- 14 Kasım 2016
- 983
- 2.667
Evet canım ace ileace mı onu duymamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ace ileace mı onu duymamıştım
Benim de aşırı bel agrısı var sanki hiç geçmiyor adet olacak hissi var adete daha 18 gün varValla kuzum bende ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorum belirtiler insani cok yaniltiyor sen bi test yap bakalim insallah vardr
Yumurtlama gununde olabilirsin canim degerlendirBenim de aşırı bel agrısı var sanki hiç geçmiyor adet olacak hissi var adete daha 18 gün var
Yumurtlama günüm kuzum zaten 17 sinde bitiyor gün aşırı deniyoruz bakalım. Belki de var onu da bilmiyorum bel agrısı kasık adet olcakmışım gibi aşırı gaz şişkinlik uyku var birde gögüslerim büyümüş ama agrı sızı yokYumurtlama gununde olabilirsin canim degerlendir
Yumurtlama dönemindesin canımİlişkimin üzerinden 4 gün geçti ufak ufak beyaz akıntım geliyo bu doğurganlık dönemiyle işaretimidir sizce
Yumurtlama testi silik mi çıkıyorBen ovulasyon yaptım düne gore daha silikti neye gore koyulasiyo hic anlamadim umudumuda tamamen yitirdim eger bi belirti gorursem hafta ici kan veririm testlerle hic ugrasamam strese sokuyo insani cunku.
Pazara kadar beklemeye kesın nıyetım var cnm sonra negatıf olunca moralım bozuluyorValla kuzum bende ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorum belirtiler insani cok yaniltiyor sen bi test yap bakalim insallah vardr
Akıntına bak cnm sumuksuyse evet yumurtlama donemı adetten say bıdeİlişkimin üzerinden 4 gün geçti ufak ufak beyaz akıntım geliyo bu doğurganlık dönemiyle işaretimidir sizce
Akıntına bak cnm sumuksuyse evet yumurtlama donemı adetten say bıde
Yumurtlama dönemi kaç gün sürüyor canım net birşey oluyor mu konudaYumurtlama dönemindesin canım
Evet canim dun daha koyuydu bugun daha silik anlamadim bendeYumurtlama testi silik mi çıkıyor
Belli olmuyo demekki yada testlerde bi yanlislik var yarin dayanamayip gebelik testi yapmassam cok iyiValla cnm ben bı sabah bırde aksam yumurtlama testı yaptım sabah cok koyu aksam acık renktı yukluyorum foto
Cnm cok koyu oldunda 24 32 saat ıcınde yumurtlama oluyor benım gıbıyse testın suan yumurtlamıs olabılırdın bugunu degerlendor deromYumurtlama dönemi kaç gün sürüyor canım net birşey oluyor mu konuda
bende bel ve kasık agrısı sankı cok sıkıyolar kasıklarımı suan zor dayanıyorum bıde yolculuk yapıyorum işim zprSelam kızlar nasılsınız bugün?
Bende aynı karın bel ağrısı ,iki gündür yataktan zor kalkıyorum sanki üstümde tonlarca ağırlık varmış gibi.Göğüs ağrısı ve akıntı yok bugün.
Değişik hallerdeyim işte
Cnm
bende bel ve kasık agrısı sankı cok sıkıyolar kasıklarımı suan zor dayanıyorum bıde yolculuk yapıyorum işim zpr
Haklısın canm inşallah saglıklı bir gebeliğin haberini alırsınAynen canim ama kanda gorene kadar huzurla evet hamileyim diyemeyecegim sanirim