- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çektirdim canım.Aranızda HSG çektiren var mı kızlar
Yeni cihazla cektirirseniz anesteziye gerek kalmıyor c kollu diye geciyor.Nasıldı canım çok tedirginim anestezi istemedim bazıları çok ağrı oluyor diyor kafam karıştı
Özel hastanede çektiriyorum inşallah yeni cihazdırYeni cihazla cektirirseniz anesteziye gerek kalmıyor c kollu diye geciyor.
Sorun isterseniz önce. Özel de olsa o cihaz olmayabilir daha doğrusu size anestezi sorulduysa c kollu değildir. Onda anestezi gerekmiyor çünküÖzel hastanede çektiriyorum inşallah yeni cihazdır
Canım, benim doktorun ağrısız yapıyorlarmış diye önerdiği bi yere gittim. Özel bi görüntüleme merkezi. İşlem boyunca bi kere adet ağrısı gibi ağrım oldu. Biraz şiddetliydi ama kısa sürdü. Zaten yapan kişi yönlendirmeler yapıyor, şimdi şöyle yapacağız ,şurda biraz ağrı hissedebilirsin, şuraya bakıyoruz falan diye. Korktuğum gibi değildi ama. Uzun bi işlem değil zaten. Çıkarken sonucumu da verdiler hemen. Kıyafetlerini çıkarıyorsun, sana önlük veriyorlar falan. Korkma, inşallah ağrısız atlatırsın.Nasıldı canım çok tedirginim anestezi istemedim bazıları çok ağrı oluyor diyor kafam karıştı
Anladım teşekkürler doktoruma sorayım en iyisiSorun isterseniz önce. Özel de olsa o cihaz olmayabilir daha doğrusu size anestezi sorulduysa c kollu değildir. Onda anestezi gerekmiyor çünkü
İnşallah canım benim doktorum da sağ olsun iyidir yardımcı olur ama yine de stres yapıyorum bir an önce günü gelsin de kurtulayım hayırlısıylaCanım, benim doktorun ağrısız yapıyorlarmış diye önerdiği bi yere gittim. Özel bi görüntüleme merkezi. İşlem boyunca bi kere adet ağrısı gibi ağrım oldu. Biraz şiddetliydi ama kısa sürdü. Zaten yapan kişi yönlendirmeler yapıyor, şimdi şöyle yapacağız ,şurda biraz ağrı hissedebilirsin, şuraya bakıyoruz falan diye. Korktuğum gibi değildi ama. Uzun bi işlem değil zaten. Çıkarken sonucumu da verdiler hemen. Kıyafetlerini çıkarıyorsun, sana önlük veriyorlar falan. Korkma, inşallah ağrısız atlatırsın.
Doktorun mu çekecek filmi?İnşallah canım benim doktorum da sağ olsun iyidir yardımcı olur ama yine de stres yapıyorum bir an önce günü gelsin de kurtulayım hayırlısıyla
Evet kendisi yapacakDoktorun mu çekecek filmi?
Selm canim bende perşembe günü çektirdim özel bir hastanede malesef eski yöntemlee anestezili oldum ben 1 saate çiktim hastaneden. Şimdiden geçmiş olsunEvet kendisi yapacak
Sana da geçmiş olsun canım adet olma tarihime göre gün verecek o zaman konuşurum eski cihazsa anestezi isterim bendeSelm canim bende perşembe günü çektirdim özel bir hastanede malesef eski yöntemlee anestezili oldum ben 1 saate çiktim hastaneden. Şimdiden geçmiş olsun
Evet kendisi yapacak
Bendende adet olursam istio bu ay olcam agrim.basladi cok.korkuyrmBenim doktorum yapmadı. Bi görüntüleme merkezi önerdi. Orda yaptırdım. 10 dk da çıktım zaten içerde başka hasta yoksa.
Ben de gün yaklaştıkça korkuyorum bir ay daha ertelesem mi diyorum ama sürekli fiyatı artıyor 1000 lira olmuş özeldeBendende adet olursam istio bu ay olcam agrim.basladi cok.korkuyrm
Gercektenmi oyh cok pahali ya napcaz bole nolcak Allahim yardim et bizeBen de gün yaklaştıkça korkuyorum bir ay daha ertelesem mi diyorum ama sürekli fiyatı artıyor 1000 lira olmuş özelde
Yazın 750 demişlerdi şimdi 1000 diyorlar gerçekten çok devlet hastanesinden gün aldım mayısa verdiler ne yapacağımı bilmiyorumGercektenmi oyh cok pahali ya napcaz bole nolcak Allahim yardim et bize
Ben özel bir merkezde indirimle 400 liraya yaptirdim istanbuldaysaniz öneririm. Indirimsiz fiyatı da 650 idi. Anestezi de gerekmiyor yeni cihaz ildugu için. Sadece o sıvıyı hissediyorsunuz regl krampları gibi.Ben de gün yaklaştıkça korkuyorum bir ay daha ertelesem mi diyorum ama sürekli fiyatı artıyor 1000 lira olmuş özelde
Ben 560 a yaptırdım. Haziranda. Bence erteleme.Ben de gün yaklaştıkça korkuyorum bir ay daha ertelesem mi diyorum ama sürekli fiyatı artıyor 1000 lira olmuş özelde