- 26 Ağustos 2024
- 28
- -22
- 21
-
- Konu Sahibi catlover0011
Kararsızlıkları olan emin olamayan,cok iyi dostuz aynı zamanda beni seviyor diye evlenen arkadasım bir sene sonra bosanma asamasında.Ayrılıgın duygusal boyutunu göze alın bir süre kendinizi dinleyin.Zamanla olacağını düşündüm aslında zamanla artan şeyler var fakat ben bir türlü emin olamıyorum
O 24 ben 22. Görünüş olarak çok çekilmedim hiçbir zaman ona. Bide bölümlerimiz yaptığımız yapacağımız işer arasında fark var.Hangi konuda beğenmiyorsun? Yaşlar kaç?
İkisinde de tatmin olmuyorsan, zaten bir gün aklın başkasına kayar. Ayrıl.O 24 ben 22. Görünüş olarak çok çekilmedim hiçbir zaman ona. Bide bölümlerimiz yaptığımız yapacağımız işer arasında fark var.
Nasıl eminir olunur bilmiyorum. Kendimi dinledikçe daha kafa karıştırıcı bir hal almaya başlıyor her şey.. BilemiyorumKararsızlıkları olan emin olamayan,cok iyi dostuz aynı zamanda beni seviyor diye evlenen arkadasım bir sene sonra bosanma asamasında.Ayrılıgın duygusal boyutunu göze alın bir süre kendinizi dinleyin.
İşte tam olarak alışkanlık olmaya başladığı bir noktadayım. Haklısınız teşekkür ederim.İçinizde oturmayan birşeyler varsa ilişkinizi bir adım öteye götürmeyin.
Taşıma suyla değirmen dönmez denir. İteleye iteleye bugün aşık olurum yarın bağlanırım derken alışkanlık olarak devam edersiniz. Sonra bir hooop bitiverir ve daha yıpratıcı olur.
Yeterince hissin olmus olsaydı emin olurdun.İkilemdeysen eksik birşeyler vardır.Nasıl eminir olunur bilmiyorum. Kendimi dinledikçe daha kafa karıştırıcı bir hal almaya başlıyor her şey.. Bilemiyorum
Bir insana baktıkça bakasınız gelmiyorsa, yarın birgün başkalarını görmeye başlarsınız. Olmuyorsa zorlamayınİşte tam olarak alışkanlık olmaya başladığı bir noktadayım. Haklısınız teşekkür ederim.
ayril gitsin bence..niye boşluğa dusesin genceciksin. bu adami bulabildigine gore daha iyisini de bulursun:) bosuna kendini de onu da yormaO 24 ben 22. Görünüş olarak çok çekilmedim hiçbir zaman ona. Bide bölümlerimiz yaptığımız yapacağımız işer arasında fark var.
İşte ben de bunu düşünüyorum hep. Ona baktıkça bakasım gelmedi hiçbir zaman eksik olan bir şeyler var.Bir insana baktıkça bakasınız gelmiyorsa, yarın birgün başkalarını görmeye başlarsınız. Olmuyorsa zorlamayın
Boşluğa düşme aşaması için geç kaldım sanırım biraz. Bakalım artık teşekkür ederim.ayril gitsin bence..niye boşluğa dusesin genceciksin. bu adami bulabildigine gore daha iyisini de bulursun:) bosuna kendini de onu da yorma
Ozaman devam etmeniz için bir sebep yokkiİşte ben de bunu düşünüyorum hep. Ona baktıkça bakasım gelmedi hiçbir zaman eksik olan bir şeyler var.
haklısınız öyle yapacağım sanırımYani kuzu yasin daha cok genc, bence ayril %100 icine sinen biriyle ol. Icine sinmiyorsa sinmiyor, zorlarsan mutsuz olursun ancak.
Ne kendi vaktini harca ne adamın zamanını çal. Samimiyetsizlik bence yaşanan olay. Her ikiniz de çok kaliteli hayatınızın aşkı ile belki karşılaşacaksınız ama sen hem kendine hem ona engel oluyorsun.Selamlar, ben yaklaşık 4 aydır çok sevildiğim bir ilişkinin içindeyim. Yani en azından öyle hissettim hep. Bir süre birbirimizi görmeden flörtleştik sonrasında bir süre beraberdik. Beraberken her şey harika gidiyor. Her an yanımda olmak istiyor beni asla kırmıyor beraber olduğumuz sürece bana hep saygı duyuyor ve bunu hissettiriyor. Aslında beraberken ben de onu çok sevdiğime inanıyorum. Sevgiyi hissetmiyorum diyemem asla fakat içimde oturtamadığım bir şeyler var. Baya uzun bir süre sonra birbirimizden uzak kaldık bu hafta ve benim kafamda ayrılık düşünceleri dönüp durmaya başladı. Bir sebep yok, her şey harika gidiyor. Hayatımdaki yeri gittikçe büyüyor fakat sanırım ben onu bir türlü tam olarak beğenemiyorum, aşık olamıyorum. Zamanla olacağını düşündüm aslında zamanla artan şeyler var fakat ben bir türlü emin olamıyorum. Hayatımda yapmak istediğim bazı değişiklikler var ve sanki o bunların hepsine engel olurmuş gibi hissediyorum (beni her zaman desteklediğini hep söylemesine rağmen). Diğer yandan onsuz çok büyük yalnızlık çekeceğimin farkındayım çünkü hem yakın arkadaş hem sevgili olduk. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık.
e bosluga dusmemek icin yeni birini buldukca mi ayrilacaksin hayatindaki insanlardan?Boşluğa düşme aşaması için geç kaldım sanırım biraz. Bakalım artık teşekkür ederim.