canim iliskiden 8 gun sonra idrarda cikmaz ki.normal bence negatif olmasi.Merhaba hanımlar, ben hiç takip edemedim sayfayı, çok çalışıyorum.
Belirtilerim çok arttı ama adet olacakmışım gibi, olmam gereken adet tarihine tam 7 gün var. Göğüslerim çok şişti, belimde biraz ağrı var ama tek bir noktada gibi bu ağrı, çok hafif kahverengi leke gördüm, elim ayağım titriyor 3-4 gündür sabahları. Ve ben ilişkiden 8 gün sonra normal idrar testi yaptım negatif çıktı. Sanırım bütün bunlar adet belirtisi
İnşallahhh canım, adet olacak gibi his var ama7 gün kalasıya kahverengi lekenden şüphelendim canım inşallah hamissindir
Hassas test değildi zaten ama ne bileyim işte, burada insanlar yazıyor ya silik çizgi felan diye, bir umut yaptım iştecanim iliskiden 8 gun sonra idrarda cikmaz ki.normal bence negatif olmasi.
Hurma yedim iyi geldi canım birazTamam canim iyi olur inşallah
Kuzum benim hiç yoktu meselaKızlar bata 4 gün kaldı. Belirtilerim ara ara oluyor ama az önce sıvı krem gibi akıntım gelmiş. Yarın sabah test yapacağım ama bu akıntı adet belirtisi sanırım. İlk gebelik belirtim başladığı gün şeffaf uzayan akıntı gelmişti. Artık heyecanım kalmadı. Yarın öylesine yapacağım testi. Yine de tuhaf bir şey sağ ve sol tarafımda batmalar oluyor. Ağır kaldırınca başlıyor hafif hafif.
Böyle olup hamile olan var mıydı yoksa hep şeffaf mı olmalı akıntı??
Hayırlısı olsun canimİnşallahhh canım, adet olacak gibi his var ama
Afiyet olsun fıstığım hep ıyi ol ❤Hurma yedim iyi geldi canım biraz
Yarın olsa da şu testi yapıp kurtulsam ama 4 günüm olduğu için yine içimde bir ukte kalır battan 1 gün önce de yaparım sonuç negatif çıkarsa:))))Kuzum benim hiç yoktu mesela
Ahahahha nasipppp napalımYarın olsa da şu testi yapıp kurtulsam ama 4 günüm olduğu için yine içimde bir ukte kalır battan 1 gün önce de yaparım sonuç negatif çıkarsa:))))
Çok takıyorsun kafana rahat ol düşünme başka şeylerle.ilgile canım bu tür durumlar gebelik olmasa bile adeti geciktiriyorYarın olsa da şu testi yapıp kurtulsam ama 4 günüm olduğu için yine içimde bir ukte kalır battan 1 gün önce de yaparım sonuç negatif çıkarsa:))))
Aslında kafaya takmıyorum negatif çıksa da azıcık ağlarım sonra güler geçerim :))) ilk kez başıma gelince tuhaf oldum. Daha önce o kadar çocuk isterken bunları hiç yaşamamıştım. Bir de çok acemiyim o yüzden bileyim istedim. Bat ne demek onu bile 2 gün önce öğrendim :))))) yoksa hayat devam ediyor, önemli olan benim sağlığım. Bebek de Allah isterse zaten bir gün olur :)))Çok takıyorsun kafana rahat ol düşünme başka şeylerle.ilgile canım bu tür durumlar gebelik olmasa bile adeti geciktiriyor
Bunun stresini yaşamak eğlenceliymiş :))) her şey kafaya takmamakta bitiyor. Ben kafaya takmıyorum aslında eğleniyorum :)))Ahahahha nasipppp napalım
Merhaba hanımlar, ben hiç takip edemedim sayfayı, çok çalışıyorum.
Belirtilerim çok arttı ama adet olacakmışım gibi, olmam gereken adet tarihine tam 7 gün var. Göğüslerim çok şişti, belimde biraz ağrı var ama tek bir noktada gibi bu ağrı, çok hafif kahverengi leke gördüm, elim ayağım titriyor 3-4 gündür sabahları. Ve ben ilişkiden 8 gün sonra normal idrar testi yaptım negatif çıktı. Sanırım bütün bunlar adet belirtisi
Tam emin değilim ama yumurtaliklarla alakali galiba hormon tedasi başlarsin kuzumkızlar lh hormonu yüksek olunca napılıyo bi fikriniz varmı
Çok mu yüksekTam emin değilim ama yumurtaliklarla alakali galiba hormon tedasi başlarsin kuzum
Tam emin değilim ama yumurtaliklarla alakali galiba hormon tedasi başlarsin kuzum
fsh 7 küsür lh 16 anladığım kadarıyla lh nin fshden düşük olması lazım ama benim bayaa yüksek kalıyo galibaÇok mu yüksek
Adetinin kaçinci günü baktirdin kuzumfsh 7 küsür lh 16 anladığım kadarıyla lh nin fshden düşük olması lazım ama benim bayaa yüksek kalıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?