İlişkiii

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
214
27
Merhaba arkadaşlar evliliğimde 2 yılı doldurdum ama ilişki konusunda hiç içimden gelmiyor eşim istemese aylarca aklıma gelmez aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız ayda 4 kez anca yapıyoruz

Sebep? Eşinizde mi size yanaşmıyor? Doktora gitmeyi konuştunuz mu? Sanırım orgazm olmama sorunu var

Merhaba arkadaşlar evliliğimde 2 yılı doldurdum ama ilişki konusunda hiç içimden gelmiyor eşim istemese aylarca aklıma gelmez aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız ayda 4 kez anca yapıyoruz
İncir çekirdeği yağı kullan etkisi olduğunu söyleyenler var bilemem, ilişkiden önce rezene çayı içersin oda rahtalatir daha gevşek olursun, hem neden olmuyor ki eşin seni hareketlendirdi onun istemesi senin içinde bı etkileşim yaratmaya yetmiyor mu 👀

Tiroidlerinize baktırın. Haşimato olduğumu bilmeden hiç istemiyordum. Öğrendim ilaç kullanmaya başladım eşim bile şaşırdı isteğime.

Ayda 4 kez mi😲
Daha ne istersin be yea.
Zaten bir hafta regl. Öncesinde 3 4 gün karın agrisi bel ağrısı şişkinlik. Etti mi sana 10 gün.
E geriye kalıyor 20 gün. 20 günde de 4 5 kez normal daha sen ne istersin

Afrodizyak etkili gıdalar tüket, eşin istekliyse ayda 4 gerçekten çok az

Bazen evliliği canlandırmak renklendirmek gerek. Bazende harekete ilk gecen olmak gerek. Top sana gelmiyorsa sen topa git:KK66:

X