- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 gün var canım 17 aralık bat
no no kesin kadin dogumcu:)Canım bir çok matematik öğretmeni gibi doktor olamadığım için öğretmen oldum olmadı malesef. Okusaydım psikaytr olurdum heralde ama :))
geçti artık. İyi ki de öğretmenim amano no kesin kadin dogumcu:)
Adet sancısı da var dizlerime vuruyor böyle olunca kanamam olurdu kesin üşüttüm belkide canımBel ağrında baya erken başlamış.Bence dayan içme canım ne olur ne olmaz.
Valla bi ara korkmuştum baya yendim çok şükür.en kotu kocamizin uzerine iseriz:)
Aynen öyle. Mucizevi bir olay, hepimiz birer mucizeyiz kızlaarKesinlikle. Bi de dediğim gibi her erkeğin sperm durumu aynı değil, hızı aynı değil, kadınların vajina yolu aynı değil, yapısı aynı değil. Bu tarz şeylerde kimine yarat kimine yaramaz. Zaten tüm spermler gitmiyor ki yumurtaya. Çoğu takılıp kalıyor rahim yatağında. Yumurtaya ulaşabilen sperm oluyor tabii ki ama ulaşanlardan ancak biri içeri girebilecek. Yani aslında o kadar kolay bi şey değil. Ve sperm be yunurta birleşince döllenme olmuyor her zaman. Ben bunu duyunca çok şaşırmıştım. Kromozomlar birbirine uyumlu olmuyor ve eşleşmiyorlar. Döllenme olmuyor dolayısıyla.
Şükürler olsun. Kızlar hamiş olanlar zoru başarmış mıcizevi bir şeye tanıklık ediyor, yoksa olmaması daha normal bir durum aslımdaAy ben bugun banu çiftçinin youtubede bir videosuna denk geldim nasil bir mucize Allahim ne kadar şükretsek az
Töbee töbee hiç izlemedimbence kaan kocatepede iyi bir doktor:) aliyor eline vajinanin. heykelini anlatiyorda anlatiyor o anlatinca. yeni kesifler ediniyorm:)
Ayyy canim benim yaaa, cok sevindim cookk, fistik gibi ikinci cizgi, en sevdigim, yeni gordum canim butun gun disardaydik, giremedim hic, hayırlı olsun, saglikla sonuna kadar insAllah
valla bende olmak isterdim matematikci. cok severdin integral turev limitigeçti artık. İyi ki de öğretmenim ama
Adet sancısı da var dizlerime vuruyor böyle olunca kanamam olurdu kesin üşüttüm belkide canım
Ahahhahahahah allah sizi iyi etsin kizlarrr gece. Gece iyi güldümmmmmValla bi ara korkmuştum baya yendim çok şükür.
canım neoldu pekı sebebi nedir bekler ınsallah canım duam senınleBenim de erken doğum riskim var canım Allah korusun bende bekliyorum her an tetikteyim inşallah bekler kuzum
kuzu izle saka bir yana. adam iyi anlatiyor :)Aynen öyle. Mucizevi bir olay, hepimiz birer mucizeyiz kızlaar
Şükürler olsun. Kızlar hamiş olanlar zoru başarmış mıcizevi bir şeye tanıklık ediyor, yoksa olmaması daha normal bir durum aslımda
Bizde bi sorun yok yaneee
Töbee töbee hiç izlemedim
İyi gecelr Allah rahatlik versin canım teşekkürler herşey içinnnKızlar size iyi muhabbetler. Burnum kötü, nefes alamıyorum. Yataktan yazıyorum. Acık öte beri döneyim de uyumaya çalışayım. Bugğn sınav görevim vardı erken kalmıştım.
Ayyy canim benim yaaa, cok sevindim cookk, fistik gibi ikinci cizgi, en sevdigim, yeni gordum canim butun gun disardaydik, giremedim hic, hayırlı olsun, saglikla sonuna kadar insAllah
İlgiye ihtiyacım olan günleri biraz geride bıraktım canım, yani umarım öyledir kendimi kandırmıyorsam. kız 2 gündür cheesecake yiyoruz. Mmmm bir de enfes yapmışım biliyo musun sen nasılsın naptın?Kutsalsekerpare nerdesin kac gundur seninle ilgilenemedim yogunluktan ??