- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
bence sen ne zamn ogrenmistinhic bir doktordan randevu bulamadım devlet hastanesine gittim dün yaptirdim
Hımmm başka km vardı test yapcak olan kimse kalmadı mı ? :)Ohoo daha adetimiz bitmedi ki
yakındır yakın kuzucum sen merak etme,eli kulağında senin iş inşAllah @Seymaaao
zeynep kamilKızlar avrupa yakası kadın doğum önerisi olan var mı ? Özel değil. Devlet hastanesi ?
ben adetime 3 gün kala yani 30 kasimda idrar testi yaptım çok silik çıktı adet günü 2 aralık erken gebelik testi yaptım net çıktı dun kan testinde de sonuç 876 çıktıkuzu iyi
bence sen ne zamn ogrenmistin
Eylul nerden cıktı yanlıs yazmısım 3 aralıkSelam kızlar ben aranızda yeniyim SAT 22 kasım yumurtlama günüm 3 eylüldü klomen kullandım bu ay beklemedeyim
erken diye yapmadm cunku 3qralık yumurtlama . Beklemedeyim bakalmbuyuk bir igtimalle test yapsan cikar bende takvim uygulamssinda 23 yaziyordu her gunu degerlendirdigimiz icin tuttu belki cikar
o zamn sonuc guzel kuzum. ne diyebilinir ki yarin bende yapacagim kan. bakalim kac cikacakben adetime 3 gün kala yani 30 kasimda idrar testi yaptım çok silik çıktı adet günü 2 aralık erken gebelik testi yaptım net çıktı dun kan testinde de sonuç 876 çıktı
vala bnm 7 aralikti cikti sizinde cikar bnceEylul nerden cıktı yanlıs yazmısım 3 aralık
erken diye yapmadm cunku 3qralık yumurtlama . Beklemedeyim bakalm
Senin Sat neydi canım hamişlik varmıo zamn sonuc guzel kuzum. ne diyebilinir ki yarin bende yapacagim kan. bakalim kac cikacak
ama doktor ultrasonla bakmadı görünmez diye ama internette 5 haftalık kese görünüyormuş öyle yazıyor ne biçim bi is bu anlamadım beno zamn sonuc guzel kuzum. ne diyebilinir ki yarin bende yapacagim kan. bakalim kac cikacak
peri sana bise soracm yarin saglik ocaginda kan verecem sonucu nasl ogreniyon net orramindaKızlar avrupa yakası kadın doğum önerisi olan var mı ? Özel değil. Devlet hastanesi ?
Hastanenin adımı dr nin adını mı ? :)zeynep kamil
bnyeli ile alakli acele etme canm 2000 ni gececk ki kese gorunecek swnin gec dollenme oldugu icin bebis kucukama doktor ultrasonla bakmadı görünmez diye ama internette 5 haftalık kese görünüyormuş öyle yazıyor ne biçim bi is bu anlamadım ben
enabiz sisteminden sonuçlar gorunuyorperi sana bise soracm yarin saglik ocaginda kan verecem sonucu nasl ogreniyon net orraminda
hastahanenin adi kuzu en .musur kadin dogum ama gitmek icin sen bilirsinHastanenin adımı dr nin adını mı ? :)
hmm o zaman beklicez genebnyeli ile alakli acele etme canm 2000 ni gececk ki kese gorunecek swnin gec dollenme oldugu icin bebis kucuk
Danısmadan barkod istiyorsun. Sonra googledan halklabim sitesine girip tc ve barkodu giriyorsun. Genelde kan verdiğin gun saat 23.00 de falan çıkıyor hatta gecede çıkabiliyor. Hıı birde senin gittiğin sağlık ocagının sitesi ayrı olabilir sen yıne sor hangi siteye girceğini sana kagıda yazıp verir.peri sana bise soracm yarin saglik ocaginda kan verecem sonucu nasl ogreniyon net orraminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?