- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa neden senceBenim de hiç uzun ilişkim olmadı evliliğim bile 6 ay sürdü
Çabuk sıkılıyorum ondan sanırım Venüs’üm koçAaa neden sence
Yeter rainyy. Yoksa beddua edeceğim seni hiç sevmeyen bir adama deli gibi aşık ol diye. Ki hep seni terk etsin sende barışmak için yalvar.Kime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba
Bende merak ettim. Bakalım hoş bir tip mi? Sevgili bulup bulamayacağını söyleriz de kurtuluruz.Seni çok merak ediyorum. Bi foto falan at ya.
Evet bende gecen gordum en son subat ayinda girmis buraya. Ne oldu acaba hayatında biri var mi?Yorumları okurken aklıma geldi. Umutsuz vaka diye biri vardı di mi? Görmüyorum epeydir, ben mi rastlamadım ki ?
Evett :)Olmasın çok büyük eksiklik mi ?
Ya acimi cekiyimYeter rainyy. Yoksa beddua edeceğim seni hiç sevmeyen bir adama deli gibi aşık ol diye. Ki hep seni terk etsin sende barışmak için yalvar.
Di mi yani? Şahsi blog gibi yazıyor herşeyi. Bari bi yüzünü görseydikBende merak ettim. Bakalım hoş bir tip mi? Sevgili bulup bulamayacağını söyleriz de kurtuluruz.
Benim ilişkilerim de uzun sürer inanmazsınız bir kere 5 ay sürdüKime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba
Bi rahatlasan, bi salsan, belki hayatının aşkı çıkacak karşına. Sürekli kovalama halindesin.Kime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba
Evet hepimizin oldu, senin yok.Kime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba
İlişki derken ?Kime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba