Bende iyice merak ettim ses soluk çıkmayınca.Canım sonuç nedir merak ettim inşallah kötü bişey yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyice merak ettim ses soluk çıkmayınca.Canım sonuç nedir merak ettim inşallah kötü bişey yoktur
Allah herkesin yardımcısı olsun canımHayırlısı olsun canım. Öteki meselede sonuna kadar haklısın ama üzülme en azından bir eviniz varmış ve çalışmayabiliyorsun. Bunlar olmadan da kredi çekebilirdi. Bizim ekonomik durum öyle de değil. Çalışmasam kirayı dahi kredi yüzünden ödeyemeyiz. O nedenle çok takma bence
Profiline göz gezdirdim sanırım hamilelik yokmuşBende iyice merak ettim ses soluk çıkmayınca.
Bende baktım. Sağol canımProfiline göz gezdirdim sanırım hamilelik yokmuş
Canım sonuç nedir merak ettim inşallah kötü bişey yoktur
Hakkında hayırlısı canım. Yumurtalık kisti ise 1-2 adetle atılıyor. Sıkma canını.Canım hamile değilmiş kist oluşmuş bütün ağrı sevenlerim oymuş bu adetle atarsın dediler çok üzgünüm nasip değilmiş
Hakkında hayırlısı canım çok geçmiş olsun önümüzde ki aylarda olur inşallahCanım hamile değilmiş kist oluşmuş bütün ağrı sevenlerim oymuş bu adetle atarsın dediler çok üzgünüm nasip değilmiş
Yok canim hic bir gelisme adet agrilarim cogaldi olacak gibi hissediyorum..Refik-i hayat cnm naptin sende varmi bi gelisme
amannnnn sakin gelmesin o kirmizilar aklina bile getrme eger gelecegide varsa yeni bir ay icin baslangicida var insallah gebelik belirtisidir onlarYok canim hic bir gelisme adet agrilarim cogaldi olacak gibi hissediyorum..
Canım her zaman da kist olmuyor. İnşallah gelmiştir minişin. Geç döllenme falan olabilir mi?Kızlar bugün adetimin 26.günü sabah test yaptım negatif çıktı yani boşuna kendimi kandırmışım kistler sancı yapınca bebek sancısı diye umutlanıyoruz
Insallah canim.. Kk da hep okuyorum cogu adet agrisi cekip hamile oldugunu söylüyor, insallah bnmde oyle oluramannnnn sakin gelmesin o kirmizilar aklina bile getrme eger gelecegide varsa yeni bir ay icin baslangicida var insallah gebelik belirtisidir onlar
canim bndede var ama kacgunde bir adet goruyorsunKızlar bende acayip bir uyku hali var. Sizde de var mı? Mevsimsel mi acaba?
Mevsimsel olabilir mi acaba benimde hep uykum varKızlar bende acayip bir uyku hali var. Sizde de var mı? Mevsimsel mi acaba?
bnde durumlar bulantim var normalde adet agrim 10 gun once agrisi olusur bnde tik yok bide sabahlari 12de bile kalksam kafayi koysam uyurum hemen yorgunluk cok var ustumdeInsallah canim.. Kk da hep okuyorum cogu adet agrisi cekip hamile oldugunu söylüyor, insallah bnmde oyle olur
Sende durumlar ne