- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
Canımm 2 ay sonra o zaman inşallah.
Canım inan ben de çok üzüldümkimyasaldır bence. Geçmiş olsum
Beklicem şimdilik 1 hafta içinde kanama baslayabilirmis,yine beta hcg takip edilecek.sıfırlanana kadarcok uzuldum canm umarim. haskkinda hsyirlisu olsu peki ne olck simdi
Burdayım kuzumm nasılsın
İyiyim balllım sen nasılsın iyisin inşallahBurdayım kuzumm nasılsın
Çok şükür kuzum benim daha da iyi olİyiyim balllım sen nasılsın iyisin inşallah
Valla canm bnde hafif pco vardı ama adetlerim baya düzensizdi. Onu kullandıgım ay hamile oldugumu öğrendim artık o mu vesile olsu bilemem ama bnce etkisi büyük oldu :)Kızlar bişey sorcam ben demin gttim infolic combi aldm bu ilacı sadce pcolular mı kullanıyor bn pcolu değilm doktrda yazmadı bn aldm bişy olr mu
Her zaman ki gibi yine çok pozitifsin canım benim ya insallah:)Aminnn canım aminnn inşallah çok rahat doğum yapacaksın :)))
Canm nasılsın ? :)Her zaman ki gibi yine çok pozitifsin canım benim ya insallah:)
Inşallah canım duaya çok ihtiyacımız varAllahın ızniyle aşarsnız bunu da canım bıkac haftacık daha sabredın dualarım sızınle
Merhaba canım iyiyim çok şükür gün sayıyorum sen napıyosun nasılsın :)Canm nasılsın ? :)
Valla bnde kalp atısı için gun sayıyorm baya az kalms senin :) cinsiyetin neydi bu arada :)Merhaba canım iyiyim çok şükür gün sayıyorum sen napıyosun nasılsın :)
Hadi ya çok üzüldüm cnmya doktor ne dediÇok üzgünüm degerim 82.3 den 22ye düşmüş.İnşallah dış gebelik değildir
Doktor yazmadan kendin mi aldın canım kullanma bence kafana göreKızlar bişey sorcam ben demin gttim infolic combi aldm bu ilacı sadce pcolular mı kullanıyor bn pcolu değilm doktrda yazmadı bn aldm bişy olr mu
Büyük ihtimal kimyasal canım o zmn bence üzülme Rabbim tekrar nasip eder ins sagliklaBeklicem şimdilik 1 hafta içinde kanama baslayabilirmis,yine beta hcg takip edilecek.sıfırlanana kadar
Vala benim çok haldizligim var ya yatiryom bulantı mide yanmam var hasta olacam snrmKızlar nasılsınız napıyosunuz nerelerdesinz ??
Defnem gelecek inşallah canim ❤Valla bnde kalp atısı için gun sayıyorm baya az kalms senin :) cinsiyetin neydi bu arada :)
Allah allah test yaptın mı be kadar var adete ?Vala benim çok haldizligim var ya yatiryom bulantı mide yanmam var hasta olacam snrm
Ohh maşallah ne belirtilerin vardı hamileliğinde :)Defnem gelecek inşallah canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?