- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
Insallah hepimize supriz yapsinlar bu ay ❤Bebişler hep ummadğımız anlarda sürpriz yapmayı severler canım.İnşallah senin ki de sürpriz yapmıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hepimize supriz yapsinlar bu ay ❤Bebişler hep ummadğımız anlarda sürpriz yapmayı severler canım.İnşallah senin ki de sürpriz yapmıştır.
Saol kuzumAnladim canim. Karışikmiş evet. Cok gecmis olsun.
Insallah hepimize supriz yapsinlar bu ay ❤
Güzel düşünelim güzel olsun kuzumİnşaAllah kuzum ama sanmıyorum hayırlısı
Ama değer sıfırlanmış kuzum sen bi daha kanama göremezsin ki şimdi normalde benimde değerim sıfırlandılarsa sonra kanamamın olmaması lazım seninde kanaman yok değerin sıfırlandığı için de daha olmaZ şimdi bende mesela kanama yaşıyorm ama değerim bugun 200 dü değerim sıfırlanınca kanamam da kalmayacakCanım ben ayın 19 da hastalandım adet
Bittikten 1 hafta sonra 6 gün süren kahverengi akıntım geldi ve akıntımım başladığı gün değerim 6.9 du. 4 gün sonra değerim 9.25 oldu ve o gün yumurtladım. 2 gün sonra bugünde değerim 0.9 çıktı. Rahimde hamilelikten dolayı kalınlaşma vardı oda azalmış dedi doktor. Benim yaşadıklarım pek anlaşılır gibi olmadı anlayacağın. Doktorda Tekrar kanaman gelebilir kimyasal dedi yolladı beni.
İnşaAllah kuzumGüzel düşünelim güzel olsun kuzum
İlk idrarla test yapmak daha güzel tabi ki ama varsa akşam da çıkar zaten diyenlerdenim
Merhaba tatlim benimde adetime 5 gün kaldi yumurtlamadan beri hala var büyük büyük sivilceler geçmiyo inşalalh gebeliktir seninkimerhaba kızlar nasılsınız bir sorum olacaktı yumurtlama gunumden beri sivilce bastıbyüzümü bu normal mi adetime 10 gün var daha
Eger varsa çikar canım erken gebelik testi 5 gün önceye kadar çikartiyo tatlim inşalalh hamişsindirCanım ben çok su içiyorum ve erken gebelik testi de değil bat3gün var çıkar mı ki?
merhaba kızlar nasılsınız bir sorum olacaktı yumurtlama gunumden beri sivilce bastıbyüzümü bu normal mi adetime 10 gün var daha
Eger varsa çikar canım erken gebelik testi 5 gün önceye kadar çikartiyo tatlim inşalalh hamişsindir
Amin canım inşallah , böyle bebeğin iyi olduğunu anlıyorum şikayet etmiyorum Rabbime şükürler olsun bebis için nelere katlaniyor insan, ama çok keyifsizlik yapıyor bide sürekli kuscak gibi olunca disarida çıkamıyorum, bazen çok zorlanıyorum Allah yardım eder sayılı gün çabuk geçer sağlıcakla evlat kucağımiza almak nasip olursa hiç biri hatirlanmazAllah kolaylık versin canım kolay değil ama evlat için çekeceksin mecburen O kusma daha çok tutunmasını saglıyomus sana bu sana büyük bir moral kaynağı olsun insallah
ayy canım inşallah ikimizde hamileyizdir normalde adet döneminde cıkardı bende bu kez erken geldi sivilcelerMerhaba tatlim benimde adetime 5 gün kaldi yumurtlamadan beri hala var büyük büyük sivilceler geçmiyo inşalalh gebeliktir seninki
Bekle o zaman kuzum ne kaldiki şunun şurasinda yatcaz kalkcaz hooopp hamişsin inşalalhhhhErken gebelik testi değil canım,varsa da çıkarmaz gibi geliyor bana.En iyisi sabredip sabahı beklemek galiba.
belkide canım inşallah gebeliktendirValla canım benim de yumurtlama döneminde kocaman bir tane çıktı hala geçmedi ama senin daha fazla hormonlarla ilgili olablr.O dönem farklı çalşıyorlar ya belki de o yüzden.
Bana dün kanda bakildi canım 0.1 çikti benim hamile olmam mucize olurayy canım inşallah ikimizde hamileyizdir normalde adet döneminde cıkardı bende bu kez erken geldi sivilceler
Kuzum benim bundan önceki kimyasal gebeliğimde en son değerim 30 du ve ben iki gün sonra kanama yaşadım. Sanırım kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor. Bakalım yaşayıp göreceğimAma değer sıfırlanmış kuzum sen bi daha kanama göremezsin ki şimdi normalde benimde değerim sıfırlandılarsa sonra kanamamın olmaması lazım seninde kanaman yok değerin sıfırlandığı için de daha olmaZ şimdi bende mesela kanama yaşıyorm ama değerim bugun 200 dü değerim sıfırlanınca kanamam da kalmayacak