Sağol canım ilk kistimden soğan kürü ile kurtulmuştum. İkinci kendiliğinden geçtikist bıle olsa soğan kürünü yap canım bırde cıvanpercemi coban cantası aslan pencesı kaynat sabah aksam iç aydonoz kürünüde yap buharına otur kistte kalmaz gebe kalırsın
4-5 gün kala kanda çıkar heralde canım geç döllenme olmadıysakan testını kac gun kala adete yaptırsam cıkar merak edıyorum umut işte
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre istediğin zamanda versinKızlar geldim. Hamile değilim değerim 2'den küçükmüş. Ama hiç üzülmedim. Bu ay olsaydı da içime sinmeyecekti. Kadın doğum yolu gözüktü. Kist te yoksa adeti bekleyip ateş ölçeceğim :)
Ben yeniyim ben onları hep reklam sandım yaaa ALLAH beni kahretmesinrezil oldum kıııızz
Herşeyin hayırlısı üzülme olur herşey vaktinde oluyor ben buna inanıyorum rabbim bilir cnmHayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre istediğin zamanda versin
Kaç gün vardı adete test icinHayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre istediğin zamanda versin
Benim 5 gün kaldı canımKaç gün vardı adete test icin
Evet hatta her hamilelik kendine has. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah seninledir bebişin.Evet bünyeye bağlı
Bir dahakine ıns cnmBugun bat gunumdu sabah test yaptim negatif tabiki. Artik adeti bekleyecegim. Insallah siz hamissinizdir kizlar
Canım birkaç gün daha olmazsan kanda baktır istersen.Bugun bat gunumdu sabah test yaptim negatif tabiki. Artik adeti bekleyecegim. Insallah siz hamissinizdir kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?