Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar evliliğimde 2 yılı doldurdum ama ilişki konusunda hiç içimden gelmiyor eşim istemese aylarca aklıma gelmez aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız ayda 4 kez anca yapıyoruz
Merhaba arkadaşlar evliliğimde 2 yılı doldurdum ama ilişki konusunda hiç içimden gelmiyor eşim istemese aylarca aklıma gelmez aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız ayda 4 kez anca yapıyoruz
İncir çekirdeği yağı kullan etkisi olduğunu söyleyenler var bilemem, ilişkiden önce rezene çayı içersin oda rahtalatir daha gevşek olursun, hem neden olmuyor ki eşin seni hareketlendirdi onun istemesi senin içinde bı etkileşim yaratmaya yetmiyor mu
Ayda 4 kez mi Daha ne istersin be yea. Zaten bir hafta regl. Öncesinde 3 4 gün karın agrisi bel ağrısı şişkinlik. Etti mi sana 10 gün. E geriye kalıyor 20 gün. 20 günde de 4 5 kez normal daha sen ne istersin