- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
sacmalama kuzum gunaha girecenYok abla öyle değil zaten ben şükrediyorum hep ama içimdeki o şey bi an gitti sanki neden bilmiyorum seytanın vesvesesi olsa gerek sanki herkesin cocugu olacakta bi ben kalacakmışım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sacmalama kuzum gunaha girecenYok abla öyle değil zaten ben şükrediyorum hep ama içimdeki o şey bi an gitti sanki neden bilmiyorum seytanın vesvesesi olsa gerek sanki herkesin cocugu olacakta bi ben kalacakmışım gibi
massalah:)Kizlar kan degerim 4 gunde 38 den 440 a yukselmis ya cok sevindim
chery bari sen yapmaO ben olabilirim sen hamile kalabiliyorsun tekrar kalırsın hiç çift çizgi görmemiş olmakda var
sag ol meylis aminyeni hamişler var çok sevindimmmm
sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi
Abla işin şakası o işte neyse Allah’ımdan Ümit kesilir mi hiç işte bi anlık geldiler sonra gittiler :) hele sen nasılsın onu soyle :)sacmalama kuzum gunaha girecen
Aynen canım aynen.Valla bende çok sevindim.Yarın da kan vericem bakalım değer nasıl.ama sana dedim kesin hamilesin diye cok sevindim demek ates yontemi dogru sacma diyenlere kapak olsun
İnsallah canım insallah cümlemiz alırızAmin tabiki yaşatmasın inşallah bi dahakine sağlıkla kucagına alırsın bebeğini :)
Yaaa sende mi şase mi içiyorsun yoksa kapsül mü pko varmı sendede
sen naptın var mı yeni habersag ol meylis amin
Amin inşallah canım,dileyen herkese nasip etsin allahımyeni hamişler var çok sevindimmmm
sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi
Amin canım inşallah kötüyü çağırmak YokAmin inşallah canım.Dimi kötüyü cagirmamak lazım.Rabbim herkese nasip etsin
aminnn aminnn inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın yeni mi seninAmin inşallah canım,dileyen herkese nasip etsin allahım
Pco hastasıyım aynen yumurtlama teste görünüyor ama daha olan bir şey Yok kapsül kullanıyorum bu ay şu meşhur aspir yağlarına geçiyorum Sende durumlar nedir canım şasemi kullanıyorsun combi miAmin tabiki yaşatmasın inşallah bi dahakine sağlıkla kucagına alırsın bebeğini :)
Yaaa sende mi şase mi içiyorsun yoksa kapsül mü pko varmı sendede
Gecikmenin 3.günü bugün,evet yeni öğrendim.Takvime göre 4+6 görünüyoraminnn aminnn inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın yeni mi senin
ay maşallah sağlıkla büyüsünGecikmenin 3.günü bugün,evet yeni öğrendim.Takvime göre 4+6 görünüyor
Sana da maşallah canım Sağ salim alalım kucagimizaay maşallah sağlıkla büyüsün
bende 10+3 teyim
cevap veren oldu mu:))) ben dün inofolic combi aldım. kullanacağım hayırlısıyla.Bende bunu merak ediyorum combi yumurtlamamı sağlıyor gibi ama henüz sonuç alamadım 4ay oldu acaba şase mi daha çok işime yarar diye düşünmeye başladım
kuzu dun test yaptim pozitif bugunde yaptim poZitf kan verecem en gec cuma gunu daha esimden baska kimse bilmiyorsen naptın var mı yeni haber
Cevabı Yok bu sorunun Google amcaya bile arattım Yok combi sanırım daha çok vitamini içeriyor pco için deniyor şase de mcg olarak inozitol daha fazla combiyr göre mesela yumurtlama için günde 4 paket diyorlar 4000 mcg inozitol yapar ya da 2 içsen 2 bin yapar ama combide en fazla 1000mcg inozitol alıyoruzcevap veren oldu mu:))) ben dün inofolic combi aldım. kullanacağım hayırlısıyla.
biri cevap verebilir mi :)))))))