İyi akşamlar herkese öncelikle
Sevgilimle öğrenciyiz farklı şehirlerdeyiz şu an. Geçen haftadan beri bir sıkıntımız olduğu belliydi ben şehir dışına çıkmıştım çok fazla telefon ile görüşmedik ama her fırsatta sordum sorun ne eskisi gibi samimi değiliz diye hepsinde de iyiyim sen sorun arıyor gibisin falan dedi. Sonra geçen akşam çok fazla yorulduğunu bunaldığini benim onu beğenmeyip sürekli eski hallerimizi aradığımı bir memnuniyetsizik yaptığımı işte her şeyi büyütüp yorduğumu söyledi. Halledilmeyecek şeyler değil aslında dedim ama okuldan dolayı da yorulduğunu artık beklentisi olmadığını düzeltmek düzelmek istemediğini falan söyledi iyiyiz derken bir anda bu şekilde olduk. Bazı noktalar da hak veriyorum bazı şeyleri fark etmeden üstüne çok gidip büyüttüm ama sürekli bir his vardı ondan sorun ne diye sordum sonra da patlak verdik zaten.
Şu an ayrıldık mı bitti mi derseniz ben de anlamıyorum sorduğumda yapmak istesem de izin vermiyorsun dedi çünkü ortada büyük sorunlar yoktu her şey iyiydi yani o yüzden istemedim ben . Bi süre beni rahat bırak kendin de dinlen ben çok yoruldum dedi bi süre den kasıt ne üç beş ay mı dediğimde abartma ben bir iki gün sonra özlerim zaten dedi anlamıyorum yani ne haldeyiz
Hiçbir şeyden beklentim yok yorgunum istemiyorum bilmiyorum diyip duruyor çıkmaza girdik görüşlerinizi merak ettim uzun oldu kusura bakmayin