- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Bugün yaptığım gebelik testi... ya erken yumurtladım hamileyim diye silik çıktı ya da yumurtlama gününde ki hormonu algılayıp silik çıktı.. kafamda deli sorular oysa ki bu ay hiç umursamıycam diyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm çarşamba günü ise basliyom cuma aksami yaparim test azcik dayan cuma akşami beraber test yapakHadi hayirli haberlerle gelelim insallah cnmm ne zaman test yapmayi dusunuyorsun
Canm var gibi ama inşallah da vardir silik çizgiyi görebilecek kadar net gözüküyor senbyinede stres yapmaBugün yaptığım gebelik testi... ya erken yumurtladım hamileyim diye silik çıktı ya da yumurtlama gününde ki hormonu algılayıp silik çıktı.. kafamda deli sorular oysa ki bu ay hiç umursamıycam diyodum
Aslında hiç stres yapmıyorum :) eşimle de limoniyiz çalışmaları bitirdim adetin bittiği günden itibaren üç defa oldu tutarsa çok şaşırıcam tabi Allahın işi belli olmaz bakalım nolucak :)Canm var gibi ama inşallah da vardir silik çizgiyi görebilecek kadar net gözüküyor senbyinede stres yapma
Hayirli olsun canim ne isi :)Canm çarşamba günü ise basliyom cuma aksami yaparim test azcik dayan cuma akşami beraber test yapak
Benim yumurtlamam 13.günde oldu şeffaf akıntıdan anladığım kadarıyla 16. Yada 17. Günde doktora gittim çok güzel kalınlaşma var dedi kafam karıştıGebelikte ve adette kalınlaşır diye biliyorum canım
Kuzum benimde ovulosyon pik yaptigi zaman hcg yapmistim sirf merakimdan aymem boyle cikmistiAslında hiç stres yapmıyorum :) eşimle de limoniyiz çalışmaları bitirdim adetin bittiği günden itibaren üç defa oldu tutarsa çok şaşırıcam tabi Allahın işi belli olmaz bakalım nolucak :)
Rahim kalınlaşması yumurtlamadan sonra gebelik oluşursa saglam tutunsun düsmesin diye olur canim.Benim yumurtlamam 13.günde oldu şeffaf akıntıdan anladığım kadarıyla 16. Yada 17. Günde doktora gittim çok güzel kalınlaşma var dedi kafam karıştı
bekleriz canim srun degil yeterki gelmesin kirmizilarBenim bata 18 gün var benide bekleyin İki hafta sonraki cumaya
Hayırlısı canım inşallah gebeliktir :)Benim yumurtlamam 13.günde oldu şeffaf akıntıdan anladığım kadarıyla 16. Yada 17. Günde doktora gittim çok güzel kalınlaşma var dedi kafam karıştı
Ya üç gün önce de öylesine yapmıştım belim kasıklarım ağrıyo diye yine aynı bu şekilde çıkmıştı bu yumurtlama dönemi bu kadar uzun mu sürüyor acaba kocayla da küsüştük bu ay kaldı zaten bu ay son denememdi kafadan bitirmiştim işe başlıycam diye .. ama silik çizgiyi görünce hep heyecan yapıyorm bebek aşkı doğuyor içimeKuzum benimde ovulosyon pik yaptigi zaman hcg yapmistim sirf merakimdan aymem boyle cikmisti
insallh aranzdaki limoni tatliya donusur sen yinede kndine dikkat et agr isler yapmaAslında hiç stres yapmıyorum :) eşimle de limoniyiz çalışmaları bitirdim adetin bittiği günden itibaren üç defa oldu tutarsa çok şaşırıcam tabi Allahın işi belli olmaz bakalım nolucak :)
Hemen hemen aynı tarihlerde batımız hayırlısı olsun hakkımızda :)Benim bata 18 gün var benide bekleyin İki hafta sonraki cumaya
Dikkat ediyorum canım oğluşum tosbiğimle şımarırken biraz korkuyorum ama artık Allaha emanetiz :)insallh aranzdaki limoni tatliya donusur sen yinede kndine dikkat et agr isler yapma
Inan bilmiyorum ki canim ben sadece 1kere yaomistim :)Hayırlısı canım inşallah gebeliktir :)
Ya üç gün önce de öylesine yapmıştım belim kasıklarım ağrıyo diye yine aynı bu şekilde çıkmıştı bu yumurtlama dönemi bu kadar uzun mu sürüyor acaba kocayla da küsüştük bu ay kaldı zaten bu ay son denememdi kafadan bitirmiştim işe başlıycam diye .. ama silik çizgiyi görünce hep heyecan yapıyorm bebek aşkı doğuyor içime
Ayy canım benim amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinInan bilmiyorum ki canim ben sadece 1kere yaomistim :)
Kiyamam ya insallah tez zamanda gelir bebegin. Tatli cimcime bir kizin olur insallah
Gebelik testi mı ovu testiyle mı yaptınız ben düne kadar da ovu testi kullandım pembe çizgi çıkıyordu ama bugün iki tane gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadıHayırlısı canım inşallah gebeliktir :)
Ya üç gün önce de öylesine yapmıştım belim kasıklarım ağrıyo diye yine aynı bu şekilde çıkmıştı bu yumurtlama dönemi bu kadar uzun mu sürüyor acaba kocayla da küsüştük bu ay kaldı zaten bu ay son denememdi kafadan bitirmiştim işe başlıycam diye .. ama silik çizgiyi görünce hep heyecan yapıyorm bebek aşkı doğuyor içime
Bu yaptığım gebelik testi canımGebelik testi mı ovu testiyle mı yaptınız ben düne kadar da ovu testi kullandım pembe çizgi çıkıyordu ama bugün iki tane gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı
Bu açıklayıcı oldu demek ki yumurtlamam öncesinde olmuş benimde bu konuda kafam karışıktı teşekkürler yani boşuna umutlanmayayımRahim kalınlaşması yumurtlamadan sonra gebelik oluşursa saglam tutunsun düsmesin diye olur canim.