- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Bunu da düşündüm içime kurt düştü zaten ben seni çok üzüyorum dengesizim de dedi of bilmiyorum aldatiliyor muyumSome uzak ilişki problemsss ...
Genelde kafasını karıştıran başka biri olunca erkekler saçmalayıp error vermeye başlıyor. Yakında sen daha iyilerine layıksın da der size bu.
Ya çok zor ama uzaktan da çok iyi gidiyorduk biz bir anda baya battık anlamadımBu yazdıklarını okuyunca tipkisinin aynısını yaşadım diyebilirim üniversite zamanımda aynı şekilde bizde farklı şehirlerde okuyorduk... Kesinlikle kendi haline birakmalisin ben yanlış yaptım çok fazla üstüne gittim. Eğer bir erkek yoruldum mutsuzum diyorsa ordan koşarak uzaklas çünkü seven erkek ara vermez pes etmez ama inan kendini çekersen o illaki gelecek
Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar üstüne gidersen o kadar uzaklaşmak isteyecektir. O sırada sen de düşün. Böyle bir adamla geleceğim olur mu, bu adam benim düşüncelerime, bana saygı gösterir mi? diye. Ama sonu ayrılığa giderse sakın üzülme. Çünkü senin kıymetini bilmeyenin senin hayatında işi yoktur, bunu da unutmaBu yazdıklarını okuyunca tipkisinin aynısını yaşadım diyebilirim üniversite zamanımda aynı şekilde bizde farklı şehirlerde okuyorduk... Kesinlikle kendi haline birakmalisin ben yanlış yaptım çok fazla üstüne gittim. Eğer bir erkek yoruldum mutsuzum diyorsa ordan koşarak uzaklas çünkü seven erkek ara vermez pes etmez ama inan kendini çekersen o illaki gelecek
Galiba geldi zaten önceden çok ayrıl barış oluyorduk maşallah desem bayadır iyi gidiyorduk anlamıyorum yani nazar mı diyeceğim valla ne zaman arkadaşlarımla konuşsak oluyor bu neyse işin şeyi bir yana ben ne yapacağım kızlar çok mutsuzum üzülüyorum da yani çok iyiydik eski mesajları okuyunca bu ne hal diyorum bize beğenmiyorsun beni diyip duruyor eskiyi ariyorsun diyor da alıştığım bildiğim o bana soğuk yapan kişi değil ki bana değil gerçi her şeye soğuk şu andaAy canı sıkılmış beyefendinin, o döndüğü yazdığı sırada siz uzak yapın da çantada keklik olduğunuzu düşünmesin, akıllansın. Bi süre sonra alışkanlık haline getirir.
Sebepsiz mi soğuk davranıyor?Galiba geldi zaten önceden çok ayrıl barış oluyorduk maşallah desem bayadır iyi gidiyorduk anlamıyorum yani nazar mı diyeceğim valla ne zaman arkadaşlarımla konuşsak oluyor bu neyse işin şeyi bir yana ben ne yapacağım kızlar çok mutsuzum üzülüyorum da yani çok iyiydik eski mesajları okuyunca bu ne hal diyorum bize beğenmiyorsun beni diyip duruyor eskiyi ariyorsun diyor da alıştığım bildiğim o bana soğuk yapan kişi değil ki bana değil gerçi her şeye soğuk şu anda
Sebepsiz değil kendi okulu zorluyor sınav falan ondan bir bunalmış sonra da işte benim tavırlarım bana şey dedi günlük senden ayrı hayatım zaten zorluyor kaçış noktam sendin sen de beni bunaltmaya başladın sürekli eski halimizi arıyorsun beni beğenmiyorsunSebepsiz mi soğuk davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?