İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ya gercekten hamıleyım yada adet olcam artık cok yakın hala gelen gıden yok ıkı uc saat kasık ve bel agrısı yasadım alt genıtalde ara ara kkramplar oldu artık adet olcaksam olmak ıstıyorum kasıklarmda hassasıyet hala devam edıyor merak edıyorum bende bugun gecıkmemın dorduncu gunu

Kızlar ya gercekten hamıleyım yada adet olcam artık cok yakın hala gelen gıden yok ıkı uc saat kasık ve bel agrısı yasadım alt genıtalde ara ara kkramplar oldu artık adet olcaksam olmak ıstıyorum kasıklarmda hassasıyet hala devam edıyor merak edıyorum bende bugun gecıkmemın dorduncu gunu
BAzen streste kötü etkiliyor gecikebilityor canm kendini rahat tutmaya çalış komik film falan izle kafan dağılsın bence belki iyi gelir tatlım test alabildin mi geç döllenmeyse diye?

evet büyük ihtimal üşüttüğüm için böyle oldu bende deli gibi bugün test alıp yaptım :) negatif çıktı şaşırmadım tabi biliyodum çünkü :) ama emin olmak istedim :rolleyes:
Ahahah sende bnm gibisin bnde ilaci ilk biraktgmda boyleydim her bu nbi belirti cikariyodum kendimden kah usuttgm icin kah yorldgm icin bide bnde mide problemi var surekli midem bulanirdi aha bulaniyo die mutlu olrdm :KK66: alisirsin zamanla heledeyeni basladnz calismalaraAllah hepimizeonce sabir sonrabebis versnyarabbim:)

Yazin 4 gun gecikmistim bende ama ne mutluluk tu hamilryim sanmistim 4 gun az buz degil cunku . cnm lekelenmen oliyormu seninde bnm adetten once kahvetengi bisiler gelmisti de yerlesmesanmistim ya . oylr bi leke gelyo mu o leke varsa 2 gune olrsun

Ahahah sende bnm gibisin bnde ilaci ilk biraktgmda boyleydim her bu nbi belirti cikariyodum kendimden kah usuttgm icin kah yorldgm icin bide bnde mide problemi var surekli midem bulanirdi aha bulaniyo die mutlu olrdm :KK66: alisirsin zamanla heledeyeni basladnz calismalaraAllah hepimizeonce sabir sonrabebis versnyarabbim:)
Benim de mide problemim var sık sık midem bulanır :)) allahtan bu aralar bulanmıyor da kafamı karıştırmıyor

Benim de mide problemim var sık sık midem bulanır :)) allahtan bu aralar bulanmıyor da kafamı karıştırmıyor
Varyaa bende suan adetmn 3. Gunu amaadet olmadan once iki kere istifrs ettim biri safraydi aha dedim kesin hamileyim bu aralar asitli seyleride fazla kacirdm ya mahfetti bni ama ben kesn hamilrym demistim. Burda belirtileri anlattim arkdslara baya hamilelige benziyo dediler ama sonuc husran :)

Aynen canım en ufak bişeyden nem kapıyoz :) bide sanki nasıl gazım varmış gibi sancı giriyo karnıma abooo :KK70: bide ben e hafta önce düşük yaptım ya doktor 3 ay hamile kalma dedi ben çok acele ediyorum ilk adetimden sonra çalışmalara başlicam valla dayanamıyom çok üzüldüm zaten bebeğimi kaybettiğime :KK43: 3 hafta sanki bana aylar geçmiş gibi geliyor valla

Aynen canım en ufak bişeyden nem kapıyoz :) bide sanki nasıl gazım varmış gibi sancı giriyo karnıma abooo :KK70: bide ben e hafta önce düşük yaptım ya doktor 3 ay hamile kalma dedi ben çok acele ediyorum ilk adetimden sonra çalışmalara başlicam valla dayanamıyom çok üzüldüm zaten bebeğimi kaybettiğime :KK43: 3 hafta sanki bana aylar geçmiş gibi geliyor valla
Ya cok gecmis olsun cnm uzuldm bnde ozaman doktorun dedigine uyman lazm kendisagligin icin

Hamile kalanların bir çoğu ağzımda metalık bir tat var demiş ama o metalik tat nasıl birşey acaba? Benim bata 7 gün var ama her zaman 1 hafta öncesinde başlayan regl belirtilerim yok gerçi umudum da yok ama sanki hamile kalamam gibi düşünüyorum bu ay:KK15:

Yazin 4 gun gecikmistim bende ama ne mutluluk tu hamilryim sanmistim 4 gun az buz degil cunku . cnm lekelenmen oliyormu seninde bnm adetten once kahvetengi bisiler gelmisti de yerlesmesanmistim ya . oylr bi leke gelyo mu o leke varsa 2 gune olrsun
Leke flan yok cnm hıc bısey gelmıyo bende smdı arar ara batma genıtalın alt tarafta nıyeyse ben dogum kont hapı kullanıp bırakıncada gene duzensız adet oluyorum senede ıkı kere ıste bılmıyom

Leke flan yok cnm hıc bısey gelmıyo bende smdı arar ara batma genıtalın alt tarafta nıyeyse ben dogum kont hapı kullanıp bırakıncada gene duzensız adet oluyorum senede ıkı kere ıste bılmıyom

Cnm dort gın gecıktı kan verdımde okı gun gecıkmıstı daha olmadım
Canım ümit vermek gibi olmasın ama bence silik çizgin var gebe olabilirsin ayrıca kan verdiğin gün negatif çıltıysa belki yükselmiştir değerin . Hayırlı olsun inşallah

Kozlar bence bu freely de sıkıntı var baksanıza yada bende sokıntı var ama yok yanı kanda cıkmayan bırgun sonra ıdrarda boyle olmaz
Canım bende hep freely yaptım bu ay ve 6 testimdede bikaç saat sonra böyle oldu ama adet oldum :KK43: ilk 5 dakika sonrası gecersiz bence hem daha kanda yükselmeden idrarda cıkmaz

Canm batmalar usutmeden olablr. Dun gecr adet oldgm haldecok kotu batmalar yasadim uykudsn uyandirdi oderece. Ama baska anlamlarids olablr mi biomiyorum iyice kafamiz karisti . smdi nasilsin

X