afedersiniz gün aşırı ne demekyumurta takibi yapmadim vallah sadece adetten sonra basladim calismalara. adete 9 gun kala calisma yapmadim inan icimdende gelmedi daha .gun asiri iliski. oyle ayagini dik falan yapmaya gerek yok bence
hahah hayy bir gun yap bi gun yapma:)afedersiniz gün aşırı ne demek
Esmam kusura bakma yaa, şimdi teste baktım ve gölge gördüm ya, niye göremedim ki ben yaa. Tühhhsen yok dedin bende dedim gene hayal goruyom dedim
ayağını dik sözüne ben de inanmıyorum. sadece en az 20 dk kalkma ve karnına çok hafif masaj yap demişti arkadaşım.yumurta takibi yapmadim vallah sadece adetten sonra basladim calismalara. adete 9 gun kala calisma yapmadim inan icimdende gelmedi daha .gun asiri iliski. oyle ayagini dik falan yapmaya gerek yok bence
cahilim ya kusura bakmayınhahah hayy bir gun yap bi gun yapma:)
vala benm ki hep oldu bitti oluyor zaten iliskide hemn ayaga kalmiyon ki .en. az 5 dakka yetiyorayağını dik sözüne ben de inanmıyorum. sadece en az 20 dk kalkma ve karnına çok hafif masaj yap demişti arkadaşım.
sulu bir akintiyla geldi degilmi
Sen bilirsin artık napalım. İçinden nasıl geliyorsa bugün senin günün. Esma kız videoya çekseneseymam ben esimi 5 de kaldiracam. valla direk. soylecem
hamilenin duası kabul olur derler, bizim için dua edin annelik neymiş artık tatmak istiyorum :)ve kizlar inanmayacaksiniz benm en buyuk kizim anne benm kardesim olcak karinin icinde erkek bebek var. demisti. sipa
seymam ben esimi 5 de kaldiracam. valla direk. soylecem
Test yaptım negatif çıktıAllah aratmasin canim benim insallah hamilesindir
Kuzu suya ne okuyordun kiDoğru söze ne denir balım Allah hidayet versin banada benim gibi olanlara da...Rabbi herkese içlerinde bizlerede sağlıklı sıhhatli evlatlat nasip etsin
kuzu ne bilecen kiEsmam kusura bakma yaa, şimdi teste baktım ve gölge gördüm ya, niye göremedim ki ben yaa. Tühhh
anam benm ki ne diywcek acaba ama o bekliyor benden her gun soruyoBenimki sabah uyuyordu seslendim uyandı direk testi gösterdim.Hadi canım gerçekten mi diye üç dört kere dedi.Zor da olsa inandıı
Kizma bana tatlimmmmm ❤❤ kan vercem söz tamamAyyy pardon ben çizkek e yazıyorum sandım ya, beni kızdırdı ya, dedim heralde ikinci testi yaptı. Pardon yaa. Canım böyle çıkması normal, bugün bişey yok demek ki
anam benm ki ne diywcek acaba ama o bekliyor benden her gun soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?