- 14 Kasım 2016
- 983
- 2.667
Kan vereyim de çıkmazsa üzülürümilişkinin üzerinden en az 10 gün gecınce yap cnm yada kan testı ver dıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vereyim de çıkmazsa üzülürümilişkinin üzerinden en az 10 gün gecınce yap cnm yada kan testı ver dıyorum ben
Hassas testlerden yap bi bakalım varsa çıkarKan vereyim de çıkmazsa üzülürüm
İnş ilk aydan kalırım çok istiyorum bu arada sekerle karbonatla ve camasır suyu ace ile gebelik testi yapan var öı erken ögrenebler olmuş o şekildeİnşallah canım darısı sizlere olsun kafaya takmamaya çalışıyorum
Aynen canım pozitif görsen bi dert görmesen bi dert aman takmıycam
P.tesi gitcem canım doktora
25 yaşındayım 5yıllık evliyim canım
Testte çıkmadıysa biraz daha bekle şüphen devam ederse kan ver canım korunmayı bıraktıktan sonra vücut bi dengesini kaybediyo sonra toparlıyo bende korunmayı bıraktıktan sonra gecikmeler yaşamıştım çok şiddetli tegl dönemleri geçirdim tam iki aydır tekrar düzene girdim ve çok şükür bu ay oldu
O ne duymadım daha önce kuzumHassas testlerden yap bi bakalım varsa çıkar
Onları denemedim hiç dur bakim bi deneyeyim aksamİnş ilk aydan kalırım çok istiyorum bu arada sekerle karbonatla ve camasır suyu ace ile gebelik testi yapan var öı erken ögrenebler olmuş o şekilde
Hassas testler gününe 6gün kala gösteriyo canım bazıları da ilişkiden 7 gun sonra gosteriyomus eczaciya sorarsan verir sanaO ne duymadım daha önce kuzum
Tşk ederim evet deneyelim birbirimize haber edelim ace dökünce köpüklenip yukarı doğru baloncuklar çıkıyor hamiş olanda olmayanda köpük oluyor ama yukarı doğru baloncuklar olmuyorOnları denemedim hiç dur bakim bi deneyeyim aksam
Hassas testler gününe 6gün kala gösteriyo canım bazıları da ilişkiden 7 gun sonra gosteriyomus eczaciya sorarsan verir sana
hepımız oyle cnm mecbur sen tedbırını aldKan vereyim de çıkmazsa üzülürüm
Bugün gecti de pazartesi vereyimhepımız oyle cnm mecbur sen tedbırını ald
ben daha once karbonatla yaptım da var gıbıydı ama cıkmadı :=)Tşk ederim evet deneyelim birbirimize haber edelim ace dökünce köpüklenip yukarı doğru baloncuklar çıkıyor hamiş olanda olmayanda köpük oluyor ama yukarı doğru baloncuklar olmuyor
ben daha once karbonatla yaptım da var gıbıydı ama cıkmadı :=)Tşk ederim evet deneyelim birbirimize haber edelim ace dökünce köpüklenip yukarı doğru baloncuklar çıkıyor hamiş olanda olmayanda köpük oluyor ama yukarı doğru baloncuklar olmuyor
Ace ile yapınhepımız oyle cnm mecbur sen tedbırını ald
ben daha once karbonatla yaptım da var gıbıydı ama cıkmadı :=)
ace mı onu duymamıştımAce ile yapın
Canm seninki bariz pozitif butun testlerinde silikliği degişsede hep cıkıyo ikinci cizgi12:30 testim
Aynen canim ama kanda gorene kadar huzurla evet hamileyim diyemeyecegim sanirimCanm seninki bariz pozitif butun testlerinde silikliği degişsede hep cıkıyo ikinci cizgi
Insallah bebis agrisidir benim oglumda yeni ogrendigimde cok belim agriyodu ama simdi hic agri filan yokBel agrısı benı mafettı artık sonuc bellı olsa
Inş canım kasıklarımda da farklı seyler hıssedıyorum hafıf agrılarda varInsallah bebis agrisidir benim oglumda yeni ogrendigimde cok belim agriyodu ama simdi hic agri filan yok
Valla kuzum bende ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorum belirtiler insani cok yaniltiyor sen bi test yap bakalim insallah vardrInş canım kasıklarımda da farklı seyler hıssedıyorum hafıf agrılarda var