• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden zevk alamama

Yok 2 senedir evliyiz daha hiç zevk alamadım yani ilişki birliktelik direk kendi yapıp rahatlıyor hiçbir şekilde önsevişme denen birşy yok anlamadım bana diyor kadınlıgınmı gitti diyorum hani insan uğraşır az karısını sever saçıyla oynar hani hazırlar ama yok sen direk işini görüp oldu bitti getiriyorsun
sende kibar olma suç bende değil sende de. sen kıvama getirip gerektigi kadar süre devam edemiyorsun ve hemen işini bitirip çekiliyorsun de. doktora gitmeyi teklif et. bu böyle yürümez de.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim güzel cevaplarınız için eşimle konuştuk erken boşlma gibi sorunuda oldugu için ürolojiyede güdicek tekrar daha öncede gitmişti özür diledi saolun
Ürolijik bir şeyi çıkmazsa bu psikolojik olarakta görülebiliyor. Bir şey yokmuş diye kenara çekilmesine izin verme. Psikolojik olup aşan örneklerde duydum. İç dünyasında kendini böyle kabullenmekten çıkıp sana odaklanırsa (yani öncelik olarak senin mutluluğuna) aşar bu problemi. Ve yetersizlik hissini yaşayıp bu yaptığı şekilde örtmek yerine ben daha çok nasıl yetebilirim diye düşünmesi gerekiyor.

Ürolijik bir şeyi çıkmazsa bu psikolojik olarakta görülebiliyor. Bir şey yokmuş diye kenara çekilmesine izin verme. Psikolojik olup aşan örneklerde duydum. İç dünyasında kendini böyle kabullenmekten çıkıp sana odaklanırsa (yani öncelik olarak senin mutluluğuna) aşar bu problemi. Ve yetersizlik hissini yaşayıp bu yaptığı şekilde örtmek yerine ben daha çok nasıl yetebilirim diye düşünmesi gerekiyor.
Evet olmadı onada gider daha öncede ürolojiye gitmişti zaten hap kullanmıştı psikolojik birşydi teşekkür ederim yorumunz için

Evet olmadı onada gider daha öncede ürolojiye gitmişti zaten hap kullanmıştı psikolojik birşydi teşekkür ederim yorumunz için
Herşey kafada bitiyor canım. Psikolojik boyutu için YouTube de videolar var bol bol izlesin yorumlasın. Bilinçaltı öyle bir yerki neyi yerleştirirsen doğru kabul ediyor. Değiştirmesi lazım. Umarım başarır mutlu olursun.

Herşey kafada bitiyor canım. Psikolojik boyutu için YouTube de videolar var bol bol izlesin yorumlasın. Bilinçaltı öyle bir yerki neyi yerleştirirsen doğru kabul ediyor. Değiştirmesi lazım. Umarım başarır mutlu olursun.
Çok saolun inşallah 🙏 burada yorum yapıp içimi rahatladan herkese teşekkür ederim 🙏 saolun arkadaşlar

allah askina iki dakikada isi biten, iliski yasamaktan aciz, cinselligi tak cikar olarak gören adam cok mu erkekmis de sana kadinligin gitmis diyor.
iste bu yuzden tc erkegi bakire kadinla evlenmek icin şeyini yirtiyor. adam 2 dakikalık performansini alkislatiyor. oysa benim karsima böyle birisi ciksa diyecek iki cift lafim olabilir daha agzini acamaz.
sahsen libidosu dolu bir kadinim ama sevismek - sevişmek icin dus aldigin süreden daha kisa sürecekse hic o yataga girmeyeyim daha iyi. bu iliski degil ki amelelik.
adamin bundan tatmin olmasi da ayri sacmalik. Benim kisisel deneyimlerime göre erkekler asil tatmini kendi bosalinca degil kadini layigiyla rahatlatinca aliyorlar. yazik esinize ki nikahli karisini tatmin etmekten aciz.
siz de sakin "sorun bende kadin doguma gideyim" falaj demeyin yukarida yazdiginiz gibi. "sorun sende, iki dakikada ben nasil zevk alayim, masturbasyonum bile daha uzun sürüyor" deyin. ya da iki pozisyon secin yapmak istediğiniz. gucu gider erkenden bosalir zaten beceremez göz devirip "hihi evet, kadinligim gitmis (!)" deyin, kucumseyici bakis atip kicinizi donup yatin uyuyun.
biraz da o düşünsün.

* bu arada 2 dakika normal falan degil, esinizin ereksıyon problemi var. 5 dakikada besiktas diye dalga gecerler eskiler erken bosalmayla - sizin adam bu sureye bile erisememis
Sadece bilmemek değil erken boşalma olduğu için sevişmekten kaçıyor da olabilir.

Sen de yanında git.
Bencede beraber gitmesi gerekir benim arkadaşım var hep başlayıp bitmesi bir oluyir diyordu saymış 6 git gelde bosaliyormus suçu eşine atmış sen kendini çok kasiyorsun o yüzden böyle oluyor diye herşey beklenir valla doktara gidip biseyim yok da diyebilir

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce doğum yaptım sezeryan oldum eşimle hamilelik dönemi ve şuan hiçbir şekilde ilişki istemiyor canım yani şöyle birliktelik yaşasak bile zevk alamıyorum ilk zamanlar evliliğimzde böyle değildi eşimle birliktelikte hep kendini tatmin edip durdu fakat ben hiç tatmin olamadım zevk denen birşey yok şuan kendi istese bile onun istediği için oluyor şuan 2 aylık bebeğim var eşimi seviyorum yani neden böyle oldugunu çözemiyorum ön sevişme yaşamadan direk kendini tatmin edip birliktelik bitiyor yani bunu yaşayan varmı kusura bakmayın ayıp bir kelime yazmamak için çabaladım böyle sağlık sorunu yaşayan oldumu yani doktoramı gitmem lazm
Sorun zaten eşinin sadece kendine odaklanması.soguman normal değil mi ?

Back