- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
Benim bugun geldi bata 4 var anlamadim yumurtlama günüm coktan geçti iki kez mi yumurtlama oldu yaniYumurtlama zamanında oluyor yani doğurdan dönemde . Ama mesela şuan bende de var o akinti yarin adet olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugun geldi bata 4 var anlamadim yumurtlama günüm coktan geçti iki kez mi yumurtlama oldu yaniYumurtlama zamanında oluyor yani doğurdan dönemde . Ama mesela şuan bende de var o akinti yarin adet olucam
Moral hersey bitanem. En azindan 6 ay 1 sene kadar ara vermek zorunda kalmayacaksinAhahah napim ya valla başka türlü moral veremiyorum kendime bende gülüp geçiyorum:) yok baslamıcam canım ya bütün herseyime baktırıp hamile kalmak istiyorum
Canım sıkılıyor benim de ya. Ne yapsam bilemedim. Sen nasılsın canım?Hayırlı geceler hanımlar Hepimizin bol hamişli günlere uyanacağı sabahlar olsun insallah Nasılsınız hayatlarınız ne durumda
Ayyyy kesinlikle Hem ağır bi iğne vücut onu zor atıyor Allah’ıma şükür ki dış gebelik değil ya İnan’ ben buna seviniyorumMoral hersey bitanem. En azindan 6 ay 1 sene kadar ara vermek zorunda kalmayacaksin
Ahahahha insallah bitanem ya güzel dua eden yüreğini sevsinlerKasım da aşk başkadır, bu ay hamiş sayısı da arttı baya. Çocuğum olursa eylül doğumlu olmasını hep isterdim, severim Eylülü, bir de ne çok sıcak ne çok soğuk. Eğer bu ay tutarsa eylül doğumlu olur çocuğum. İnşallah tutar inşallah diyen herkesinki tutsun.
Niye canım bişey yok demi? Bnde iyiyim şükür uyumam lazım ama yuhum gelmirrr:/ yarın 9 da taaaaa ünide randevum varCanım sıkılıyor benim de ya. Ne yapsam bilemedim. Sen nasılsın canım?
Seni daha çok sevsinler.Ahahahha insallah bitanem ya güzel dua eden yüreğini sevsinler
Artık yarın senle uyanacağız demek, sürekli yaz Zehram unutmaNiye canım bişey yok demi? Bnde iyiyim şükür uyumam lazım ama yuhum gelmirrr:/ yarın 9 da taaaaa ünide randevum var
Ne güzel yüreğin var senin yahu Aynen ben 7 de kalkcam canım benle uyanmak nasıl fikir ahahah cok iç açıcıSeni daha çok sevsinler.
Artık yarın senle uyanacağız demek, sürekli yaz Zehram unutma
Böyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Korktum..İyi akşamlar kızlar. Ben yine soru soracağım :) az önce duşa girince sağ kasık tarafımda hafif şişlik fark ettim. Dokunduğumda sert değildi. Anlayamadım. Bende böyle bir şey olmamıştı o yüzden sordum. Belirtilerim özellikle sağ kasığımda var. Arada batma oluyor. Bu hafif şişlikten çok korktum acaba ne olabilir
Böyle olan biri var mı aranızda?
Valla o kadar siskoyum ki degil kasığımda vücudumda şişkinlik olsa fark edemem hic yasamadim malesef ama kasik agrisi yaşadım bu ay mesela hep agrim var hafif hafif geliyor gidiyorBöyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Korktum..
korkma ya gebelikten ya yumurtlamadan oluyorBöyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Korktum..
Cevabınız için teşekkür ederim. Aynen arada ağrı gidip geliyor bende de. Hayırlısı.Valla o kadar siskoyum ki degil kasığımda vücudumda şişkinlik olsa fark edemem hic yasamadim malesef ama kasik agrisi yaşadım bu ay mesela hep agrim var hafif hafif geliyor gidiyor
İnşallah gebeliktendir canım.korkma ya gebelikten ya yumurtlamadan oluyor
ins var mi cocugunuzİnşallah gebeliktendir canım.
Hayatım şu sıralar bulantili sen nasıl oldun canım sancı varmı?Hayırlı geceler hanımlar Hepimizin bol hamişli günlere uyanacağı sabahlar olsun insallah Nasılsınız hayatlarınız ne durumda
Hayır canım. Gebe isem ilk çocuğum olacak 2 buçuk yıllık evliyim :)ins var mi cocugunuz
inss olur canm. bat ne zamn belirti va r miHayır canım. Gebe isem ilk çocuğum olacak 2 buçuk yıllık evliyim :)