• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler?

Bana sorarsan seni Allah koruyor. Böyle devam edersen kandırılacağını düşünüyorum. Bir gün birisi çok fena canını yakacak. Kendini iyi hissetmek istiyorsan psikolojik tedaviye başlaman lazım. Gerçekten senin için endişe ediyorum

Ne kadar üstüne gidersen o kadar olmaz. Sal bence. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendine yatırım yap bence. Nasibin gelir bunu seni.

Sikismis olmak gerek ondan yumurtaliklari gorememis
Ayy evet keske söyleseydim sana hiç aklıma gelmedi biz alttan muayene olıyoz ya artk😅bakirelere hamilelere karından bakılıyor.. hormonlar içinde gitcen zaten bsey olmaz

Aaaay ben konumu buldum R rainyy şimdi bana diyecek ki sen yorum yapmasana 😅😅😅 ama yapacağuuuuuummmm🥳 R rainyy benim uzun süreli ilişkim oldu biliyor musun hemde 4 yıl 7 ay ama sonra ben ayrıldım biliyor musun al bunuda oku dur 🥳 kafayı erkekle bozmuşsun psikoloğa git iyi değilsin 👌 şunu çok merak ediyorum neden hayatını bir erkek üzerine kurmak istiyorsun? Ay ben şuan ki sevgilimden sıkıldım valla adama yazmıyorum günlerdir hastayım diyorum aramasın diye hayatında adam olunca çok müthiş biriey olmuyor bık bık tepende biri herşeye karışıyor valla çok matah birşey değil BEKARLIK SULTANLIK 💪

Rainny senin neden bir ilişkin olamıyor. Hiç oturup bunu ciddi ciddi düşündün mü?

Back