İlişkim hakkında

Umutsuzlukdiyari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
511
120
53
İyi akşamlar herkese öncelikle
Sevgilimle öğrenciyiz farklı şehirlerdeyiz şu an. Geçen haftadan beri bir sıkıntımız olduğu belliydi ben şehir dışına çıkmıştım çok fazla telefon ile görüşmedik ama her fırsatta sordum sorun ne eskisi gibi samimi değiliz diye hepsinde de iyiyim sen sorun arıyor gibisin falan dedi. Sonra geçen akşam çok fazla yorulduğunu bunaldığini benim onu beğenmeyip sürekli eski hallerimizi aradığımı bir memnuniyetsizik yaptığımı işte her şeyi büyütüp yorduğumu söyledi. Halledilmeyecek şeyler değil aslında dedim ama okuldan dolayı da yorulduğunu artık beklentisi olmadığını düzeltmek düzelmek istemediğini falan söyledi iyiyiz derken bir anda bu şekilde olduk. Bazı noktalar da hak veriyorum bazı şeyleri fark etmeden üstüne çok gidip büyüttüm ama sürekli bir his vardı ondan sorun ne diye sordum sonra da patlak verdik zaten.
Şu an ayrıldık mı bitti mi derseniz ben de anlamıyorum sorduğumda yapmak istesem de izin vermiyorsun dedi çünkü ortada büyük sorunlar yoktu her şey iyiydi yani o yüzden istemedim ben . Bi süre beni rahat bırak kendin de dinlen ben çok yoruldum dedi bi süre den kasıt ne üç beş ay mı dediğimde abartma ben bir iki gün sonra özlerim zaten dedi anlamıyorum yani ne haldeyiz
Hiçbir şeyden beklentim yok yorgunum istemiyorum bilmiyorum diyip duruyor çıkmaza girdik görüşlerinizi merak ettim uzun oldu kusura bakmayin

Öncelikle şunu unutmayın ki kafasına gitmeyi koyan adam gider. O yüzden darlayıp bitti mi bitiyor mu bitecek mi yapmanız süreci daha iyiye götürmeyecek. Sessiz kalın. Peki kararına saygı duyuyorum deyin ve geri çekilin. Gönlü olan adam zaten sizi kaybetmek istemiyorsa kendi adım atacaktır.

Tecrübelerim sessiz kalmanız gerektiğini söylüyor, inzivaya çekilin, özleyecektir. Ama üzerinize iyice giderseniz daha da bunalıp, kaçacaktır. Zaman lazım, bazen ilişkilere de reset gerekiyor. Biraz ayrı kalın kafanızı toparlayın, o da siz de.

Bu yazdıklarını okuyunca tipkisinin aynısını yaşadım diyebilirim üniversite zamanımda aynı şekilde bizde farklı şehirlerde okuyorduk... Kesinlikle kendi haline birakmalisin ben yanlış yaptım çok fazla üstüne gittim. Eğer bir erkek yoruldum mutsuzum diyorsa ordan koşarak uzaklas çünkü seven erkek ara vermez pes etmez ama inan kendini çekersen o illaki gelecek

Bu belki sizin de ilişkinizi değerlendirmeniz için bir fırsattır. Belki de ilişkiniz sandığınız kadar iyi değildir. Siz de köşenize çekilip neden düşünmüyorsunuz? İlişkinizin geleceğini bu kadar tek kişinin kararına bağlamayın. Siz de uzak kalıp enini boyunu tartabilirsiniz. Yoruldum diyeni yormaya devam etmemişte olursunuz.

Ya çok zor ama uzaktan da çok iyi gidiyorduk biz bir anda baya battık anlamadım

Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar üstüne gidersen o kadar uzaklaşmak isteyecektir. O sırada sen de düşün. Böyle bir adamla geleceğim olur mu, bu adam benim düşüncelerime, bana saygı gösterir mi? diye. Ama sonu ayrılığa giderse sakın üzülme. Çünkü senin kıymetini bilmeyenin senin hayatında işi yoktur, bunu da unutma

Ay canı sıkılmış beyefendinin, o döndüğü yazdığı sırada siz uzak yapın da çantada keklik olduğunuzu düşünmesin, akıllansın. Bi süre sonra alışkanlık haline getirir.

Ay canı sıkılmış beyefendinin, o döndüğü yazdığı sırada siz uzak yapın da çantada keklik olduğunuzu düşünmesin, akıllansın. Bi süre sonra alışkanlık haline getirir.
Galiba geldi zaten önceden çok ayrıl barış oluyorduk maşallah desem bayadır iyi gidiyorduk anlamıyorum yani nazar mı diyeceğim valla ne zaman arkadaşlarımla konuşsak oluyor bu neyse işin şeyi bir yana ben ne yapacağım kızlar çok mutsuzum üzülüyorum da yani çok iyiydik eski mesajları okuyunca bu ne hal diyorum bize beğenmiyorsun beni diyip duruyor eskiyi ariyorsun diyor da alıştığım bildiğim o bana soğuk yapan kişi değil ki bana değil gerçi her şeye soğuk şu anda

Sebepsiz mi soğuk davranıyor?

Sebepsiz mi soğuk davranıyor?
Sebepsiz değil kendi okulu zorluyor sınav falan ondan bir bunalmış sonra da işte benim tavırlarım bana şey dedi günlük senden ayrı hayatım zaten zorluyor kaçış noktam sendin sen de beni bunaltmaya başladın sürekli eski halimizi arıyorsun beni beğenmiyorsun
Ben beğenmiyor değildim sorun ne anlayamadim bu aralar bende iyi değildim galiba yani fsrk etmeden yıprattım mızmız davrandım galiba fark etmeden bilmiyorum karman çorman oldum

Cidden çok kötü hissediyorum kızlar ben çok zorlanıyorum her şey iyi giderken böyle tam ne olursa olsun yanımda iyi ki var motivasyonum olurken hayata tutunmam için her şeyim dediğim olurken bu durumu kabullenmek zor geliyor depresyona doğru gidiyorum ben üç gündür gram uyku yok

Çiftler iliskide olsa, evililikte olsa bazen yalnız kalmalılar. Kafa dinlenmeli, sinelere çekilmelidir. Adam haklı yalnız bırakın. Şahsen mesajlarınızı okurken cok sıkıldım sizden, adam nasıl sıkılmasın. Elinizden gelse iyice sıkacakmıs gibi bir haliniz var. Sebebi de varsa, aldatılıyosanız da cıkar elbet.

Biraz kendinizi çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…