- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Cnm dort gın gecıktı kan verdımde okı gun gecıkmıstı daha olmadımCanım adetin gecikfi mi geciktiyse ne kadar gecikti yani kanda negatif çıktığında da adetin gecikmiş miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm dort gın gecıktı kan verdımde okı gun gecıkmıstı daha olmadımCanım adetin gecikfi mi geciktiyse ne kadar gecikti yani kanda negatif çıktığında da adetin gecikmiş miydi
BAzen streste kötü etkiliyor gecikebilityor canm kendini rahat tutmaya çalış komik film falan izle kafan dağılsın bence belki iyi gelir tatlım test alabildin mi geç döllenmeyse diye?Kızlar ya gercekten hamıleyım yada adet olcam artık cok yakın hala gelen gıden yok ıkı uc saat kasık ve bel agrısı yasadım alt genıtalde ara ara kkramplar oldu artık adet olcaksam olmak ıstıyorum kasıklarmda hassasıyet hala devam edıyor merak edıyorum bende bugun gecıkmemın dorduncu gunu
Ahahah sende bnm gibisin bnde ilaci ilk biraktgmda boyleydim her bu nbi belirti cikariyodum kendimden kah usuttgm icin kah yorldgm icin bide bnde mide problemi var surekli midem bulanirdi aha bulaniyo die mutlu olrdm alisirsin zamanla heledeyeni basladnz calismalaraAllah hepimizeonce sabir sonrabebis versnyarabbim:)evet büyük ihtimal üşüttüğüm için böyle oldu bende deli gibi bugün test alıp yaptım :) negatif çıktı şaşırmadım tabi biliyodum çünkü :) ama emin olmak istedim
Yazin 4 gun gecikmistim bende ama ne mutluluk tu hamilryim sanmistim 4 gun az buz degil cunku . cnm lekelenmen oliyormu seninde bnm adetten once kahvetengi bisiler gelmisti de yerlesmesanmistim ya . oylr bi leke gelyo mu o leke varsa 2 gune olrsunKızlar ya gercekten hamıleyım yada adet olcam artık cok yakın hala gelen gıden yok ıkı uc saat kasık ve bel agrısı yasadım alt genıtalde ara ara kkramplar oldu artık adet olcaksam olmak ıstıyorum kasıklarmda hassasıyet hala devam edıyor merak edıyorum bende bugun gecıkmemın dorduncu gunu
Benim de mide problemim var sık sık midem bulanır :)) allahtan bu aralar bulanmıyor da kafamı karıştırmıyorAhahah sende bnm gibisin bnde ilaci ilk biraktgmda boyleydim her bu nbi belirti cikariyodum kendimden kah usuttgm icin kah yorldgm icin bide bnde mide problemi var surekli midem bulanirdi aha bulaniyo die mutlu olrdm alisirsin zamanla heledeyeni basladnz calismalaraAllah hepimizeonce sabir sonrabebis versnyarabbim:)
Varyaa bende suan adetmn 3. Gunu amaadet olmadan once iki kere istifrs ettim biri safraydi aha dedim kesin hamileyim bu aralar asitli seyleride fazla kacirdm ya mahfetti bni ama ben kesn hamilrym demistim. Burda belirtileri anlattim arkdslara baya hamilelige benziyo dediler ama sonuc husran :)Benim de mide problemim var sık sık midem bulanır :)) allahtan bu aralar bulanmıyor da kafamı karıştırmıyor
Ahahah sende bnm gibisin bnde ilaci ilk biraktgmda boyleydim her bu nbi belirti cikariyodum kendimden kah usuttgm icin kah yorldgm icin bide bnde mide problemi var surekli midem bulanirdi aha bulaniyo die mutlu olrdm alisirsin zamanla heledeyeni basladnz calismalaraAllah hepimizeonce sabir sonrabebis versnyarabbim:)
Ya cok gecmis olsun cnm uzuldm bnde ozaman doktorun dedigine uyman lazm kendisagligin icinAynen canım en ufak bişeyden nem kapıyoz :) bide sanki nasıl gazım varmış gibi sancı giriyo karnıma abooo bide ben e hafta önce düşük yaptım ya doktor 3 ay hamile kalma dedi ben çok acele ediyorum ilk adetimden sonra çalışmalara başlicam valla dayanamıyom çok üzüldüm zaten bebeğimi kaybettiğime 3 hafta sanki bana aylar geçmiş gibi geliyor valla
Leke flan yok cnm hıc bısey gelmıyo bende smdı arar ara batma genıtalın alt tarafta nıyeyse ben dogum kont hapı kullanıp bırakıncada gene duzensız adet oluyorum senede ıkı kere ıste bılmıyomYazin 4 gun gecikmistim bende ama ne mutluluk tu hamilryim sanmistim 4 gun az buz degil cunku . cnm lekelenmen oliyormu seninde bnm adetten once kahvetengi bisiler gelmisti de yerlesmesanmistim ya . oylr bi leke gelyo mu o leke varsa 2 gune olrsun
Leke flan yok cnm hıc bısey gelmıyo bende smdı arar ara batma genıtalın alt tarafta nıyeyse ben dogum kont hapı kullanıp bırakıncada gene duzensız adet oluyorum senede ıkı kere ıste bılmıyom
Canım ümit vermek gibi olmasın ama bence silik çizgin var gebe olabilirsin ayrıca kan verdiğin gün negatif çıltıysa belki yükselmiştir değerin . Hayırlı olsun inşallahCnm dort gın gecıktı kan verdımde okı gun gecıkmıstı daha olmadım
Sanmam ama beklıyorum cnm ya kosmetCanım ümit vermek gibi olmasın ama bence silik çizgin var gebe olabilirsin ayrıca kan verdiğin gün negatif çıltıysa belki yükselmiştir değerin . Hayırlı olsun inşallah
Gecikmen oldu mu canim.cunki gecikmeli adette bende mide bulantisi olmuslugu olmustur.Kızlar ben adet oldum ama şuan midem çok bulanıyor ne olabilir
Canım bende hep freely yaptım bu ay ve 6 testimdede bikaç saat sonra böyle oldu ama adet oldum ilk 5 dakika sonrası gecersiz bence hem daha kanda yükselmeden idrarda cıkmazKozlar bence bu freely de sıkıntı var baksanıza yada bende sokıntı var ama yok yanı kanda cıkmayan bırgun sonra ıdrarda boyle olmaz
Canm batmalar usutmeden olablr. Dun gecr adet oldgm haldecok kotu batmalar yasadim uykudsn uyandirdi oderece. Ama baska anlamlarids olablr mi biomiyorum iyice kafamiz karisti . smdi nasilsinLeke flan yok cnm hıc bısey gelmıyo bende smdı arar ara batma genıtalın alt tarafta nıyeyse ben dogum kont hapı kullanıp bırakıncada gene duzensız adet oluyorum senede ıkı kere ıste bılmıyom
Benmde adetim ilk iki gunu deli gibi midem bulanmistti. Canm hani diyolr ya adet ile hamilelikbelirtidi aynioliyor o mide bulantisi kisiyegoreadette de olur benceKızlar ben adet oldum ama şuan midem çok bulanıyor ne olabilir
Sanrm dogru cnm bıdaha ondan almıcamCanım bende hep freely yaptım bu ay ve 6 testimdede bikaç saat sonra böyle oldu ama adet oldum ilk 5 dakika sonrası gecersiz bence hem daha kanda yükselmeden idrarda cıkmaz
Natöalar azaldı bel kasık agrım da yok cnm normalım gaz bar mıdemde cokCanm batmalar usutmeden olablr. Dun gecr adet oldgm haldecok kotu batmalar yasadim uykudsn uyandirdi oderece. Ama baska anlamlarids olablr mi biomiyorum iyice kafamiz karisti . smdi nasilsin