Iliskiler?

Oyle diyorsun sen iki iliski yapmissin. Sen neden yapiyorsun o zaman. Demekki ihtiyac demek ki guzel bir sey ama beni anlamaman normal bir iliski icindesin zaten

Sizin hayatınızda biri yok muydu ya geçenlerde konu açmıştınız sanki? yoksa o da sizin familyadan olan bir arkadaş mıydı? buradaki 2 3 üyenin benzer sevgili/aşk konuları vardı da karıştırıyorum onları

sürekli yeni biri, yine biri, bu başka biri konuları açıyo sonra niye hayatımda kimse yok diye konu açıyo yıldım

Allah koruyor çok doğru ama erkekleri rainyy'den koruyor.

Oyle diyorsun sen iki iliski yapmissin. Sen neden yapiyorsun o zaman. Demekki ihtiyac demek ki guzel bir sey ama beni anlamaman normal bir iliski icindesin zaten
Canım ben sen gibi deli gibi erkek aramadım asla aramamda o kadar ucuz değilim yani bir erkek için asla kişiliğimi bozmam bu birincisi ikinci olarak azmış kudurmuş gibi ucuz hareketler yaparak ortalığa düşmem okeeeey he bide senin gibi önüme gelenle konuşmadım konuşmamda at hırsızlarına bakmıyorum ben kaldı ki ben asla sevgili yapmadım diye birşey demedim onu bile anlamamışsın hemen hemen her yorumumda ilişkimi yazmışımdır konuyla alakalıysa hayret sen nasıl ERKEK kelimesine dikkat etmedin ilgi alanın aslında ayrıca ben güzel birşey veya değil diye birşeyde demedim ben sen ve senin gibi erkek delisi biri değilim bir erkeğe bel bağlamam hayatımda kimse olmasa bile olsun diye yırtınmam senin gibi. Benim için bir erkek olmasada olur ki bu yüzden hayatımdaki kişiye asla bel bağlamadım aramızdaki fark bu işte. Sen erkek hastası birisin ben olmasada olur büyük bir eksiklik değil. Benim ailem dostum yanımdamı evet sağlığım ve sağlığımız yerinde mi çok şükür rabbime yerinde bundan daha önemli bir şey yok benim için. Sen erkeği büyük bir velinimet olarak görüyorsun ben bu saydıklarımı aynı kulvarda olamazsın bu yüzden benimle ben aciz erkek diye çırpınan biri değilim. He şunufa söyleyim sana uzun ilişkim bitikten yıllar sonra biriyle spontane tanıştım ve sevgili olmak için uzun bir zaman bekledim senin gibi hadi 2 dk konuştuk sevgili olalım evlenelim demiyorum okeeeeeyyy

kızım sakin ol banlanacaksın

O neydi gızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…