allah askina iki dakikada isi biten, iliski yasamaktan aciz, cinselligi tak cikar olarak gören adam cok mu erkekmis de sana kadinligin gitmis diyor.
iste bu yuzden tc erkegi bakire kadinla evlenmek icin şeyini yirtiyor. adam 2 dakikalık performansini alkislatiyor. oysa benim karsima böyle birisi ciksa diyecek iki cift lafim olabilir daha agzini acamaz.
sahsen libidosu dolu bir kadinim ama sevismek - sevişmek icin dus aldigin süreden daha kisa sürecekse hic o yataga girmeyeyim daha iyi. bu iliski degil ki amelelik.
adamin bundan tatmin olmasi da ayri sacmalik. Benim kisisel deneyimlerime göre erkekler asil tatmini kendi bosalinca degil kadini layigiyla rahatlatinca aliyorlar. yazik esinize ki nikahli karisini tatmin etmekten aciz.
siz de sakin "sorun bende kadin doguma gideyim" falaj demeyin yukarida yazdiginiz gibi. "sorun sende, iki dakikada ben nasil zevk alayim, masturbasyonum bile daha uzun sürüyor" deyin. ya da iki pozisyon secin yapmak istediğiniz. gucu gider erkenden bosalir zaten beceremez göz devirip "hihi evet, kadinligim gitmis (!)" deyin, kucumseyici bakis atip kicinizi donup yatin uyuyun.
biraz da o düşünsün.
* bu arada 2 dakika normal falan degil, esinizin ereksıyon problemi var. 5 dakikada besiktas diye dalga gecerler eskiler erken bosalmayla - sizin adam bu sureye bile erisememis