- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
İnşaAllah canımm İnşaAllahAynen canım. Inşallah bulursun. Benim denk geldi bu doktor. Tesadüf. Bize de nasip olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canımm İnşaAllahAynen canım. Inşallah bulursun. Benim denk geldi bu doktor. Tesadüf. Bize de nasip olacak inşallah
Ya herşey tamamda ayaklari dikme işini yapmiyorum ben ondanmi olmuyor acabaaaaCanım benim takvime göre 20 26 kasım arasıydı yumurtlama günleri.Bizde ayın 20sinden itibaren gün aşırı değerlendirdikBirde ayakları onbeş yirmi dk havaya diktim.Bir de ilişkiden sonra direk idrarırınızı yapmayın.
Evet canım. Uzak maalesef. Ben de tesadüfen buldum. Evime çok yakın.Teşekkür ederim canım buralarda olmasi daha iyi olur benim için baya uzak orasi
Ne güzel bakinayim biraz daha benEvet canım. Uzak maalesef. Ben de tesadüfen buldum. Evime çok yakın.
anam kotu ya bu darbe zamanlarinda gezi zamaninda. herkes tatti malesef;(Off off bizi çok yakin olmadiğimiz halde mahvediyo ayyy nasıl dayanıyorlar yaaa
Ya herşey tamamda ayaklari dikme işini yapmiyorum ben ondanmi olmuyor acabaaaa
anam ben hamile degilim ama suan kusasim geldi:) anam gene batirdin heryeri daha yeni temizlemistk buralariHepinize iyi geceler iyi sohbetler kızlar takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum çünkü sürekli midem bulanıyor tüm isteyenlere de Rabbim bu emojiyi hamilelikten dolayi kullanmak nasip etsin.
Petek Balkanlı ismini duydum sanki canım
Banada yabancı gelmedii
Canım idrar konusunda zor oluyor ya benim ben de bi ara denedim onuCanım benim takvime göre 20 26 kasım arasıydı yumurtlama günleri.Bizde ayın 20sinden itibaren gün aşırı değerlendirdikBirde ayakları onbeş yirmi dk havaya diktim.Bir de ilişkiden sonra direk idrarırınızı yapmayın.
Yenibosna nisa hastanesi asiye hanim cok iyi doktor ailemdeki çoğu kadin ona gidiyoruz tavsiye ederimDoktor arayişindayimda o yüzden sordum canım varmi bildiğin tavsiye edebileceğin
Idrar konusunda zor oluyor derken?Canım idrar konusunda zor oluyor ya benim ben de bi ara denedim onu
hic ayagimi dikmedim yarim saaat uzanirdim sonra dus kuzu giden gidiyor sen m etmeYa herşey tamamda ayaklari dikme işini yapmiyorum ben ondanmi olmuyor acabaaaa
Canım idrar konusunda zor oluyor ya benim ben de bi ara denedim onu
Ben de ınstagramdan hatırlıyorum büyük ihtimalle.Tekirdağ Çorluda da reypa var. Oradaymış aslında. Buraya da geliyor. Haftanın 2 günü Çorluda 4 günü İstanbul'da. Bi de cuma günleri instagramda canlı yayın yapıyor. Takip edin soru sorun ona da. Ben de arada ordan soruyorum ona :))) bilindik bi doktor bence. Prof olması da benim açımdan iyi. Çok doktor değiştirdim. Illa prof olsun dedim. İllaki daha iyidir, boşuna prof olmamıştır diyorum. Sağolsun ilk gittiğim zamandan beridir memnunum. Bazen fırçalıyor ama işini bozduğum için
Kız şuraları temizleyecek bir yevmiyeci tutHepinize iyi geceler iyi sohbetler kızlar takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum çünkü sürekli midem bulanıyor tüm isteyenlere de Rabbim bu emojiyi hamilelikten dolayi kullanmak nasip etsin.
anam ben hamile degilim ama suan kusasim geldi:) anam gene batirdin heryeri daha yeni temizlemistk buralari
Hee yaa her gün aynı saatte
Ya bu ayakları dikme ve bele yastık koymanın bilimsel bi açıklaması yok aslında. Yerçekiminin etkisini azaltıyoruz hepsi o :))) öyle yapınca daha iyi giderler diye bi şey yok bence. Herkesin sperm durumu,, rahim yolu falan farkldırı bence.Hiç bilmiyorum canım ya,bu ayda ayaklarını yatağın başına uzat dik .Birde böyle dene baklm,işe yarayablir.
Aldim takibe inşalalh yakalaya bilirim buralarda bir yerlerdedeTekirdağ Çorluda da reypa var. Oradaymış aslında. Buraya da geliyor. Haftanın 2 günü Çorluda 4 günü İstanbul'da. Bi de cuma günleri instagramda canlı yayın yapıyor. Takip edin soru sorun ona da. Ben de arada ordan soruyorum ona :))) bilindik bi doktor bence. Prof olması da benim açımdan iyi. Çok doktor değiştirdim. Illa prof olsun dedim. İllaki daha iyidir, boşuna prof olmamıştır diyorum. Sağolsun ilk gittiğim zamandan beridir memnunum. Bazen fırçalıyor ama işini bozduğum için
Aynen kızlar. Hareketsiz ya da az hareketli spermler çıkıyor zaten. Hızlı olanlar için bi kaç dakka uzanmak yeterliymiş. Yani o ayak kaldırma banyo yapmama faln biraz abartı oluyor. Giden gitmiş oluyor yani.Ya bu ayakları dikme ve bele yastık koymanın bilimsel bi açıklaması yok aslında. Yerçekiminin etkisini azaltıyoruz hepsi o :))) öyle yapınca daha iyi giderler diye bi şey yok bence. Herkesin sperm durumu,, rahim yolu falan farkldırı bence.
Ben başlarda söylemiştim size onu takip edin ve soru sorun diye :))Ben de ınstagramdan hatırlıyorum büyük ihtimalle.