- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Aynen canım dırekt yüzüne vur sen de kızdığını bellı et sana karsı kullanamasın eskılerıTamam cok tsk ederim bunu kesin yapcam
Hatta olmustu bi jac hafta once baya kizgindim.. hemen sarilmalar espiri yapmalar opmeler yanakda ..
Tabikii hayir.. sorn yaptigim sey degil.. sorun o bana zamaninda bana karsi hep durust ol beni uzme bana bsy anlatirken yalan soyleme dediginde benim aptallik edip ona bunlari soylememem ve bir gun sakladigimin ortaya cikmasi.. guveni sarsmis olmamİnternetten 2 kişiyle yazıştın sonra da yazışmayı kestin diye mi sorun oldu ne saçma sapan bir şey bu. Kalkıp adama "ben çook kötü şeyler yaptım İNTERNETTEN ADAMLARLA KONUŞUP SONRA DA KONUŞMAYI KESTİM ooo çok kötü şeylerdi" diye mi anlattın? Gülesim geldi. :)
Ozaman bana ilk zamanlarda olgunmus evlenmeye hazirmis gibi davranmicakti.. arkadaslari etkiledi iste bende bekliyorum oyle. Zaten isteme/soz isini erteledim.. brz daha uzun sevgililik donemi olsun diye.. hem belki akli basina gelir ve azda olsa olgunlasma yolunu alirBende 21 yaşındayım. Allah aşkına 20 yaşında bir erkeğin nesinden ciddiyet beklersin? Tabiki kafası karışır. Bir erkek 30 yaşında bile olgunlaşmaz. O yüzden sevgilim neden böyle oldu diye düşünüp kendini paralama.
Sizde haklisiniz ben zaten dedigim gibi hemen yarin evlenelim istemiyorum. Ama soyle bi durumda var.. benim ailen icin hatta benim icin bile soz konusu olmaz rahat gezip tozmak. O yuzde 10 ay buna tamam dedim beraber artik ortak karar alarak iliskimizi soz kesmekle topluma ilan edelim ki insanlar ileri geri konusmasin. Ama bu sorunlardan sonra dusunduk ve sozu brz erteledik.. zaten eninde sonunda allah nasip ettiyse olur ister bu 1 sene sonra olsun yada 5 sene sonra nasio kismet kaderde ne yaziliysa. Ben 3 gece istihareyede yattim ve olumlu guzel anlamli ruyalar gordum. Bu yuzdende icim brz daha rahat altdan alcam gerwkmedigi surece pek cok ustune gitmicem bakalim zaman ne gosterecek20 li yaşlardaki bir erkekten çok bir şey beklemeyecen tatlım. sende oda henüz çocuksunuz. bunu yıllar sonra anlayacaksın. bir de her aşık olduğun erkek, mutlu hayaller kurup bir yastıkta kocayacağın erkek olamaz. gerçek aşkın ne olduğunu bilmek istiyorsan mevlana, şems, hüsnü aşk(şeyh galip), leyla ile mecnun oku. aşk dediğin aslında aşk olmayabilir. iyi tanımlamak lazım. bu yaşta evlenirsen çok acılar çekersin. biraz kendini, karşındakini ve aşkı tanımla. sonrası zaten kendiliğinden gelir emin ol. Nevzat tarhan okumanı tavsiye ederim.
Peki ozaman neden bi cok erken evlilik ozellikle burda yurt disinda iyi yuruyor? Tamam 17 18 cok erken. Burda o yasda evlenip sorunlar yasayan cikftlerde var. Ama 20 yada 21de sozlenip 22 23de evlenmek bence erken degil. Muhim olan iliskinin dayanmaso hrr inis kalkisa ragmen dimdik durabilmesi.. bende bunu cok istiyorumAaaay daha çocuk 20 yaşında Allah aşkına bundan evlilik mi bekliyorsunuz? Unutun... Evlenseniz bile olmaz yani.
20 yaşında bir erkeğin tutumları daha oturmamıştır,olgun değildir,bir dediği bir dediğini tutmaz. Çok zamana ihtiyacınız var.
"O zaman bana ilk çıktığımızda olgunmuş gibi davranmayacaktı" falan yazmışsınız. Benim kardeşim de 20 yaşında şu ana kadar çıktığı tüm kızlara evlenme vaadi vermiştir.Eğer gerçek olsaydı 40 kız boşamıştı herhalde.
O bu dönem de çok zor canım. Şimdiki erkekler ondan ona ondan onaa... Taaa ki ne zaman bakıyor babalık yaşı geçiyor adamın kafaya evlilik dank ediyor :)Peki ozaman neden bi cok erken evlilik ozellikle burda yurt disinda iyi yuruyor? Tamam 17 18 cok erken. Burda o yasda evlenip sorunlar yasayan cikftlerde var. Ama 20 yada 21de sozlenip 22 23de evlenmek bence erken degil. Muhim olan iliskinin dayanmaso hrr inis kalkisa ragmen dimdik durabilmesi.. bende bunu cok istiyorum
''Ve biz, her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık... '' İsra / 13 eğer iyi düşünüp tartmaz isen senin için çok sancılı bir hayat verilir. öncelikle müstakbel eşinin doğru insan olup olamayacağını iyi analiz et.So
Sizde haklisiniz ben zaten dedigim gibi hemen yarin evlenelim istemiyorum. Ama soyle bi durumda var.. benim ailen icin hatta benim icin bile soz konusu olmaz rahat gezip tozmak. O yuzde 10 ay buna tamam dedim beraber artik ortak karar alarak iliskimizi soz kesmekle topluma ilan edelim ki insanlar ileri geri konusmasin. Ama bu sorunlardan sonra dusunduk ve sozu brz erteledik.. zaten eninde sonunda allah nasip ettiyse olur ister bu 1 sene sonra olsun yada 5 sene sonra nasio kismet kaderde ne yaziliysa. Ben 3 gece istihareyede yattim ve olumlu guzel anlamli ruyalar gordum. Bu yuzdende icim brz daha rahat altdan alcam gerwkmedigi surece pek cok ustune gitmicem bakalim zaman ne gosterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?