Odtü kimya mühendisi birinin benden seksi foto istemesinden beri eğitimin benim için pek bir önemi kalmadı.
Cherry yabancı erkeklerde bu kadar abazalık yok değil mi? En sonunda yabancı bulucam bi tane. Gerçi türkiyede yaşayanlar da türklere benzemiştir artıkÜlkece eğitim seviyesi yerlerde, örnekteki gibi birinin çok iyi bir okul mezunu olması, saygın bir mesleğe sahip olmasının hiçbir anlamı yok Allahın ayısı çıkabilir. Türk erkeklerinin %90ı öyle ya da böyle kaba saba, saygısız, cahil, kadın düşmanı kombimasyonundan en az 2 elemente sahip
Onlarda da var bence. Yahoo’da yabancılarla chat yaparken (hala var mı acaba) hep niyetleri kamera açtırmak oluyorduCherry yabancı erkeklerde bu kadar abazalık yok değil mi? En sonunda yabancı bulucam bi tane. Gerçi türkiyede yaşayanlar da türklere benzemiştir artık
O kadar doğru ki söylediklerinÇok önemlidir, ama toplumun genelinin anladığı şekilde değil. Ne insanlar gördüm okuluna rağmen bilim karşıtı, bağnaz vs ne insanlar gördüm imkansızlıkta okuyamamış ama kendini geliştirmiş. İnsan hayata bakışı aynı olmayan insanla mutlu olamaz. Hayatın anlamını sorgulayanla tiktok çekenin aşkı mümkün değildir. Olsa olsa tensel çekimdir. Ama bunu önemseyen bir ben kaldım sanırım, herkesin dini imanı para olmuş. Artık insanların eğitim derken demek istediği meslekleri. Millet sevgilisinin eğitiminden gelecekte kazanacağı parayı hesaplayıp ona göre yol çiziyor. Üzülüyorum kendime bu dünyada yaşadığım için.
Biri uygun bulmuş evlenmiş, diğeri uygun bulmamış reddetmiş. Peki sizin ve bizim konuyla alakamız nedir?tabii öncelikle saygı anlayış gerekli. bi arkadasım lisans mezunu kız lise mezunu erkekle evleniyor.
baska bi tanıdım kız da lisans mezunu, önlisans bi şocugu bu yüzden kabul etmedi.
lisans kız ve önlisans erkek olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?