- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Benim 4 sene bekledikten sonra oldu.Kızım 10yaşında.Geçen sene boş gebelik geçirdim.Düşük oldu.İnşallah bu kez sağ salim alırım yavrumu kucağıma.Nolur dua edin kızlar ben hepinize isteyen herkese edicemAminnnnnnnnn aminnnnn Allahım kimseyi umudu yitreck kadar bekletmesnnn.
O güzel duyguyu tatmşsn maşazallah birkere daha tadarsn inşaAllah hiç korkma onun sahibi Allahımdr sen ne yapsan boş sadce dikkat edecksn kendine bnde 3 sendr beklyorm ve dış gebelikle düşük yaşdm ama birtsne cennet kokan yavrm yok kucgmda Allahım nasip edcektr inşallah ben o günü sabrszlıkla beklyormBenim 4 seneden sonra oldu.Kızım 10yaşında.Geçen sene boş gebelik geçirdim.Düşük oldu.İnşallah bu kez sağ salim alırım yavrumu kucağıma.Nolur dua edin kızlar ben hepinize isteyen herkese edicem
Seninki azmıs ben 6 kutu bitirdim ama ne faydaa :)Inofolıc üçüncü kutuyu bitirdim canım ya hayırlısı ben de anlamıyorum
O ben olabilirim sen hamile kalabiliyorsun tekrar kalırsın hiç çift çizgi görmemiş olmakda varYok abla öyle değil zaten ben şükrediyorum hep ama içimdeki o şey bi an gitti sanki neden bilmiyorum seytanın vesvesesi olsa gerek sanki herkesin cocugu olacakta bi ben kalacakmışım gibi
Hayırlı olsun tebrik ederim :)Canimmmmmm A Annelerin en yorgunu
Öyle deme kuzum çiş testinde bende hiç çift çizgi görmedimO ben olabilirim sen hamile kalabiliyorsun tekrar kalırsın hiç çift çizgi görmemiş olmakda var
Allahım daha fazla bekletmesin canım,kucağını tez vakitte hayırlısıyla doldursunO güzel duyguyu tatmşsn maşazallah birkere daha tadarsn inşaAllah hiç korkma onun sahibi Allahımdr sen ne yapsan boş sadce dikkat edecksn kendine bnde 3 sendr beklyorm ve dış gebelikle düşük yaşdm ama birtsne cennet kokan yavrm yok kucgmda Allahım nasip edcektr inşallah ben o günü sabrszlıkla beklyorm
Aminnnnnnnnn aminnnnn AminnAllahım daha fazla bekletmesin canım,kucağını tez vakitte hayırlısıyla doldursun
Çok teşekkür ederim canım.Allah dileyen herkese nasip etsinHayırlı olsun tebrik ederim :)
Ben ne kan ne idrar hep negatif hep negatif yarın iyi bi doktordan randevu aldım bakalım o neler diyecek napıcak :)Öyle deme kuzum çiş testinde bende hiç çift çizgi görmedim
MaşallahKizlar kan degerim 4 gunde 38 den 440 a yukselmis ya cok sevindim
Valla kuzum seninkide iyi değil benimkide ben iki tane kaybettim onun acısını yaşadım Rabbim sana hiç yasatmasın insallah hiç kimseye yasatmasınBen ne kan ne idrar hep negatif hep negatif yarın iyi bi doktordan randevu aldım bakalım o neler diyecek napıcak :)
İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız canım dualarım seninle güzel düşün güzel olsun öyle şeyler getirme aklınaBenim 4 sene bekledikten sonra oldu.Kızım 10yaşında.Geçen sene boş gebelik geçirdim.Düşük oldu.İnşallah bu kez sağ salim alırım yavrumu kucağıma.Nolur dua edin kızlar ben hepinize isteyen herkese edicem
Rekor bende 10 kutuSeninki azmıs ben 6 kutu bitirdim ama ne faydaa :)
Amin inşallah canım.Dimi kötüyü cagirmamak lazım.Rabbim herkese nasip etsinİnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız canım dualarım seninle güzel düşün güzel olsun öyle şeyler getirme aklına
Amin tabiki yaşatmasın inşallah bi dahakine sağlıkla kucagına alırsın bebeğini :)Valla kuzum seninkide iyi değil benimkide ben iki tane kaybettim onun acısını yaşadım Rabbim sana hiç yasatmasın insallah hiç kimseye yasatmasın
Yaaa sende mi şase mi içiyorsun yoksa kapsül mü pko varmı sendedeRekor bende 10 kutu11.kutunun yarısına geldim tık Yok
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah canımmm :)Canimmmmmm A Annelerin en yorgunu
Çok iyi maşallah canım :)Kizlar kan degerim 4 gunde 38 den 440 a yukselmis ya cok sevindim
ama sana dedim kesin hamilesin diye cok sevindim demek ates yontemi dogru sacma diyenlere kapak olsunCanimmmmmm A Annelerin en yorgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?