İlişkim hakkında

Haklısınız evet o eski halimizi çok özlüyorum ben ama bana beni beğenmiyorsun şimdi diyerek geliyor arada dağ gibi fark var. Olay beğenmemek değil ki olay niye böyle olduğu yani beni de yoruyor üzüyor böyle beğenmiyor değilim ama bambaşka insan gibi

Ne zaman çok iyi olsak başıma geliyor kendime çekiyorum resmen. Cidden kendi kendime ne iyiyiz şanslıyım hayatımda x olduğu için diyordum başıma gelene bakın çok yoruldum

Siz biraz gizemli olun ne dersiniz? Bazen taktiksel ilerlemek lazım. Hayalet olmaya baslayın su dakkadan sonra. Mesela asla yazmayın o yazıncaya kadar. O yazarsa sizde kısa cevaplar vererek konuşun. Hatta saatler sonra dönün mesajlarına aramalarına. Sizi merak etsin, bu kız ne yapıyor diye düşündürün. Bir erkeğin kafasına soru işaretini ne kadar sokarsan o kadar peşinize düşer zaten. Adamın böyle olmasının sebebi sizsiniz. Çok üstüne düşmüşsünüz şu an anlamakta zorlanıyorsunuz.
Öz değeriniz saygınız yok mu kendinizin? Kendinize şunu diyin “Beni gerçekten seviyor ve merak ediyorsa zaten gelir” diyip önünüze bakın. Gelecektir zaten. Dediklerimi uygulayın.

Ben şuna çok takıldım üzüldüm dedim ya ben seni o raddeye getirmezdim senin sevgilin benim. Ben onun için hiç mi bir şey yapmadım da bana bunu diyor orda benim devre yandı geri alıyorum demedim say falan yaptı bilmiyorum yani beni kırdı. Bu halde oluyor beni niye istemiyorsun yaninda diyorum ben istemiyor değilim sen beni bu halimle istemiyorsun diyod

Siz lütfen benim dediklerimi uygulayın. Uygulamayı düsünüyor musunuz?

Üşenmedim, cevaplarınızı tek tek okudum ve çok yorucusunuz, eğer bunu, bu şekilde sevgilinize sürekli yazdiysaniz ara vermek istemesi, bunaldım demesi çok normal.
Seviyorsunuz okey ama bu şekilde olmaz. Aşırı ilgi, aşırı sevgi, aşırı üstüne düşerek birini yanınızda tutamazsınız

Neyden yorucu olduğumu çıkardınız der misiniz

Hemen baska biri mi diye düşünme bence, üstüne cok gittiysen veya monotonluk bu sekilde hissetmesine neden olmus olabilir. Sessiz kal modunu düşürme kendine zaman ayir enerjini yukseltmeye aurani guclendrmeye çalış disil enerji meditasyonu falan yap bence. Zaten sevgililer esler arasındaki enerjisel bag güçlü oluyor hisseder eminimki bu değişikliğini yapabilirsen. Hani o soğuk yapinca öldüm bittim moduna girmemelisin, bu seferde kaybetme korkusu yasamaz iliskinizin dinamiği değişir. Iliskinizin gidisatinin sadece ona bagli olmadığını hissetmeli. Taktik falan demiyorum darlama o iletisim kurmadan kurma tekrar kurduğunda ise sende biraz uzak davranabilirsin. Tripten bahsetmiyorum tabi. Hafif soguk.

Kısa cevap verdikçe iyice soğursa iki yılı geçti taktik için uzun bir süredir beraberiz sanki
Kısa cevaptan kastım şu şekil. 3-4 cümle yazıp size ilistirdigi soruyu sizde ona ilistirin atın.
Ayrıc taktiğin senesi, ayı olmaz. Bazen kafayı karıştırmak önemli. Karşı tarafın size kaybetme korkusu var mı görebilirsiniz bu sekil.

Disil enerji meditasyonu ne tam olarak böyle şeyler işe yarıyor mu ki

Galiba yok hep derdi onu önceden yani benim çok ama onun benim.kadar asla değil

Neyden yorucu olduğumu çıkardınız der misiniz
Sürekli soruyorsunuz, sürekli. Niye niye niye niye niye niye niye niye, sorun ne sorun ne, sorun ne, sorun ne, anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum, çok seviyorum çok seviyorum çok seviyorum......
Sürekli sızlanıyorsunuz sürekli. Negatif enerjiniz taaaaaaa burda hissediliyor. Yazacağınız cevaplar bile çok belli ve aynı, değişmiyor. Yoruma bakmadan aklımdaki cevabı yazmış oluyorsunuz. Kısacası yoruyorsunuz, sorunun ne olduğunu anlamak çok zor değil. Adam ilgisini kaybetmiş ara vermek istiyor ama sürekli konuşmaya çalışıyorsunuz, siz üstüne düştükçe aaa beni seviyor bu kız demiyor, iyice yapıştı bir an önce kurtulayım diyor.

Galiba yok hep derdi onu önceden yani benim çok ama onun benim.kadar asla değil
Bunu bu taktiklerle anca anlayabilirsiniz. Siz zaten bu davranıslarınızla ona kaybetme korkusunu yaşatmıyosunuz cünkü adam ne zaman istersem cevap verir elimin altında düşüncesinde.
Hayalet olun.

Çok sorun ne dedim ona karşı evet peki daha düzelmez mi bu arada mesaj at nasılsın ben merak ederim de dedi bana

Ben o iyi olsun düzelsin diye sürekli konuşmak istedim önce sorunu anlamak için de neyimden rahatsız oldu sordum anlamak için ama abarttim mı sizce

Sizce biz anlamıyor muyuz ? Adamı bıraksak elimizden uçar gider demiyoruz, gitmek istese, kapı açık bile olsa yanımda durmak istediği sürece yanımda olsun, ben de aynı şekilde.
Siz kapıyı kilitlemeye, onu içeride tutmaya çalıştıkça o kapıya daha çok asılıyor. Kilit bulamazsa zaten kırıp çıkacak. Buna da az kalmış. İyilikle kapıyı açtırmaya çalışıyor şu an. Siz kapıya asilmaya devam ettikçe bir kıracak pir kıracak

Disil enerji meditasyonu ne tam olarak böyle şeyler işe yarıyor mu ki
Yani karsindaki erkek icin degilde kendin icin yaparsan yarar bunu dememin nedeni biseyleri serbest birakip akista kalabilmende kafani rahatlatmanda yardimci olabilir. Biri odakli meditasyon yapmak beklenti olusturur ve beklentide enerjiyi sıkıştırır falan her neyse dene bence.
Okudum yazdiklarini aslinda cocuk gayet guzel açıklamış durumu kendini gerçekleştiren kehanet olayi vardir sürekli bisey mi var acaba ayrilcakmi diye düşünerek bunu kendine çekme. Surekli ona sorarakta tum ipler onda cepteymissin gibi yapmamalisin. Karsilikli olarak birbirinize iyi geliyormuşsunuz zaten sende dinlen hemen ayrilik moduna neden giriyorsun uyumamak falan. Olmayan biseyi kendine çekiyorsun o moda girerek.

Çok sorun ne dedim ona karşı evet peki daha düzelmez mi bu arada mesaj at nasılsın ben merak ederim de dedi bana
Güzel kardeşim o diyor ki beni biraz rahat bırak, ama bir yandan da ne olur ne olmaz cebimde dursun.
Șu andan itibaren asla yazmıyorsun, asla. Nasılsın sınav nasıl, ev nasıl, zart nasıl zurt nasıl..... Asla
O yazarsa da anında asla dönmüyorsun, açmıyorsun.
Stalk yok. Takip etmek yok. Enerji akışını kes önce.
Bu sürede gerçek manada hayatına odaklan

Canm eşimde nisanlıyken ara verelım dedi durup dururken . Tek cevabım tamam oldu. 2 saat gecti geçmedi direk mesaj. Askım nabıyosın ozledm küsmüyüz vs.

Yani üzerine düşme. Gitmek isteyeni tutamazsın ama üzerine düşersen kendini bi halt sanar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…