- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Ya ben üzülüyom bi miktar neyse susayım sıccaksnz carkıma artkIyi oldu iyi
Ama faydasi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben üzülüyom bi miktar neyse susayım sıccaksnz carkıma artkIyi oldu iyi
Ama faydasi yok
Ay kendi önüne gelenle konuşuyor eminim hepsi at hırsızı tipler gelmiş 30 yaşındayım 2 ilişkim olmuş sen niye yaptın diyor. E kardeşim benim uzun sürüyor demek ki problem kendinde anlasın diye yazdım ama umarım anlar ne diyeyimO neydi gızz
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler sende haklısın be ne diyeyim ama susma sustukça sıra sana gelecekYa ben üzülüyom bi miktar neyse susayım sıccaksnz carkıma artk
Ne alaka anlayamadım?Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler sende haklısın be ne diyeyim ama susma sustukça sıra sana gelecek
Susayım dedin ya onun için dedimNe alaka anlayamadım?
De ben onu o üye arkadasla aramzdaki bi mevzu için dedim.. yksa rainyynin kalkıp bi laf demesinden ötürü değil..Susayım dedin ya onun için dedim
Uzulme erkek bulYa ben üzülüyom bi miktar neyse susayım sıccaksnz carkıma artk
Kendime buldum daUzulme erkek bul
Kime sorsam uzun iliskisi olmus sizinde olmustur bir benim olmadi galiba
Senin uzuntunun rainyye bi faydasi yokKendime buldum da
Belli ki çok uzun bir süre aman deme hastanelik falan olur mazallah bu arada dahada uzun olsun inşallahKonuyla ilgili de yazayim da banlanmayayim
En uzun iliskim esimle oldu, suresini soylemeyeyim seni uzmek istemem.
Tesekkur ederim, darisi sizlerin basina olsunBelli ki çok uzun bir süre aman deme hastanelik falan olur mazallah bu arada dahada uzun olsun inşallah
Amin hayırlısıysa olsun yaaaa gerçekten mi tüüüh üzdü bu beniTesekkur ederim, darisi sizlerin basina olsun
Konu sahibi banlanmis
Zorunlu gelir yakinda, ikisi nöbetleşe dertleniyorlar sankiama en azından bir süre neden ilişkim olmuyor neden benden kaçıyorlar diye konular olmayacak saat başı Buda güzel bir şey şimciiiiikkk
Ay bide o var dimi neyse onada hakkı olanı veririz o haldeZorunlu gelir yakinda, ikisi nöbetleşe dertleniyorlar sanki
Bir seyler soylemek istiyorum ama banlanmadan nasil yapacagimi bilmiyorum. En nazik sekilde sunu diyebilirim, bu isler bir miktar zeka da istiyor sanki.Kızın başka repliği yok. Robot gibi. Sanki bozuk plak misali aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor aynı cevapları alınca '' yozmoyon o zomon '' diyor. Biz tiksindik kendisinden erkekler napsın. Hayatımda ilk defa erkekler adına üzülüyorum