İlişkiden sıkılmak

catlover0011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
28
-22
21
Selamlar, ben yaklaşık 4 aydır çok sevildiğim bir ilişkinin içindeyim. Yani en azından öyle hissettim hep. Bir süre birbirimizi görmeden flörtleştik sonrasında bir süre beraberdik. Beraberken her şey harika gidiyor. Her an yanımda olmak istiyor beni asla kırmıyor beraber olduğumuz sürece bana hep saygı duyuyor ve bunu hissettiriyor. Aslında beraberken ben de onu çok sevdiğime inanıyorum. Sevgiyi hissetmiyorum diyemem asla fakat içimde oturtamadığım bir şeyler var. Baya uzun bir süre sonra birbirimizden uzak kaldık bu hafta ve benim kafamda ayrılık düşünceleri dönüp durmaya başladı. Bir sebep yok, her şey harika gidiyor. Hayatımdaki yeri gittikçe büyüyor fakat sanırım ben onu bir türlü tam olarak beğenemiyorum, aşık olamıyorum. Zamanla olacağını düşündüm aslında zamanla artan şeyler var fakat ben bir türlü emin olamıyorum. Hayatımda yapmak istediğim bazı değişiklikler var ve sanki o bunların hepsine engel olurmuş gibi hissediyorum (beni her zaman desteklediğini hep söylemesine rağmen). Diğer yandan onsuz çok büyük yalnızlık çekeceğimin farkındayım çünkü hem yakın arkadaş hem sevgili olduk. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık.

Zamanla olacağını düşündüm aslında zamanla artan şeyler var fakat ben bir türlü emin olamıyorum
Kararsızlıkları olan emin olamayan,cok iyi dostuz aynı zamanda beni seviyor diye evlenen arkadasım bir sene sonra bosanma asamasında.Ayrılıgın duygusal boyutunu göze alın bir süre kendinizi dinleyin.

İçinizde oturmayan birşeyler varsa ilişkinizi bir adım öteye götürmeyin.
Taşıma suyla değirmen dönmez denir. İteleye iteleye bugün aşık olurum yarın bağlanırım derken alışkanlık olarak devam edersiniz. Sonra bir hooop bitiverir ve daha yıpratıcı olur.

Kararsızlıkları olan emin olamayan,cok iyi dostuz aynı zamanda beni seviyor diye evlenen arkadasım bir sene sonra bosanma asamasında.Ayrılıgın duygusal boyutunu göze alın bir süre kendinizi dinleyin.
Nasıl eminir olunur bilmiyorum. Kendimi dinledikçe daha kafa karıştırıcı bir hal almaya başlıyor her şey.. Bilemiyorum

İşte tam olarak alışkanlık olmaya başladığı bir noktadayım. Haklısınız teşekkür ederim.

O 24 ben 22. Görünüş olarak çok çekilmedim hiçbir zaman ona. Bide bölümlerimiz yaptığımız yapacağımız işer arasında fark var.
ayril gitsin bence..niye boşluğa dusesin genceciksin. bu adami bulabildigine gore daha iyisini de bulursun:) bosuna kendini de onu da yorma

Bu olayı böyle içselleştirip indirgemeye gerek yok siz uzak mesafe ilişkisi yapabilecek biri gibi değilsiniz uzak kalınca kafada ayrılık sinyalleri kurulmaz Özlem kurulur

22 yaşında içinize sinmeyen bir ilişkiyi devam ettirmeye hiç gerek yok bence.
Görsel olarak daha çok beğeneceğiniz, içinizin kıpır kıpır olacağı biriyle ilişkiniz neden olmasın? Daha da uzatmadan, karşı tarafı üzmeden ayrılın derim.

Ne kendi vaktini harca ne adamın zamanını çal. Samimiyetsizlik bence yaşanan olay. Her ikiniz de çok kaliteli hayatınızın aşkı ile belki karşılaşacaksınız ama sen hem kendine hem ona engel oluyorsun.
Yalnız kalma korkusu ile yeni manita oltaya alana kadar birini mevcutta tutmak da adama haksızlık
Nerden baksan adaletsiz yani
O senin gözünde arkadaş ,
Onun gözünde sen sevgilisin aslında
İçin almamış ki adamı. İlerisi nasıl olacak beğenmediğin adamla nasıl evlenip veya evlenmeden sevişmeyi falan düşünüyorsun ki olmaz o iş
Sevgili bile olsa içinin biraz alması lazım ya

Boşluğa düşme aşaması için geç kaldım sanırım biraz. Bakalım artık teşekkür ederim.
e bosluga dusmemek icin yeni birini buldukca mi ayrilacaksin hayatindaki insanlardan?
elbet bir sure bos kalacaksin yani yaşam böyle bir sey:)
ayrica iyi iyi diye birileriyle takilmak icin cok gencsin. daha iyisi gelir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…