- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
Sen ne zmandir bekliorsun canim var mi bi sikinti sende?cnm ne kadar suredir bekliyorsunuz cocuk icin ve kac yasindasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne zmandir bekliorsun canim var mi bi sikinti sende?cnm ne kadar suredir bekliyorsunuz cocuk icin ve kac yasindasin
Ay insallah canim yaa.. Rabbim yuzunu güldürsün insallah27 yasindayim canim 1-1.5 senedir olmuyor.ufak bi cikolata kistim var sol yumurtalik ta.doktor dogal yoldanda olabilir dedi ama bn yinede olmassa kasimda tup bebek dusunuorum.bu ay sag yumurtaliktan yumurtlamisim ve yumurtam catlamis doktor ole dedi.bakalim ins bebisim gelirde gerek kalmaz tup yaptirmaya
insallah canm hamilesindir tup bebege gerek kalmaz sen yinde kendine cok dikkat et havalar soguk ayaklarini belini usutme insallh hamile kaliriz bu ay allhm gonlumuzden geceni kabul etsin insallah AMIINN27 yasindayim canim 1-1.5 senedir olmuyor.ufak bi cikolata kistim var sol yumurtalik ta.doktor dogal yoldanda olabilir dedi ama bn yinede olmassa kasimda tup bebek dusunuorum.bu ay sag yumurtaliktan yumurtlamisim ve yumurtam catlamis doktor ole dedi.bakalim ins bebisim gelirde gerek kalmaz tup yaptirmaya
cnm valla 2 bucuk senedir bekliyorum bir doktora gittim bir sene snra gel dedi baska doktora gideyim dedim pko olabilir dedi snra kndi doktoruma gittim pko var dediler bana diye syledim beni muane etti kizim biseyin yok dedi hani pko gozukmuyor dedi ve 23 yasndaym erken gec ustunde durmak iyidir bazen insallh iyi haberler alirizSen ne zmandir bekliorsun canim var mi bi sikinti sende?
amin insallah canim insallah allhm sesimizi duyar bu mubarek gunlerde insallahRabbimiz Sen en doğru zamanı bilirsin ancak biz insanız senin buyurduğun gibi aceleciyiz en kısa zamanda bizede sağlıklı,hayırlı, salih ve saliha evlatlar nasip et. Evlat hasretiyle yandırma, evlat kokusu aratma, senden başka kapıya el açtırtma. Rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeh.inneke semiud dua rabbi hebli minessalihıyn rabbi le tezerni fedevve ente harul varisin.....
Insallah canim.... Çalisiyo musun ev hanimi misin?amin insallah canim insallah allhm sesimizi duyar bu mubarek gunlerde insallah
kizzzzz daha dun erken 3 4gun sabret snra beraber yapariz biliyorsun kanbersi dugun olmaz:)Ben dayanamam yaparim zaten evde 20ye yakin gebelik testi var hatta eglence olsun diye dün bile yaptim negatif cikti
Oylesine yaptim ya biliyorum erken oldugunu beraber yapariz bata son 2gün kalakizzzzz daha dun erken 3 4gun sabret snra beraber yapariz biliyorsun kanbersi dugun olmaz:)
su anda ev hanimiyim ama is bakiyorum arada kndime evde durmak cok sıkıcı sen napiyorsun calisiyormusunInsallah canim.... Çalisiyo musun ev hanimi misin?
Aynen evde durmak cok sıkıcı. Bende kuran kursu ögreticiliği yapiyorum canimsu anda ev hanimiyim ama is bakiyorum arada kndime evde durmak cok sıkıcı sen napiyorsun calisiyormusun
masallah ne guzel darisi bizlerin basina insallh nerde otryrsunAynen evde durmak cok sıkıcı. Bende kuran kursu ögreticiliği yapiyorum canim
İnsallah canimm.. mersindeyim senmasallah ne guzel darisi bizlerin basina insallh nerde otryrsun
ayy canmya istanbuldayim bndeİnsallah canimm.. mersindeyim sen
Ben dogma büyüme istanbulluyum cnm :) hataya gelin geldim şimdi eşimin işi geregi mersindeyizayy canmya istanbuldayim bnde
anladm canm bnde dogma buyume istanbulluyumBen dogma büyüme istanbulluyum cnm :) hataya gelin geldim şimdi eşimin işi geregi mersindeyiz
Ben gaziosmanpasadaydim suan hala annemler ordalaranladm canm bnde dogma buyume istanbulluyum
aaa ne guzel bnde sultangazideyimBen gaziosmanpasadaydim suan hala annemler ordalar
Hiim yakınmışız :)bide tanidik cikiyomuşuz ismin ne canimaaa ne guzel bnde sultangazideyim