızı, bilmesi gereken yeri anlattığınızı ama yaşadığınız 24 saati adeta kitap özetler gibi her gün konuşmanın modunuzu ve ilişkinizi düşürdüğünü tatlı tatlı söyleyin.evet kesinlikle çok detaycıdır : D
başlarda bu durum beni rahatsız etmiyordu. son zamanlarda yorulduğumu hissettim o yüzden henüz konuşmadım. konuyu nasıl açacağımı da bilemedim açıkçası. o yüzden burda sordum. çünkü aklına yanlış şeyler gelmesini istemiyorum. benden ne saklıyorsun ki anlatmak istemiyorsuna dönmesin olay.
Hii o saman sisinkisi can sikintisidan konusacak konu arıyoraynı şehirdeyken bizim de öyleydi aslında. şurdayım demem yetiyordu. ama pandemi dönemi hep evdeyim. yarım saatte bir de napıyorsun ne yaptın diyince biraz şey oluyor. bir de her seferinde tatmin edici bir şeyler yapmamı bekliyoraskım boş boş yattım desem garipsiyor mesela. sıkışmış gibi hissediyorum.
telefonu elimden asla bırakamıyorum ben de. eski telefonlara dönmeyi ben de çok isterdimMalesef whatsapp ın hayatımızı ele geçirmesi kaynaklı genel bir dert bu. Bazen keşke eskisi gibi mesaj başına para versek eski dolu dolu kısa kaliteli mesajlara dönsek diyorum. Eşimle rapor verme gibi olmasa da biz de çok mesajlaşıyoruz. Gün içinde iletişim kurmayı seviyorum ama mesaj yazmaktan hoşlanmıyorum. Telefondan 1 metre uzaklaşmaya gelmiyor çinçin bildirim sesiyle geri yapışıyor elime. Bazen bakıyorum planlarımın hiçbirini yapamadan 1 saat mesajlaşmışım. Telefonu camdan atasım geliyor. Nokia 3310a geçeriz olmadı:)
sizi daha fazla rahatsız etmek istemezdim ama anlatmayı unuttuğum bir mesele daha var.. biz gün içinde böyle her detayına kadar ne yaptığımızı biliyoruz mesajlaşma sayesinde, bir de üstüne gece telefon konuşmalarımızda baştan sona bir daha anlatıyoruz.Bir gün sorduğunda üstün körü anlatın yorgunum vs diyerek, illa ki üsteleyecektir ve siz de o zaman bu durumundan rahatsızlığınızı, bilmesi gereken yeri anlattığınızı ama yaşadığınız 24 saati adeta kitap özetler gibi her gün konuşmanın modunuzu ve ilişkinizi düşürdüğünü tatlı tatlı söyleyin.
Ben kocamın yanında zangır zangır ağlasam yine de bilmesini istemiyorsam söylemem, söylenmemeli.
Sadece ben değil, herkes böyledir.
Paylaşma durumu kişinin şahsi kararıdır, diğeri artık tacizkar bir boyut.
İnanın okurken çok rahatsız oldum.
Rahatsız oldum derken, sizin adınıza endişe duydum manasında söyledim:)sizi daha fazla rahatsız etmek istemezdim ama anlatmayı unuttuğum bir mesele daha var.. biz gün içinde böyle her detayına kadar ne yaptığımızı biliyoruz mesajlaşma sayesinde, bir de üstüne gece telefon konuşmalarımızda baştan sona bir daha anlatıyoruz.kendisi böyle anlatmayı sevdiğini ve benim neler yaptığımı merak ettiğini söylüyor. bu durumdan rahatsız değil ben de onu kırmak istemediğim için bir şey demedim ama söylediğiniz gibi bir şekilde konuşmalıyım artık.