İlişkim hakkında

Neyden dolayı sıkıldınız ve adam neye göre haklı buldunuz

Neyden dolayı sıkıldınız ve adam neye göre haklı buldunuz
Cünkü erkekler itilmekten kakılmaktan cok hoslanırlar. Biraz kendinizi cekmekte fayda var, agır olmalısınız. Kendilerini avcı olarak görürler bizleri de av :) demek istedigimi anladınız mı? O yüzden bazen dengesiz olmak lazım. Salın ipini adamın. Gizemli olun. Bak onun bu halleri sizi meraka düşürmüs endiseleniyosunuz ama sizinkisi öyle degil su an rahat.

O yüzden size ulastıgında hemen dönmeyin. Çevrimiçi olmayın sosyal medyada sık sık takılmayın hayalet olun biraz.

Sosyal medyayla aram yoktur tek yaptığım zaten onunla görüşmek o anlamda yani bilmiyorum şu an çok zorlanıyorum çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama istemiyorum düzelmek dedikçe çok üzülüyorum bitiyor diye sizce toparlanır mı ben çok yıprandım çok ağladım yani kendi kendime alışkın değilim iki buçuk yıldır nerdeyse beraberiz

Alıskın olmadıgınız icin bu haldesiniz zaten sakin olun. Her iliski dümdüz gitmez inisler cıkıslar yasanacak ki osmanlı bile onca yıllık devletliğinde duruldu yıkıldı yükseldi her seyi yasadı. İliskilerde böyle bisey. Su an hic üstüne gitmeyin cocugun. Zaten sevdigi sürece, sizi düsündügü sürece dönecektir size.
Biraz yokluk güzeldir. Birbirinizi anlamanızı sağlar.

Evet bana şey dedi hastayım zaten hem sen iyileş kendin için bi sakinleş dedi bir şey oldu yazmıştım ara verdik yazmamam gerekti de mi dedim arada nasılsın mesaj at seni merak ederim ben yazmış
Bir iki güne özlerim ben seni zaten yazmıştı anlamadim yani hem özlerim hem ayrilalim

Bazen karşındaki insana laf anlatamazsın aynı frekansta olmazsınız. Karşındaki insan anlayışlı değildir sürekli problem çıkarmaya odaklıdır. Tek bir kelime edecek hevesiniz kalmaz. Sevgiliniz aynen bu durumda. Size laf anlatmaya mecali kalmamış. Biraz kafanızı dinleyin siz de o da. Olmuyorsa yapacak bir şey yok, zorla hiçbir şey yürümüyor.

Benim böyle cok erkek arkadasım var zaten sakin olun:) biliyorum anlıyorum. Uzun uzun iliskiler hepsinin nerdeyse anlatırlar bana çok sevmelerine ragmen yalnız kalmayı isterler, bazen uzaklasmak isterler bunu sevgililerine bahsettiklerinde onlarda sizin gibi oluyorlar ister istemez. Böyle demesi sizi sevmediği anlamına gelmez. Erkeklerin fıtratı böyle bazen salıp kendi hallerine bırakmak lazım.

Ben sürekli problem odaklı değilim ki hatta ona karşı çok enerjik iyiydim yanj ama fark etmeden bu aralar biraz çoğu şeyden memnuniyetsiz oldum eskisi gini olamadim onu anlayışla karşılayamadim galiba bana şey demişti ben iyi olmadığımda neyin var düzeltelim noldu diyorsun sen de üzülüyorsun şu an benden de iyi olmamı bekleme yani demiştim ben böyle olsam senin gibi ne yapardın dedim sen böyle olmazdın senin sevgilin bendim bu raddeye gelmezdin dedi
Ama ben de onun için cabaladim kendimi çok kötü hissettim o lafta delirdim zatsn biraz tartıştık orda

Ben hep onu bırakmak istemedim o da bunu biliyor ayrılmak istesem de olmuyor demişti şimdi bana ne hissediyor bilmiyorum korkuyorum tamamen gidecek diye de

“Cevapla” kısmına basarak mesajı yanıtlayabilirsiniz.

Bana cevap galiba bu ya bilmiyorum sürekli tartışma olunca biri alttan almayınca ben de böyle of yeter biraz soluk almak istiyorum modunda oluyorum. Problem odaklıdan kastım buydu açıkçası. Çok mızmızlandım dediniz. Bu bir erkek için öyk yani. Daralır. Zira öyle olmuş. Biraz nefeslenin panikleme, sakin kal.

Evet canım cevapla demeyi unuttum kusura bakma sen de alttan alırım o iyi olsun diye uğraşifim ama uzun zamandır ayrilmadik şu an kötü oldum yani hata yaptım o da beni üzüyor toplanir mi diye gerildim

O yüzden size önerim relax olmanız. Gevşeyin, kendinizi meşgul edin kafanızı dağıtacak meşgaleler bulun. Uzaklasın bu düsüncelerinizden.
Deniyorum da yapamıyorum o böyle olunca ona taktım neden böyle nasıl düzelir falan üç gündür uyuyamıyorum hiç ağlayarak uyandim alışmak zor geldi bu duruma yani uzak ilişki başlarda o mesafe olsun nolacak diyordu iyiydik baya aşırı hatta enerjimiz falan ama şimdi yanımda değilsin diyip duruyod

Evet canım cevapla demeyi unuttum kusura bakma sen de alttan alırım o iyi olsun diye uğraşifim ama uzun zamandır ayrilmadik şu an kötü oldum yani hata yaptım o da beni üzüyor toplanir mi diye gerildim
Toparlanacağını düşünüyorum ben. Siz yeter ki sakin olun. Ben böyle taktik işlerini falan doğru bulmuyorum seven insan kendini dizginlememeli bence. Birkaç gün geçsin bırakın özlesin sizi. Olmadı siz yazarsınız daha iyi misin diye. Cepte olacak bir şey yok zaten 2 sene geçmiş onu aşmış olmanız lazım.

İlk zamanların böyle olması çok normal. Bu halleriniz zamanla yerini alışkanlığa bırakacak. Çünkü uzaktasınız. Çiftlerin birbirlerine olan bağı daha çok uzaktayken belli olur zaten. İp kopacagı varsa bilin ki hiç bağ olmamış demektir. Ama sağlamsa ve asla kopmuyorsa özellikle ruhunuz. Kopmazsınız zaten. Siz su an takıntılarınızla, düşüncelerinizle anca tinsel sağlığınıza zarar veriyorsunuz.

Zaten az önce dedi yani işte arada nasılsın mesaj at ben merak ederim seni diye srn nasılsın dedim ama hala yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…