- 27 Mart 2023
- 251
- 446
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgililikİlişki derken ?
Yani beni mune sikayet etmissin. Begendim aticak degilim
Kurallara aykırı davranma? Burası senin kişisel blogun değilYani beni mune sikayet etmissin. Begendim aticak degilim
Bu işin uzun olanı mı makbul.?Kime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba
Gittim rahmime bakti. Ultrason cekicek randevu aldim birde adetin ikinci gunu gel dediDoktora gittin mi rainy ne dedi
Ultrasonda bakmıs zaten ya rahmini nasıl görcek neyse 2. günü hormon testi yapcaklar git mtlaka ihmal etmeGittim rahmime bakti. Ultrason cekicek randevu aldim birde adetin ikinci gunu gel dedi
Sikismis olmak gerek ondan yumurtaliklari gorememisUltrasonda bakmıs zaten ya rahmini nasıl görcek neyse 2. günü hormon testi yapcaklar git mtlaka ihmal etme
Ayy evet keske söyleseydim sana hiç aklıma gelmedi biz alttan muayene olıyoz ya artkbakirelere hamilelere karından bakılıyor.. hormonlar içinde gitcen zaten bsey olmazSikismis olmak gerek ondan yumurtaliklari gorememis
Yorumları okurken aklıma geldi. Umutsuz vaka diye biri vardı di mi? Görmüyorum epeydir, ben mi rastlamadım ki ?
Oyle boyle degil ay cildiriyorum
hakkın var valla sürekli aynı konuOyle boyle degil ay cildiriyorum