• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler?

Kızın başka repliği yok. Robot gibi. Sanki bozuk plak misali aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor aynı cevapları alınca '' yozmoyon o zomon '' diyor. Biz tiksindik kendisinden erkekler napsın. Hayatımda ilk defa erkekler adına üzülüyorum :KK70:
Ay bana hep beğenmedim yapıyor cevap vermiyordu ponçik kalbimi kırıyordu ki bugün yazdı ama ondada banlandı yahuuuuu 😂 Erkeklere genel olarak herşeyi yapın derim ama bende rainyy tanıdıktan sonra hayatımda bir ilki yaptım ve üzüldüm kahroldum hatta 🙃🙃🙃

Bir seyler soylemek istiyorum ama banlanmadan nasil yapacagimi bilmiyorum.😥 En nazik sekilde sunu diyebilirim, bu isler bir miktar zeka da istiyor sanki.
Yok onu da anlatamıyorsun zaten çok denediler :) Bende bir ara sosyal çevremin genişliğinin iletişim gücümden ve gerek eğitim gerekse aktivite, etkinliklerin etkilerinden bahsettiğimden '' niye o zaman hiç sevgilin olmadı '' diyordu yani anlattığın içeriğe, anlatmak istediklerine o kadar uzak ki kız algılamakta zorluk çekiyor. Hiç sevgilinin olmamasının altında bir bit eniği arıyor :) Zeka, güler yüz, iletişim, bilgi alışverişi, özgüven... bunlardan çok bahsettim ama error verdi beyni :D

Bir seyler soylemek istiyorum ama banlanmadan nasil yapacagimi bilmiyorum.😥 En nazik sekilde sunu diyebilirim, bu isler bir miktar zeka da istiyor sanki.
Immmm onun içinde sanki bir miktar varsada çalıştırmak lazım en azından zorlamakta fayda var sanki🙄 şaka bir yana gerçekten böyle olanlara üzülüyorum ben tamam ilişkinin olması güzel birşey ama her şey doğru zamanda doğru kişiyle olduğu zaman güzel. Öyle her önüne gelenle evleneyim hemen 2 satır yazıştık sevgili olalım derse biri herhalde kaçar. Israrcı olmak bilemedim kötü ya en azından benim için ama bir gün bu kızı biri kıstıracak haberlere çıkar duyarız korkmuyorda anacım 2 günde bir bide enerciiiiide var hani pes doğrusu 😬

Ay bana hep beğenmedim yapıyor cevap vermiyordu ponçik kalbimi kırıyordu ki bugün yazdı ama ondada banlandı yahuuuuu 😂 Erkeklere genel olarak herşeyi yapın derim ama bende rainyy tanıdıktan sonra hayatımda bir ilki yaptım ve üzüldüm kahroldum hatta 🙃🙃🙃
Ya tam yazmiyim diyorum dalga geçiyor aslında biliyorum ama yok sanki bi düğmesi var bozulmuşta aynı şeyleri başa sarıyor gibi :))

Immmm onun içinde sanki bir miktar varsada çalıştırmak lazım en azından zorlamakta fayda var sanki🙄 şaka bir yana gerçekten böyle olanlara üzülüyorum ben tamam ilişkinin olması güzel birşey ama her şey doğru zamanda doğru kişiyle olduğu zaman güzel. Öyle her önüne gelenle evleneyim hemen 2 satır yazıştık sevgili olalım derse biri herhalde kaçar. Israrcı olmak bilemedim kötü ya en azından benim için ama bir gün bu kızı biri kıstıracak haberlere çıkar duyarız korkmuyorda anacım 2 günde bir bide enerciiiiide var hani pes doğrusu 😬
Yani buldugu tipler belli zaten, ilk gun sevgili olalim mi dersen ya abazalar atlar yada problemli herhalde bu derler. Hic korkmuyor da yani manyagin biri denk gelir de bana zarar verir mi diye. ilginc.

Yok onu da anlatamıyorsun zaten çok denediler :) Bende bir ara sosyal çevremin genişliğinin iletişim gücümden ve gerek eğitim gerekse aktivite, etkinliklerin etkilerinden bahsettiğimden '' niye o zaman hiç sevgilin olmadı '' diyordu yani anlattığın içeriğe, anlatmak istediklerine o kadar uzak ki kız algılamakta zorluk çekiyor. Hiç sevgilinin olmamasının altında bir bit eniği arıyor :) Zeka, güler yüz, iletişim, bilgi alışverişi, özgüven... bunlardan çok bahsettim ama error verdi beyni :KK70:
tek derdi erkek olduğu için diğer konulara önem vermiyor yazılarda bile dikkatini çeken tek şey ''erkek'' konusu geçmesi :KK57: :KK57: :KK70:

Benim de olmadı rainyy :) akışa bıraktım ve rahatladım, sende öyle yap bir süre kafanı dinle çok iyi geliyor.

Sikismis olmak gerek ondan yumurtaliklari gorememis

Bunu mu demek istediniz ? Sıkışmış

A
Ay evet cok yanlis anlasilcak sekilde yazmisim
“İ” harfinin ve yazıyı kontrol etmeden cevapla butonuna basmanın azizliğine uğradınız rainyy, bir arkadaşımız yanlış yazdığınızı fark edip beni ikaz etmeseydi banlı kalacaktınız, aldığınız ceza puanı iptal edildi.

Tespitim doğrudur yanlıştır orası tartışılır, konularınızdan ve neredeyse her gün konu açmanızdan çıkardığım sonucu yazıyorum, sosyal çevresi olmayan, toplum içine girince ne yapacağını bilemeyen, konuşamayan veya konuşmaktan korkan çekinen, kendisine güvenmediği için takıntılar geliştiren, bu takıntılardan da sevgilisi olunca kurtulacağını sanan genç bir kadınsınız bana göre.
Size büyük tavsiyesi öncelikle ne yapın ne edin psikolojik destek alın, sevgili arayıp bulmayı şimdilik askıya alın uzman yardımıyla bazı takıntılarınızı, özgüven sorununuzu ve çekingen, konuşmayan, sosyalleşemeyen halinizi aşana kadar kimseyle flört etmeyin zira hayal kırıklığı yaşarsınız, hayal kırıklığı da sizi daha da içe kapanık asosyal biri haline getirir.
Yalnız sizden bir şey rica ediyorum, ki daha önce defalarca rica da ettim uyarı verip banladım da ama hep aynı noktaya geri dönüyoruz maalesef, lütfen aynı sorununuz için sürekli konu açıp durmayın.
İnsanlar sizi sevmediğinden değil her gün aynı konuyu açmanızdan sıkıldığı için tepki gösteriyor, ki size vaktiyle gayet güzel tavsiye verenler oldu, hiçbir tavsiyeyi önemsemiyor gibi ertesi günü yine “benim bir sevgilim olmayacak mı” minvalinde konu açınca olmuyor.

Tek bir konu açın mümkünse kişisel gelişim veya hiçbir başlığa uymayan yazılara, o konuya yazın içinizdekileri, açtığınız o konunun linkini de duvarınıza ekleyin, görmeyen ama konunuza yazmak isteyen olursa duvarınızda görüp konunuza yorum yazar.

Umarım anlaşmışızdır.

“İ” harfinin ve yazıyı kontrol etmeden cevapla butonuna basmanın azizliğine uğradınız rainyy, bir arkadaşımız yanlış yazdığınızı fark edip beni ikaz etmeseydi banlı kalacaktınız, aldığınız ceza puanı iptal edildi.

Tespitim doğrudur yanlıştır orası tartışılır, konularınızdan ve neredeyse her gün konu açmanızdan çıkardığım sonucu yazıyorum, sosyal çevresi olmayan, toplum içine girince ne yapacağını bilemeyen, konuşamayan veya konuşmaktan korkan çekinen, kendisine güvenmediği için takıntılar geliştiren, bu takıntılardan da sevgilisi olunca kurtulacağını sanan genç bir kadınsınız bana göre.
Size büyük tavsiyesi öncelikle ne yapın ne edin psikolojik destek alın, sevgili arayıp bulmayı şimdilik askıya alın uzman yardımıyla bazı takıntılarınızı, özgüven sorununuzu ve çekingen, konuşmayan, sosyalleşemeyen halinizi aşana kadar kimseyle flört etmeyin zira hayal kırıklığı yaşarsınız, hayal kırıklığı da sizi daha da içe kapanık asosyal biri haline getirir.
Yalnız sizden bir şey rica ediyorum, ki daha önce defalarca rica da ettim uyarı verip banladım da ama hep aynı noktaya geri dönüyoruz maalesef, lütfen aynı sorununuz için sürekli konu açıp durmayın.
İnsanlar sizi sevmediğinden değil her gün aynı konuyu açmanızdan sıkıldığı için tepki gösteriyor, ki size vaktiyle gayet güzel tavsiye verenler oldu, hiçbir tavsiyeyi önemsemiyor gibi ertesi günü yine “benim bir sevgilim olmayacak mı” minvalinde konu açınca olmuyor.

Tek bir konu açın mümkünse kişisel gelişim veya hiçbir başlığa uymayan yazılara, o konuya yazın içinizdekileri, açtığınız o konunun linkini de duvarınıza ekleyin, görmeyen ama konunuza yazmak isteyen olursa duvarınızda görüp konunuza yorum yazar.

Umarım anlaşmışızdır.
öyle terbiyesiz bir kelime kullanmam hiç farketmedim. arkadaş diyince farkettim.

Ayy evet keske söyleseydim sana hiç aklıma gelmedi biz alttan muayene olıyoz ya artk😅bakirelere hamilelere karından bakılıyor.. hormonlar içinde gitcen zaten bsey olmaz
canım kelimeyi yanlış anlaşılcak şekilde yazmışım sen beni yanlış anlamadın dimi. tuvalete sıkışmış anlamında yazdım

Canım ben sen gibi deli gibi erkek aramadım asla aramamda o kadar ucuz değilim yani 😉 bir erkek için asla kişiliğimi bozmam bu birincisi ikinci olarak azmış kudurmuş gibi ucuz hareketler yaparak ortalığa düşmem okeeeey 😉 he bide senin gibi önüme gelenle konuşmadım konuşmamda at hırsızlarına bakmıyorum ben kaldı ki ben asla sevgili yapmadım diye birşey demedim onu bile anlamamışsın 😅 hemen hemen her yorumumda ilişkimi yazmışımdır konuyla alakalıysa hayret sen nasıl ERKEK kelimesine dikkat etmedin ilgi alanın aslında 😅 ayrıca ben güzel birşey veya değil diye birşeyde demedim ben sen ve senin gibi erkek delisi biri değilim bir erkeğe bel bağlamam hayatımda kimse olmasa bile olsun diye yırtınmam senin gibi. Benim için bir erkek olmasada olur ki bu yüzden hayatımdaki kişiye asla bel bağlamadım aramızdaki fark bu işte. Sen erkek hastası birisin ben olmasada olur büyük bir eksiklik değil. Benim ailem dostum yanımdamı evet sağlığım ve sağlığımız yerinde mi çok şükür rabbime yerinde bundan daha önemli bir şey yok benim için. Sen erkeği büyük bir velinimet olarak görüyorsun ben bu saydıklarımı aynı kulvarda olamazsın bu yüzden benimle ben aciz erkek diye çırpınan biri değilim. He şunufa söyleyim sana uzun ilişkim bitikten yıllar sonra biriyle spontane tanıştım ve sevgili olmak için uzun bir zaman bekledim senin gibi hadi 2 dk konuştuk sevgili olalım evlenelim demiyorum okeeeeeyyy😉😉😉😉
sen bu egoistlikle empati yoksunluğuyla artı saygısızlıkla iyi sevgili yapmışssın valla. sana iyi katlanıyorlar. ama senin dediğin laflar hiç umurumda değil çünkü hiçbiri değilim

canım kelimeyi yanlış anlaşılcak şekilde yazmışım sen beni yanlış anlamadın dimi. tuvalete sıkışmış anlamında yazdım
Yok zaten cvp verdiğimde farketmediğim belliydi benmde. Uyarırdım yoksa

Back